برداشت مرکبات در سیستان و بلوچستان از مرز 26 هزار تن فراتر رفت

سعید نارویی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیش از 2 هزار و 590 هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت مرکبات اختصاص دارد که 2 هزار و 280 هکتار آن بارور و بقیه غیرباور است.

سعید نارویی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیش از 2 هزار و 590 هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت مرکبات اختصاص دارد که 2 هزار و 280 هکتار آن بارور و بقیه غیرباور است.

وی ادامه داد: پرتقال، گریپ فروت، نارنج و نارنگی عمده مرکبات سیستان و بلوچستان را تشکیل می دهد که برداشت آنها از مهر آغاز و تا بهمن ماه ادامه دارد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت 30 هزار تن مرکبات از سطح باغات این استان تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی بیان کرد: شهرستان های دلگان، نیکشهر، سرباز، فنوج، ایرانشهر، قصرقند و کنارک به ترتیب بیشترین سطح کشت مرکبات سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص داده اند.
نارویی اظهارکرد: کشت مرکبات در سیستان و بلوچستان زمینه اشتغال 2 هزار نفر را فراهم کرده است.
به گفته کارشناسان، سیستان و بلوچستان از نظر تولید انواع میوه های گرمسیری و سردسیری ایران کوچک محسوب می شود به طوریکه کشاورزان و باغداران این استان از سطح 80 هزار هکتار باغات میوه منطقه سالانه 527 هزار تن انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می کنند.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.

تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک، زرآباد، دشتیاری و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند.

نظرات

captcha