موج جدید سرما در شمال کشور/ افت فشار گاز خانگی در چهار شهرستان مازندران محتمل است

به گزارش خبرنگار ایرنا، جریان مصرف گاز استان مازندران همواره با فراگیری برف و باران و سرمای زیر صفر درجه در مناطق مختلف کشور تحت شعاع قرار می گیرد، چراکه جریان گاز مازندران بیشترین فاصله را از منابع گازی کشور دارد به همین دلیل برقراری توازن در مصرف و تولید این انرژی ضروری است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، جریان مصرف گاز استان مازندران همواره با فراگیری برف و باران و سرمای زیر صفر درجه در مناطق مختلف کشور تحت شعاع قرار می گیرد، چراکه جریان گاز مازندران بیشترین فاصله را از منابع گازی کشور دارد به همین دلیل برقراری توازن در مصرف و تولید این انرژی ضروری است.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی با توجه به تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور، از امروز در استان های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، قم، شرق لرستان، نیمه شمالی و غربی اصفهان، چهارمحال بختیاری، شرق کهگیلویه و بویراحمد، نیمه شرقی خوزستان، شمال غرب فارس، ارتفاعات و شمال استانهای زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان شاهد بارش برف و باران خواهیم بود.

مدیریت مصرف گاز یکی از مهمترین موضوعاتی است که در صورت رعایت آن از سوی مشترکان، علاوه بر صرفه اقتصادی برای آنان، از بروز مشکلات در اوج مصرف جلوگیری می شود.

هژبر جوادی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، با توضیح این که میانگین مصرف گاز خانگی امروز به 31 میلیون متر مکعب در روز رسیده است، گفت: این مقدار مصرف با اعمال محدودیت جریان گاز در بخش های صنایع بزرگ، شهرک های صنعتی و ویلاهای خالی از سکنه است.

وی با اشاره به فراگیری سرما نسبت به خطر افت فشار گاز در استان هشدار داد و افزود: اگرچه خطوط انتقال گاز طبیعی به مقصد مازندران طی چند سال اخیر افزایش یافته است، اما واقعیت این است که مازندران در انتهای خط شبکه گازرسانی کشور قرار دارد، به طور یقین عدم صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی، افت فشار را همراه خواهد داشت.

مدیر عامل شرکت گاز مازندران بیان کرد: طبق آمار با یک درجه کاهش دمای هوای کشور در فصل سرما، مصرف گاز در کشور تا 25میلیون متر مکعب افزایش می یابد که سهم استان از این افزایش 700 هزار متر مکعب است.

جوادی تصریح کرد: هم اکنون مصرف گاز خانگی با اعمال محدودیت مصرف گاز در صنایع، ادارات دولتی، استخر های خصوصی و عمومی و همچنین قطع گاز هشت و هزار و 500 ویلا خالی از سکنه در مازندران پایدار است، بنابراین اگر شهروندان در مصرف بهینه و کاهش 2 درجه ای دمای هوای منزل مدیریت نکنند، خطر افت فشار گاز در استان دور از انتظار نیست.

وی اضافه کرد: با افزایش برودت هوا و افزایش مصارف گاز طبیعی در فصل سرد سال، صرفه جویی در مصرف این حامل انرژی از سوی تک تک افراد جامعه بسیار مهم بوده و مشترکان گرامی با رعایت الگوی مصرف بهینه و رعایت دمای رفاه ( 21 - 18 درجه سانتیگراد) شرکت گاز را در ارائه خدمات مستمر یاری کنند.

وی تعداد مشترکان گاز خانگی در مازندران را یک میلیون و 700 هزار مشترک برابر با 70 درصد اعلام کرد و افزود: در حال حاضر میزان مصرف روزانه گاز در استان به 31 میلیون متر مکعب رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود سه میلیون متر مکعب افزایش را نشان می دهد.

نظرات

captcha