مدیر آموزش و پرورش ابهر عنوان کرد

مدارس از کانون های اصلی ارائه فعالیت های سوادآموزی

ایسنا/زنجان مدیر آموزش و پرورش ابهر گفت: با عنایت به تغییر ساختار نظام آموزشی مدارس به عنوان کانون ارائه فعالیت های سوادآموزی هستند.

مجید مرادی امروز (دوشنبه 3 دی ماه) در جلسه تبیین شیوه نامه کلاس گذاری سوادآموزی با تشریح برنامه های راهبردی سازمان نهضت سوادآموزی به انسداد مبادی بی سوادی و شناسایی بازماندگان از تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی به ویژه در مقطع ابتدایی تاکید کرد.

وی به تبیین شیوه نامه کلاس گذاری سوادآموزی در سال 1403 با رویکرد مدرسه محوری و محله محوری و با مشارکت مدیران مدارس، فرهنگیان، بازنشستگان و کارکنان دولت پرداخت و اظهار کرد: با عنایت به تغییر ساختار نظام آموزشی و تحقق منویات مقام معظم رهبری و ریشه کنی بی سوادی، مدارس به عنوان کانون ارائه فعالیت های سوادآموزی، شامل شناسایی، جذب، ثبت نام و آموزش برای بی سوادان و کم سوادان هستند.

مرادی تاکید کرد: مدیران مدارس مفاد و جزئیات بخشنامه را به اطلاع همه همکاران حوزه مدیریت خود و آموزش دهندگان سوادآموزی رسانده و همکاری لازم با فرهنگیان و آموزش دهندگان سوادآموزی «مدرسه محور و محله محور» را داشته باشند.

او در خصوص فرآیند پرداخت حق الزحمه معلمان، بازنشستگان و کارکنان دولت در سال1403 نیز، گفت: فعالیت سوادآموزی به صورت کلاسی / گروهی و فرد به فرد بر اساس قبولی، به ازای هر نفر قبولی در دوره سوادآموزی مبالغی بعد از قبولی و با تایید اداره سوادآموزی قابل پرداخت خواهد بود.

مدیر آموزش و پرورش ابهر افزود: متقاضیان، مدیران مدارس، فرهنگیان، بازنشستگان و کارکنان دولت می توانند جهت همکاری، به اداره سوادآموزی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان ابهر مراجعه کنند.

انتهای پیام

نظرات

captcha