اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، بازدید سرلشکر صفوی و 20 نفر از دانشجویان مقطع دکترای رشته مدیریت دفاعی دانشگاه دافوس از بخش های مختلف بندر شهید رجایی، به منظور تبیین نقش راهبردی بنادر و صنعت دریانوردی استان هرمزگان در توسعه تجارت و اقتصاد دریامحور، انجام شد.
به گزارش ایرنا ، بازدید سرلشکر صفوی و 20 نفر از دانشجویان مقطع دکترای رشته مدیریت دفاعی دانشگاه دافوس از بخش های مختلف بندر شهید رجایی، به منظور تبیین نقش راهبردی بنادر و صنعت دریانوردی استان هرمزگان در توسعه تجارت و اقتصاد دریامحور، انجام شد.
این برنامه با هدف گذاری آموزشی آشنایی با ظرفیت های بندری و دریایی مجتمع بندری شهید رجایی به عنوان بزرگ ترین بندر تجاری ایران از بازدید موزه دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان و ادای احترام به شهدای گمنام دوران دفاع مقدس در این مجتمع بندری آغاز شد.
حضور در نشست آموزشی و پرسش و پاسخ با حضور مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، بازدید از محوطه های گمرک، اسکله های تجاری پهلودهی کشتی های تجاری و بخش های مختلف کانتینری و بندری و استقبال از ظرفیت سازی تجاری از دیگر برنامه های این دانشجویان در بندر شهید رجایی بود.
حضور بر روی یک فروند کشتی تجاری کانتینربر و آشنایی با فرآیند پهلودهی، تخلیه و بارگیری و مسیرهای درحال تردد دریایی از دیگر برنامه های بازدید نیمروزی سرلشکر صفوی و دانشجویانش بود.
حسین عباس نژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز در نشست آموزشی ضمن جایگاه و نقش بندر شهید رجایی در عرصه های بین المللی و منطقه ای به اهمیت توسعه بنادر، احداث طرح های بندری از جمله پایانه مکانیزه ریلی موادمعدنی در بندر شهید رجایی اشاره و اظهار کرد: باتوجه به اینکه افزون بر 50 درصد این بندر به ریل متصل است، نخستین پایانه مکانیزه غلات در بندر شهید رجایی با 33 درصد پیشرفت فیزیکی درحال ساخت است.
بندر شهید رجایی با ظرفیت 100 میلیون تُن کالای فله و 7.5 میلیون تُن کالای کانتینری، بزرگ ترین و پیشرفته ترین پایانه های کانتینری کشور را در اختیار دارد و حجم گسترده ای از عملیات جابه جایی کالاهای عمومی به خصوص محصولات فولادی، فله خشک (غله و سنگ آهن)، فله مایع (روغن های خوراکی) و فرآورده های نفت خام در این بندر انجام می گیرد.
در طرح جامع بندر شهید رجایی، در حوزه دریایی، احداث اسکله های نفتی و خدماتی جدید، توسعه کانال دسترسی و در بخش بندری نیز طرح هایی از جمله توسعه کریدورهای خطوط لوله نفتی، احداث سیلوی ترانزیت غلات با ظرفیت 100 هزار تن، احداث ترمینال های سه کانتینری و احداث پایانه مکانیزه کالا و توسعه فاز یک اراضی لجستیک صنعتی بندری تعریف شده است.
منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری و پیشرفته ترین بندر کانتینری ایران در 23 کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
{{name}}
{{content}}