حضرت زینب سلام الله علیها که عهده دار مدیریت پیوست رسانه ای و جنگ نرم حادثه کربلا بود براساس یک عقلانیت معطوف به شجاعت ،تهور و بی باکی این وظیفه را انجام داد.
خبرگزاری تسنیم، محمدکاظم انبارلویی در یادداشتی نوشت: 1- حضرت زینب سلام الله علیها را عقیله بنی هاشم نامیدند و مورد تکریم و تعظیم امام زمانش حضرت سجاد(ع) بود. عقیله یعنی سرشار از عقل! حضرت آیت الله جوادی آملی می فرماید: تای عقیله تای تأنیث نیست، تای مبالغه است. یعنی کسی که سرشار از عقل و حکمت است. مثل تای علامه، تای علامه تای مبالغه است تای تأنیث نیست یعنی سرشار از علم!
حضرت زینب سلام الله علیها که عهده دار مدیریت پیوست رسانه ای و جنگ نرم حادثه کربلا بود براساس یک عقلانیت معطوف به شجاعت ،تهور و بی باکی این وظیفه را انجام داد.
شهید سیدحسن نصرالله را می توان عقیله امروز عرب نامید. در روزگاری که دولت های عربی سر در لاک خود فروبرده اند و چشمان خود را به جنایات رژیم صهیونیستی و فجایعی که در غزه و لبنان رخ می دهد بسته اند، شهید سیدحسن نصرالله به عنوان مظهر عقلانیت سیاسی و جهادی به نمایندگی از جامعه عرب برای حفظ و صیانت از شرافت اعراب می جنگید. او به تنهایی هم متکفل جنگ سخت و هم جنگ نرم با دشمن بود و در پیوست رسانه ای این نبرد پیروز بود. یک منطق از صدر اسلام تاکنون در برخی از قبایل عرب وجود داشت که ابوسفیان آن را تئوریزه کرده بود و می گفت: «شرافت من پشت بار شتران من است.» امروز هم برخی می گویند شرافت ما توی لوله های نفت است ما برای صیانت از آن ها زندگی می کنیم. کاری به نبرد حق و باطل نداریم با همین منطق عملا در جبهه کفر قرار می گرفتند.
2- شهید سیدحسن نصرالله عقلانیت، خردورزی و حکمت را با شجاعت خطرپذیری و روحیه انقلابی با ورود به «قلعه ولایت» به اوج خود رساند و در 9 نبرد خونین با صهیونیست ها در قله پیروزی نشست.
امام خامنه ای در چهلمین روز شهادت شهید سیدحسن نصرالله یک رونمایی از ابعاد قدرت حزب الله و دبیرکل شهیدش نمودند واقعیت هایی از صبر، توکل، شجاعت و درایت او را بیان و فرمودند: «سید به جبهه مقاومت عزت و یک توانایی و قدرت مضاعف دادند.»
نسل ما و عصر ما اگر می خواهد اوصافی که علی (ع)از مالک اشتر فرموده را ببیند باید در سیمای شهید سیدحسن نصرالله ببیند.
حضرت علی (ع) فرمود :«مالک چون کوه و صخره بود. هیچ رونده ای به قله او نمی رسد و هیچ پرنده ای بر فراز آن پرواز نمی کند او شمشیری از شمشیرهای الهی بود!»
برای همین بود که صهیونیست ها برای از میان برداشتن این کوه عظیم و صخره سترگ، 85 تن بمب سنگرشکن با چاشنی گاز خردل ، هزینه کردند.
حزب الله یک پدیده شگرف در جهان عرب و جهان اسلام است. در دوران دبیرکلی شهیدسیدحسن نصرالله قدرت آن به اوج رسید. یک سازمان که در ابعاد سیاسی، نظامی، اجتماعی و حتی اقتصادی رکوردهایی از استحکام و توانایی دارد که در برابر ماشین جنگی ناتو و صهیونیست ها مردانه ایستاده و می ایستد.
ماشین جنگی اعراب در جنگ 6 روزه از کار افتاد و مناطق وسیعی از مصر، اردن، لبنان و سوریه را به دشمن صهیونیستی واگذار کرد و به گل نشست!
اما حزب الله در چند دهه اخیر در 9 نبرد رودررو صهیونیست ها را به عقب نشینی مفتضحانه وادار کرد و در نبرد اخیر حتی اجازه نداد یک روستا در تصرف دشمن باقی بماند.
امام خامنه ای در دیدار نمایندگان مجلس خبرگان خبر از پیروزی قطعی جبهه مقاومت و حزب الله دادند و فرمودند: « این یک وعده الهی است که به زودی محقق می شود.»
3- نشست اضطراری سازمان همکاری های اسلامی و اتحادیه عرب در عربستان به پیشنهاد ایران برگزار شد.برگزاری این اجلاس درحالی که تشت رسوایی رژیم صهیونیستی را به دلیل جنایات جنگی، نسل کشی و جنایت علیه بشریت از بام جهان افتاده است، یک گام بزرگ سیاسی برای دفاع از شرافت اعراب و عزت مسلمانان بود. بیانیه پایانی که با تلاش تیم دیپلماسی وزارت خارجه و پیشنهادات مشخص ایران صادر شد امیدوارکننده است.
- بیانیه نقض حاکمیت ایران و سوریه از سوی رژیم صهیونیستی محکوم کرد.
- بیانیه قدس شریف را خط قرمز امت عربی و اسلامی و حاکمیت دولت فلسطین بر قدس را مورد تأکید قرار داد.
- بیانیه جنایات بی حدوحصر صهیونیست ها در غزه و لبنان را محکوم کرد.
عدم شرکت رئیس جمهور کشورمان در اجلاس عربستان نوعی گله گزاری از تعلل جهان اسلام به ویژه جهان عرب در دفاع عملی از ملت مظلوم لبنان و فلسطین بود. هرچند دستاوردهای این اجلاس را در منزوی کردن رژیم صهیونیستی و نزدیکی اعراب به ایران نمی توان نادیده گرفت. اعراب و جهان اسلام نباید به بیانیه نویسی اکتفا کنند. باید گام های عملی و به ویژه نظامی برای محو جنایت اسرائیل بردارند.
منبع: روزنامه رسالت
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}