جامعه علمی ریشه پیشرفت های پزشکی را در ابن سینا می داند

نماینده ولی فقیه در استان گیلان گفت: امروزه جامعه علمی جهان به این باور رسیده که بسیاری از پیشرفت های علم پزشکی، ریشه در پژوهش های ابن سینا، این دانشمند بزرگ ایرانی دارد.

خبرگزاری تسنیم از رشت، آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان امروز در دیدار با جمعی از پژوهشگران و محققان، از تلاش های ارزشمند آنان در عرصه علم و دانش قدردانی کرد و با تأکید بر ارتباط تنگاتنگ کادر بهداشت و درمان با مقوله پژوهش، این حوزه را برای فعالان این عرصه بسیار مهم و تأثیرگذار دانست.

وی با بیان اینکه جامعه به طور مستقیم از ثمرات تلاش های پژوهشی کادر درمان بهره مند می شود و همین امر اهمیت مضاعفی به این حوزه می بخشد، گفت: آموزش در سایه پژوهش معنا می یابد، همچنین جامعه امروز و زندگی بشر، وابسته به طرح ها و پژوهش های علمی و تلاش های خستگی ناپذیر پژوهشگران است.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان با اشاره به پیشینه درخشان ایرانیان در عرصه علم و دانش، به ویژه دستاوردهای ارزشمند ابن سینا در حوزه طب و پزشکی، اذعان کرد که امروزه جامعه علمی جهان به این باور رسیده که بسیاری از پیشرفت های علم پزشکی، ریشه در پژوهش های ابن سینا، این دانشمند بزرگ ایرانی دارد.

فلاحتی، علم، کاوش و پژوهش را توأم با سختی و مشقت دانستند و تأکید کردند که افراد سطحی نگر و راحت طلب نمی توانند همگام با پژوهشگران، در این مسیر گام بردارند؛ چرا که زندگی هیچ پژوهشگری با آرامش مطلق همراه نیست.

*حل مسئله در علم نیازمند فرآیند و الزامات خاص است

محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز این دانشگاه را خاستگاه علم، پژوهش و تخصص پروری دانست و با تأکید بر اهمیت آموزش عمیق به عنوان پایه و اساس پژوهش اظهار کرد: دانشگاهی در سطح جامعه می تواند موفق باشد که سطح آموزشی بالایی داشته باشد و از طریق آموزش عمیق است که شاهد ظهور پژوهش های کاربردی و حل مسئله خواهیم بود و خوشبختانه این ساختار طی سالهای اخیر در دانشگاه علوم پزشکی گیلان ایجاد و اکنون نیز تقویت شده است.

وی، حل مسئله در علم را نیازمند فرآیند و الزامات خاص خود دانست و با اشاره به اهمیت طرح مسئله گفت: وجود مشکلات در زمینه سلامت، آموزش، صنعت، فرهنگ، معیشت و غیره نشان دهنده عدم تبیین صحیح مسئله است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر نقش دانشگاه به عنوان بخشی از راه حل معضلات و لزوم پاسخگویی آن تصریح کرد: ما اعتقاد داریم با کاربردی کردن پژوهش ها و توجه به توانمندی های دانشگاهیان می توان بر مشکلات فائق آمد و دانشگاه علوم پزشکی گیلان به خود می بالد که دانشمندان، نخبگان علمی، پژوهشی و فناورانی متعهد و متخصص را در دامان خود پرورش داده است.

آشوبی، به موفقیت های اخیر این دانشگاه در عرصه های علمی اشاره کرد و افزود: کسب عنوان فناور برتر در بیست و نهمین جشنواره رازی و همچنین سه دوره عنوان فناور برتر استان گیلان در سه سال اخیر نشان دهنده وجود ظرفیت های علمی و پژوهشی بی بدیل در این دانشگاه است.

وی با اشاره به نمایه شدن دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رتبه بندی های بین المللی بیان کرد: حضور دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای اولین بار در رتبه بندی تایمز و اخیراً رتبه بندی شانگهای، فرصتی ارزشمند برای دیده شدن و درخشش بیشتر در عرصه های بین المللی فراهم کرده است.

انتهای پیام/

نظرات

captcha