وحدت حوزه و دانشگاه مصداق هم افزایی نهادهای علمی و دینی است

آیت الله رسول فلاحتی با تأکید بر اینکه وحدت حوزه و دانشگاه مصداق همکاری و هم افزایی میان نهادهای علمی و دینی است، گفت: هفته وحدت حوزه و دانشگاه می تواند فرصتی برای شناخت بیشتر ظرفیت های یکدیگر و ایجاد پروژه های مشترک علمی و فرهنگی باشد.

آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت در گفت وگو با ایکنا از استان با تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر، اظهار کرد: سالروز ولادت با سعادت و پر میمنت عطیه الهی، بانوی آب و آیینه و آفتاب، صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا(س) یادآور جایگاه رفیع زن و ارزش مقام مادر در تفکر الهی و انسان ساز اسلام است.

وی با اشاره به هفته وحدت حوزه و دانشگاه افزود: هم اندیشی دو مرکز علمی حوزه و دانشگاه تأثیر کم نظیری در حل مشکلات اجتماعی دارد، پیشرفت علمی، فرهنگی و حل مسائل اجتماعی کشور نیازمند تعامل و همکاری بین حوزه و دانشگاه است. هر دو نهاد توانایی های خاص خود را دارند که با هم افزایی می توانند در حل مشکلات اجتماعی و علمی مؤثر باشند.

آیت الله فلاحتی با اشاره به نقش اساتید و نخبگان در تقویت وحدت حوزه و دانشگاه افزود: اساتید و نخبگان می توانند با تسهیل ارتباطات، برگزاری همایش ها و پروژه های مشترک و همچنین انتقال تجربیات خود به دور از هرگونه تعصبات نقش مهمی در تقویت وحدت این دو نهاد علمی ایفا کنند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه انقلاب اسلامی در سایه وحدت حوزه و دانشگاه شکل گرفت، گفت: وحدت این دو حوزه در تحقق اهداف انقلاب اسلامی تأثیر مستقیم دارد، چراکه انقلاب اسلامی همواره به دنبال پیوند علم و دین بوده است بنابراین همکاری حوزه و دانشگاه می تواند تحقق این آرمان را تسهیل کند. هفته وحدت حوزه و دانشگاه می تواند فرصتی برای شناخت بیشتر ظرفیت های یکدیگر و ایجاد پروژه های مشترک علمی و فرهنگی باشد؛ همچنین به عنوان یک نماد از همکاری بین این دو نهاد، تأثیرات مثبتی در جامعه علمی دارد.

امام جمعه رشت با اشاره به تأثیر وحدت حوزه و دانشگاه بر پیشرفت علمی کشور تصریح کرد: این وحدت می تواند منجر به تولید علم با دیدگاه های دینی و علمی شود و نیازهای علمی کشور را در ابعاد مختلف برطرف کند و همچنین همکاری بین پژوهشگران دینی و علمی، نوآوری و پژوهش های کاربردی را تسهیل می کند.

وی با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه مصداق همکاری و هم افزایی میان نهادهای علمی و دینی است، تأکید کرد: هدف از این وحدت، ترکیب و تلفیق دانش های دینی و علوم انسانی و اجتماعی است تا بتوان در جهت حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جامعه گام برداشت؛ این وحدت موجب تقویت هویت اسلامی  ـ ایرانی، تولید علمی مبتنی بر ارزش های اسلامی و پاسخ گویی به نیازهای واقعی جامعه می شود. بزرگان و نخبگان حوزه و دانشگاه اگر با هم ائتلاف کنند و به بسط اندیشه های علمی و پژوهشی بپردازند قطعاً نتایج سودمند آن متوجه جامعه خواهد شد.

انتهای پیام

نظرات

captcha