تحقق تحول دیجیتال، تنها با مشارکت همه ذینفعان امکان پذیر است

به گزارش ایرنا، علی حکیم جوادی عصر چهارشنبه در آیین اختتامیه رویداد «هفته انقلاب صنعتی چهارم» در تالار عباسی هتل عباسی اصفهان افزود: فناوری اطلاعات نقش بسزایی در شکل گیری امروز و فردای ما دارد و بخش عمده ای از تغییرات و تحولات در اقتصاد جهانی مربوط به تحولات در حوزه اقتصاد دیجیتال است.

به گزارش ایرنا، علی حکیم جوادی عصر چهارشنبه در آیین اختتامیه رویداد «هفته انقلاب صنعتی چهارم» در تالار عباسی هتل عباسی اصفهان افزود: فناوری اطلاعات نقش بسزایی در شکل گیری امروز و فردای ما دارد و بخش عمده ای از تغییرات و تحولات در اقتصاد جهانی مربوط به تحولات در حوزه اقتصاد دیجیتال است.

وی ادامه داد: ابزارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات، مزیت رقابتی برای بخش های دولتی و خصوصی ایجاد می کند، از این رو توجه به تحول دیجیتال در هر 2 بخش مزیت های زیادی برای کشور به ارمغان خواهد آورد و اگر بتوانیم از این فرصت بهره ببریم می توانیم زمینه رشد اقتصادی با مشارکت مردم را محقق کنیم.

حکیم جوادی تصریح کرد: مهمترین چالش نظام رایانه ای کشور در حوزه فناوری اطلاعات، مربوط به بخش رگولاتوری است و حمایت دولت و تاکیدات برنامه هفتم توسعه می تواند بسیاری از مشکلات این بخش را از بین ببرد.

وی افزود: برای هم افزایی ظرفیت های کشور در این حوزه نیاز است فاصله دیدگاه بخش خصوصی و دولتی در زمینه فناوری های جدید را به حداقل برسانیم.

رئیس نظام صنفی رایانه ای کشور با اشاره به برگزاری رویداد «هفته انقلاب صنعتی چهارم» در اصفهان یادآور شد: نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان یکی از مجموعه های پیشرو در سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور است و برگزاری چنین رویدادهایی زمینه ساز آموزش و انتقال تجربه بین استان ها در زمینه مهم حوزه فناوری اطلاعات می شود.

10 هزار واحد فعال صنعتی نیازمندحوزه فناوری اطلاعات در استان وجود دارد

رییس سازمان نظام صنفی اصفهان گفت: 10 هزار واحد فعال صنعتی نیازمند حوزه فناوری اطلاعات در استان وجود دارد که برای افزایش راندمان و بهره وری نیازمند استفاده هرچه بیشتر از فناوری های روز هستند.

محمد اطرج ادامه داد: نظام صنفی رایانه بر اساس تکلیف قانونی خود، متولی نظام بخشی و ساماندهی فعالیت های مجاز در رابطه با رایانه و فناوری اطلاعات است و در کنار آن برای بهبود محیط کسب و کار فعالان این حوزه برنامه هایی را اجرا می کند.

وی تصریح کرد: هرچند برنامه هفتم توسعه، جایگاهی مهمی برای توسعه اقتصاد دیجیتال در نظر گرفته ولی تحولات دیجیتال و ورود فناوری های نوظهور می تواند بر برخی از کسب و کارهای کوچک مرتبط با حوزه فناوری تاثیر منفی بگذارد و از این رو نیاز است با توجه به تحولات جهانی مسیر درستی برای آن ها را ترسیم شود.

رییس سازمان نظام صنفی اصفهان گفت: امسال با هدف توسعه گفتمان بخش خصوصی رویداد «هفته انقلاب صنعتی چهارم» در اصفهان اجرا شد و کارگروه های متعددی در این رویداد در زمینه های تحول دیجیتال، کارخانه هوشمند و تحول بر اساس فناوری های نوظهور تشکیل شد.

وی اذعان کرد: باید قبول کرد بازیگران جدیدی وارد اکوسیستم فناوری اطلاعات شده اند و اگر بتوانیم بازیگران جدید را به قدیمی ها اضافه کنیم، قدم بزرگی در جهت هم افزایی در این حوزه انجام داده ایم.

به گزارش ایرنا، سازمان نظام صنفی رایانه ای اصفهان امسال برای نخستین بار با همکاری مرکز کارآفرینی فناورانه نوپا رویداد «هفته انقلاب صنعتی چهارم» را با شعار «تحقق دیجیتال در افق ملت و دولت اجرا کرد» که هرچند عنوان یک هفته ای دارد اما زمان 40 روزه ای برای این ماراتن سنگین صرف شده است.

نسل چهارم انقلاب صنعتی که از آن بعنوان «رنسانس جدید صنعتی بر اساس تحول دیجیتال» یاد می شود بر مبنای ورود هوش مصنوعی در صنایع استوار است و شرکت های پیشرو در جهان سال هاست به این نتیجه رسیده اند که تحقق بهره وری و کاهش هزینه ها از این طریق هوشمندسازی فرایندها و تصمیم گیری های مسیر صنعت تحصیل می شود.

رویداد «هفته انقلاب صنعتی چهارم» با هدف فراگیر کردن گفتمان میان بخش خصوصی و دولتی در حوزه چالش ها و فرصت های فراروی انقلاب چهارم صنعتی به همت نظام صنفی رایانه استان اصفهان در حال برگزار است.

مراسم اختتامیه این رویداد، عصر امروز چهارشنبه در هتل عباسی اصفهان برگزار می شود.

اصفهان با بیش از 9 هزار واحد صنعتی و تولیدی، صنعتی ترین استان کشور به شمار می آید و سهم آن در صنعت کشور 11 درصد، سرمایه گذاری 10 درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد است.

نظرات

captcha