اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری چهارمحال وبختیاری با حضور مسئولان استان و پژوهشگران برتر استان در دانشگاه شهرکرد برگزار و بالغ بر 50 پژوهشگر از مجموعه های علمی آموزش و پرورش، دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و مؤسسات دانش بنیان و ... تجلیل شدند.
به گزارش ایکنا از چهارمحال وبختیاری، آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری استان امروز، 21 آذرماه با حضور مسئولان استان و پژوهشگران برتر چهارمحال وبختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار و بالغ بر 50 پژوهشگر از مجموعه های علمی آموزش و پرورش، دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و مؤسسات دانش بنیان و ... تجلیل شدند.
یاسر پیرعلی، رئیس دانشگاه شهرکرد در این آیین با استناد به حدیثی از امیرامؤمنین(ع) که فرمودند «العِلمُ سُلطان»، اظهار کرد: علم، قدرت آفرین است و این روزها بر همه ثابت شده که چه وضعیتی بر دنیا حاکم شده و مشاهده می شود کشورهایی که قدرتمند هستند به راحتی با نادیده گرفتن قوانین بین الملل به هر جنایتی دست می زنند.
وی با ذکر اینکه برنامه هفتم توسعه به عنوان یک سند بالادستی مورد وفاق همه و مورد تأکید دولت است، ادامه داد: در حوزه علم و فناوری این سند آمده است که 20 دانشگاه استان باید در بین 500 دانشگاه برتر جهان قرار گیرند، رتبه علمی کشور باید حداقل 14 باشد و همچنین، قراردادهای پژوهشی به میزان 20 درصد افزایش یابد.
پیرعلی تصریح کرد: رشد مهارت های دیجیتال کشور از دیگر چشم اندازهای سند هفتم توسعه در حوزه پژوهشی بوده و 40 درصد آموزش های حرفه ای و مهارتی نیز باید از سوی دانشگاه ها ارائه شود بنابراین رسالت دانشگاه باید کارآفرینی و مهارت افزایی باشد. فناوری های نوظهور از جمله هوش صنوعی از دیگر افق های مورد نظر در این سند است که در این راستا، مرکز هوش مصنوعی دانشگاه شهرکرد ماه گذشته به بهره برداری رسید و توفیقات خوبی در این حوزه داشتیم.
وی اختصاص 10 درصد تولید ناخالص ملی به اقتصاد دیجیتال را نیز یادآور شد و افزود: این افق ها با وعده محقق نمی شوند بلکه نیاز به برنامه ریزی و اقدام دارد و حتماً باید این فعالیت ها را در دستور کار قرار دهیم. قرارگیری در رتبه اول منطقه در افق 1404 از دیگر چشم اندازهاست که متأسفانه عقب هستیم و ترکیه و عربستان در این حوزه پیش می روند، اگرچه علم و فناوری عربستان بیشتر اجاره ای بوده و از دیگر کشورها خریداری می شود.
رئیس دانشگاه شهرکرد ضرورت حمایت از مجموعه های علمی را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: مجموعه هایی که نیاز به دانشگاه را درک و دست تعامل به سمت دانشگاه دراز کنند رو به افزایش است، مثلاً صنایع دفاعی نیاز به دانشگاه و هم افزایی با آن را به خوبی عملیاتی ساخته که وعده صادق یک و دو یا فناوری پهبادها و موشک های دوربرد مؤید این موضوع است.
پیرعلی تصریح کرد: سیاست وزارت علوم این است که تقسیم کار کند و مأموریتی را به هر دانشگاه بدهد که دنبال کنند، طبیعتاً نقشی هم به دانشگاه شهرکرد در حوزه های کشاورزی و علوم دامی داده می شود.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه همواره جامعه محور است، گفت: ما اگر مشکل را در دانشگاه حل نکنیم نباید انتظار داشت که این مشکلات در جامعه حل شوند بنابراین با شعار، نمی توانیم کار کنیم و خوشبختانه طرح های مختلفی خاصه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی در موضوعات 17 گانه ذیل معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری از سوی اساتید و پژوهشگران دانشگاه شهرکرد در دست اجراست.
رئیس دانشگاه شهرکرد در پایان به ارائه گزارشی از مهم ترین فعالیت ها و توفیقات اساتید، دانشجویان و پژوهشگران این دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری ارائه کرد.
یادآور می شود، در این آیین تعدادی از پژوهشگران برتر چهارمحال وبختیاری به بیان دیدگاه ها، انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند و مطالبات خود را در حضور مسئولان استان مطرح کردند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}