ارمغان کتابخوانی جلوه ای از عقلانیت و درایت برای بشر ترسیم می کند

گناوه- رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناوه گفت: ارمغان و هدیه کتابخوانی، جلوه ای از عقلانیت و درایت برای بشریت ترسیم می کند که در امواج تلاطم ها و پیچیدگی ها فرو نرود و دستگیر اجتماع باشد.

حجت الاسلام علی محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با گرامیداشت هفته کتاب و و کتابخوانی و بزرگداشت علامه طباطبایی اظهار داشت: علامه سید محمد حسین طباطبایی تبریزی به عنوان مفسر، فیلسوف، محقق، پژوهشگر، عارف به تمام معنا از رجال شیعی که عمر گران بهای خود را صرف احیای علوم دینی، قرآنی کرد و به عنوان پرچمدار مکتب اسلام زبانزد عام و خاص شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناوه افزود: زندگی علامه طباطبایی را می توان به چهار دوره کودکی و نوجوانی که در تبریز سپری شد، دوره تحصیل در حوزه علمیه نجف، دوره بازگشت به تبریز و اشتغال به کشاورزی و دوره زندگی در قم و تدریس، تألیف و نشر معارف دینی تقسیم کرد.

وی با بیان اینکه هفته کتاب و کتاب خوانی فرصتی برای معرفی نابغه بزرگ، علامه طباطبایی است، گفت: بزرگداشت این فیلسوف و مفسر قرن می تواند مکتب او را زنده نگه دارد و برای عاشقان طریقت الگویی مثال زدنی باشد.

حجت الاسلام محمدی بیان کرد: علامه طباطبایی، پیشگام در کتاب و کتاب خوانی بود تا جایی که این روز مبارک بنام وجود ایشان در تقویم ثبت شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناوه یادآور شد: کتاب می تواند دریچه ای از معرفت و حکمت را به روی انسان بگشاید و او را از ظلمت و تاریکی که همانا جهل باشد به پرتو علم و روشنایی رهنمود کند.

وی اضافه کرد: ارمغان و هدیه کتابخوانی، جلوه ای از عقلانیت و درایت را برای بشریت ترسیم می کند که در امواج تلاطم ها و پیچیدگی ها فرو نرود و دستگیر اجتماع باشد.

حجت الاسلام محمدی بیان کرد: علامه شهیر و فیلسوف زمان، آیت الله طباطبایی از این دسته افراد بود که با تألیفات خود، کلاس درس خود و حضور در اجتماع، پیچیدگی های ذهنی افراد، مسائل غامض و درهم تنیده را به سادگی حل می کرد و به جامعه هدیه می داد.

وی یادآور شد: کتب و تألیفات ایشان در سطوح عالی حوزه و دانشگاه تدریس و قفسه های کتابخانه های معتبر دنیا از آثار ارزشمند استاد فرزانه بهره مند است.

نظرات

captcha