اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
معاون وزیر صمت گفت: منتظر هستیم که بانک مرکزی تخصیص ارز انجام دهد تا تولیدکنندگان بتوانند مواد اولیه و ماشین آلات را با سرعت بیشتری وارد کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم شیخ امروز در سی و یکمین نمایشگاه چاپ، بسته بندی و صنایع وابسته اظهار کرد: صنعت چاپ یکی از صنایع پرقابلیت و پرظرفیت است و باید تلاش کنیم که هم ملاحظات زیست محیطی و هم طراحی های به روز در این صنعت مورد توجه قرار گیرد. باید صنعت چاپ بتواند از فناوری های نوین استفاده کند تا اتفاقات بهتری برای رشد این صنعت در کشورمان بیفتد.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: از مهم ترین چالش های صنعت چاپ، موضوع انرژی است. برای اینکه این صنعت بتواند سطح تولید خود را حفظ کند باید از انرژی به ویژه برق استفاده کند؛ از این رو از وزارت نیرو تقاضا داریم همکاری های لازم با بخش صنعت کشور انجام شود.
شیخ بیان داشت: موضوع واردات ماشین آلات و مواد اولیه و صف طولانی که ایجاد شده جزو گلایه های صنعتگران است که وزارت صمت مسائل را پیگیری و به بانک مرکزی ارائه می کند.
این مقام مسئول اضافه کرد: همچنان منتظر هستیم که بانک مرکزی تخصیص ارز انجام دهد تا تولیدکنندگان بتوانند مواد اولیه و ماشین آلات را با سرعت بیشتری وارد کنند.
وی با اشاره به سهم صنعت در برنامه هفتم توسعه، گفت: موضوع مشوق های صادراتی از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
شیخ به ترکیه اشاره کرد که شاهد توسعه قابل توجه صنعت چاپ در این کشور هستیم و افزود: باید به ارائه مشوق هایی صادراتی اعم از حضور در نمایشگاه ها و غیره به منظور توسعه این صنعت بپردازیم.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت بیان کرد: یک هزار و 500 واحد تولیدی و 150 هزار واحد صنفی در صنعت چاپ فعالند. اشتغال تعداد قابل توجهی از مردم کشورمان به این رشته صنعت وابسته است.
وی گفت: گردش مالی این صنعت در جهان بیش از یک هزار میلیارد دلار برآورد می شود.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره اینکه ارائه مشوق های صادراتی زمینه ساز رشد صادرات در صنعت چاپ و بسته بندی می شود، خاطرنشان کرد: ظرفیت صادرات صنعت چاپ و صنایع وابسته سالانه 400 میلیون دلار است.
صنعت چاپ متولی مشخصی ندارد
همچنین احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف چاپخانه داران گفت: یکی از مشکلات اساسی صنعت چاپ، نبود متولی مشخص برای این حوزه است. این نمایشگاه به عنوان بزرگ ترین رویداد مرتبط با چاپ و بسته بندی کشور برگزار می شود، اما متولی آن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و متأسفانه وزیر یا معاون این وزارتخانه در افتتاحیه حضور نداشتند، با وجود آنکه دعوت شده بودند.
وی با بیان اینکه صنعت چاپ نقشی حیاتی در تولید دارد، گفت: هیچ تولیدکننده ای بدون خدمات چاپ نمی تواند کالای خود را ارائه دهد. این صنعت، صنعتی پایه در اقتصاد است؛ اما مشکلات بسیاری پیش روی آن وجود دارد.
رئیس اتحادیه چاپخانه داران افزود: بخش عمده ای از مواد اولیه و ماشین آلات چاپ وارداتی است و ما در تأمین ارز و ثبت سفارش برای واردات با چالش های جدی مواجه هستیم. برخی از چاپخانه داران برای واردات ماشین آلات خود ماه ها معطل تخصیص ارز می مانند. این در حالی است که رقبای منطقه ای مانند ترکیه از مشوق های صادراتی بهره مند هستند.
ابوالحسنی با اشاره به رشد مشارکت شرکت های خارجی در نمایشگاه گفت: با وجود تحریم ها، حضور شرکت های خارجی در این دوره 35 درصد افزایش داشته است که دستاوردی بزرگ محسوب می شود.
وی درباره وضعیت بسته بندی گفت: در حوزه بسته بندی، 100 درصد تولیدات داخلی است؛ اما در بخش مواد اولیه وابستگی به واردات داریم. در حوزه مقوا و بسته بندی های خاص، 50 درصد وابسته به واردات هستیم، اما در سایر بخش ها این میزان بین 10 تا 15 درصد کاهش یافته است.
ابوالحسنی تأکید کرد: صنعت چاپ در ایران ظرفیت رقابت با صنایع بزرگی مانند خودروسازی را دارد و نقش حیاتی آن در اقتصاد کشور باید جدی تر گرفته شود.
گفتنی است، سی ویکمین نمایشگاه بین المللی چاپ، بسته بندی و صنایع وابسته امروز (دوشنبه) با حضور 450 شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرد. 50 شرکت برجسته از کشور چین و همچنین بیش از 20 شرکت معتبر و مطرح از سایر کشورهای جهان در این نمایشگاه حضور دارند که به تبادل دانش، تجربه و ایجاد همکاری های بین المللی خواهند پرداخت.
{{name}}
{{content}}