وقتی دانشمند هسته ای ایران از دماوند آسمانی شد

به گزارش ایرنا ، عصر جمعه 7 آذر 1399 خیابان ورودی شهر آبسرد دماوند محل انجام تروری خونین شد که از سال ها قبل کلید خورده بود. حدود ساعت 14 آن روز، خودروی دکتر محسن فخری زاده با محافظان وارد خیابان ورودی آبسرد شد.وقتی شهیدمحسن فخری زاده به عنوان یکی از دانشمندان زبده در عرصه صنایع راهبردی و دفاعی کشور از آبسرد شهرستان دماوند آسمانی شد.

به گزارش ایرنا ، عصر جمعه 7 آذر 1399 خیابان ورودی شهر آبسرد دماوند محل انجام تروری خونین شد که از سال ها قبل کلید خورده بود. حدود ساعت 14 آن روز، خودروی دکتر محسن فخری زاده با محافظان وارد خیابان ورودی آبسرد شد. وقتی شهیدمحسن فخری زاده به عنوان یکی از دانشمندان زبده در عرصه صنایع راهبردی و دفاعی کشور از آبسرد شهرستان دماوند آسمانی شد.

در همین حال، گلوله هایی از نقاط نامشخص به سمت دانشمند برجسته هسته ای و دفاعی ایران اسلامی شلیک و پس از آن خودروی نیسان که پر از الوارهای چوبی است، در حدود 15 متری ایشان منفجر می شود.

فخری زاده که احساس می کند خودرو آسیب دیده است، ماشین را متوقف و پیاده می شود. گلوله به شهید در حالی که در کنار همسر خود بود، اصابت می کند اما صدایی از شلیک شنیده نمی شود.همسر شهید تنها از تکان خوردن دکتر فخری زاده و جاری شدن خون، هدف قرار گرفتن او را مشاهده می کند. همسر شهید نیز مورد اصابت چندین ترکش ناشی از انفجار خودروی نیسان قرار می گیرد.

بروید تروریست ها مرا می خواهند

این سرباز گمنام امام زمان (عجل الله فرجه) در عرصه هسته ای و دفاعی، در صحنه ترور به همسر خود و نیز به تیم حفاظتی شان گفته بود:بروید، این جا نمانید، اینها من را می خواهند.

پیکر مجروح دکتر فخری زاده بعد از انتقال به مرکز درمانی در آبسرد، با هلی کوپتر به بیمارستان منتقل می شود.

فرزند شهید می گوید:حاج آقا در داخل هلی کوپتر شهید شده بود.

تروریست های وابسته به سرویس های جاسوسی آمریکا و رژیم اسرائیل

امروز سالروز آن واقعه دردناک است. تروریست های وابسته به سرویس های جاسوسی آمریکا و رژیم اسرائیل دست به ترور شخصیتی زدند که آمریکایی ها او را پدر هسته ‎ای ایران عنوان می کردند.

شهید فخری زاده یکی از دانشمندان و از مجاهدان انقلاب یک فروردین سال 1340 در شهر قم دیده به جهان گشود. مقطع کارشناسی را در دانشگاه صنعتی اصفهان گذراند و موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد مهندسی هسته ای شد. وی به عنوان عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین(ع)، امکانات این دانشگاه را برای تحقیقات هسته ای به کار گرفت و سپس رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر شد. او رئیس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) نیز بود.

شهید فخری زاده معاون وقت وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) عصر روز جمعه هفتم آذرماه 1399 توسط عناصر تروریست مسلح در آبسرد تهران ترور و به شهادت رسید.

این شهید والامقام به عنوان یکی از دانشمندان زبده در عرصه صنایع راهبردی و دفاعی کشور و همچنین از اساتید نامدار دانشگاه و جامعه علمی کشور، همواره عمر پربرکت خویش را در راه دفاع از این مرز و بوم صرف کرد.

نظرات

captcha