وضعیت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران زیبنده نیست

ساری- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران وضعیت علمی دانشگاه را زیبنده ندانست و گفت: بدنبال ارتقای جایگاه دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری کشور و دنیا هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدعلی عنایتی عصر جشنواره تحقیقاتی و فناوری طبری اظهار کرد: ارکان پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران علاوه بر فعالیت 600 عضو هیأت علمی و 8 هزار دانشجو در قالب کوهورت های تولد، جوانان و بالغین برنامه ریزی شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران با ثبت بیماری رو به جلو در حرکت است و نمایه ها و عضویت های مجلات نیز ارتقا یافت.

این مسئول ادامه داد: کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران همواره درخشان عمل کرده است ولی در حوزه فناوری به عنوان بال دوم تحقیقات علیرغم اقدامات انجام شده نیازمند توجه بیشتر و پیگیری در حوزه پارک علم و فناوری است.

عنایتی بیان کرد: محصولات بسیاری خوشبختانه تجاری سازی شده است و مبالغ فروش کالاها نیز مطلوب است.

وی عنوان کرد: از سال 98 تاکنون وضعیت دانشگاه در تعداد مقالات، مقالات کیفی و سایر موارد، دانشگاه را در تیپ یک قرار داده و از سال گذشته در رتبه سیزدهم از میان 68 دانشگاه قرار داریم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت: در رتبه بندی بین المللی به ویژه شانگهای رتبه ما بین 401 تا 500 است و در تایمز نیز جایگاه دانشگاه بین 600 تا 800 است.

این مسئول با اظهار این مطلب که در رتبه بندی سایمگو، دانشگاه علوم پزشکی مازندران جایگاه چندان مناسبی ندارد گفت: در وبومتریک نیز جایگاه ما چندان مطلوب نیست اما قابل ارتقا است.

وی افزود: در حوزه بین المللی ما در جایگاه مناسبی قرار داشتیم و نباید بگذاریم این جایگاه دچار تغییر جدی شود و به نظر می رسد کمی عقب افتاده ایم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تصریح کرد: در سال 2023 برای نخستین بار از ترکیه عقب افتادیم و عربستان در همکاری بین المللی گوی سبقت را از ایران و ترکیه ربوده است.

عقب ماندگی تولیدات علمی

این مسئول با اشاره به عقب ماندگی تولیدات علمی 5 سال اخیر دانشگاه علوم پزشکی مازندران از دانشگاه های رقیب در کشور ،مطرح کرد: در مقالات QR نیز وضعیت چندان جالبی نداشته و در فناوری نیز وضعیت مشابهی داریم.

وی اشاره کرد: وضعیت کنونی زیبنده دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیست و حتماً باید توجه بیشتری کنیم و روند رو به نزول را به سمت صعود پیش ببریم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت: برنامه کنونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گسترش کمی و کیفی تحقیقات، تدوین و اجرای نقشه جامع پژوهشی، تأمین شرایط بودجه ای مناسب، گسترش روابط و تحقیقات بین المللی، توسعه و تکمیل فضاهای فیزیکی، توسعه چارت سازمانی و تأمین نیروی انسانی و در پایان نگهداشت و توسعه تجهیزات آزمایشگاهی است.

این مسئول با اشاره به اینکه وضعیت پژوهشی دانشگاه نیز چندان مناسب نیست و دانشگاه بدنبال توسعه و ایجاد شرایط لازم برای ارتقای وضعیت پژوهشی است از محققین خواست تا در شروع پژوهش به موضوع مسلط باشند و حداکثر تلاش را در بروز بودن موضوع پژوهش داشته باشند.

وی خواستار انجام طراحی پروژه های تحقیقاتی بزرگ توسط محققان و پژوهشگران دانشگاه شد و تصریح کرد از نبود اعتبار برای این پروژه ها نترسید و لذا با تحقیق وسیع، آن را تعمیم و به قلم شایسته بنگارید.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران ابراز امیدواری کرد تا در این دوره از مدیریت دانشگاه، برج پژوهشی و فناوری واقع در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) ساری تکمیل شود.

نظرات

captcha