دالاهو، پاوه و کنگاور پیشتاز در تولید ماهیان سردابی استان کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: شهرستان های دالاهو، پاوه و کنگاور به ترتیب رتبه های اول تا سوم تولید ماهیان سردابی در استان را به خود اختصاص داده اند.

سهراب صحرایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته در مزارع منفرد، مجتمع، قفس و دومنظوره (ذخیره آب کشاورزی) استان 13 هزار و 685 تن ماهی قزل آلا تولید و روانه بازار شد.

وی با بیان اینکه این میزان تولید در 377 باب مزرعه پرورش ماهی انجام شد، تصریح کرد: از این تعداد؛ 81 باب مزرعه منفرد، 238 باب مزارع مجتمع، 48 باب مزرعه دومنظوره و ذخیره آب کشاورزی و 10 واحد مزرعه پرورش ماهی در قفس در دریاچه پشت سدهای مخزنی غیر شرب استان است.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه تصریح کرد: در تمام شهرستان های استان به غیر از شهرستان قصرشیرین، مزارع پرورش ماهی سردابی قرار دارد.

وی برآورد تولید ماهی سردابی سالجاری در استان را 14 هزار و 644 تن اعلام کرد.

صحرایی با بیان اینکه گونه پرورشی در مزارع ماهیان سردابی استان «قزل آلای رنگین کمان» است، ادامه داد: تولیدات استان علاوه بر تأمین نیاز بازار مصرف داخل به سایر استان ها مانند تهران و کشورهای دیگر مانند روسیه و عراق صادر می شود.

نظرات

captcha