40 زندانی جرایم غیرعمد در استان اردبیل آزاد شدند

به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس کل دادگستری استان اردبیل روز یکشنبه در نهمین جشن گلریزان بانوان نیکوکار گفت: ستاد مردمی دیه استان اردبیل همواره جزو ستادهای موفق بوده است ولی پیش تر در بحث تبلیغات در فضای مجازی و نقش بانوان کمبود احساس می شد که با پیگیری مدیر نمایندگی ستاد دیه در استان تلاش شد تا بحث تبلیغات در فضای مجازی و نقش بانوان پرنگ تر شود که نتیجه آن را امروز در برگزاری چنین جشن باعظمتی شاهد هستیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس کل دادگستری استان اردبیل روز یکشنبه در نهمین جشن گلریزان بانوان نیکوکار گفت: ستاد مردمی دیه استان اردبیل همواره جزو ستادهای موفق بوده است ولی پیش تر در بحث تبلیغات در فضای مجازی و نقش بانوان کمبود احساس می شد که با پیگیری مدیر نمایندگی ستاد دیه در استان تلاش شد تا بحث تبلیغات در فضای مجازی و نقش بانوان پرنگ تر شود که نتیجه آن را امروز در برگزاری چنین جشن باعظمتی شاهد هستیم.

حجت الاسلام حسین کثیرلو افزود: اقدام خیران بزرگوار که ایام جشنی این چنینی را هم به حل بخشی از مشکل ها گره می زنند و گرفتاری که برای برخی افراد به صورت ناخواسته ایجاد شده را برطرف می کنند، شایسته قدردانی است.

وی با اشاره به جایگاه بانوان در آموزه های دینی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود به طور مفصل به موضوع نقش و جایگاه بانوان پرداخته و مطالب ارزشمندی را بیان کردند که جا دارد مسئولان به آن توجه داشته باشند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل اضافه کرد: بانوان اردبیلی به عنوان مهد حسینی و ابوالفضلی در حوزه های گوناگون از جمله در ستاد دیه هرچند با اهدای مبالغی اندک و سهیم شدن در آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد و مالی تاثیرگذاری خود را نشان دادند، ولی از این موضوع مهم تر توجه بیشتر به فرهنگ سازی و ضرورت الگوگیری بانوان از شخصیتی مانند حضرت فاطمه (س) است.

وی بیان کرد: مشخصه یک الگو در آموزه های دینی بر اساس مساله عقلانیت تعیین می شود و بر همین اساس شخص الگو باید انسان کاملی باشد تا از روش و منش او بتوانیم الگو بگیریم که بر همین اساس هیچ شخصی در آموزه های دینی بافضلیت تر از حضرت فاطمه (س) نیست و عقل هم می گوید که باید در جامعه از ایشان الگوبرداری کنیم.

حجت الاسلام کثیرلو با اشاره به مشکل ها و نگرانی های پدران و مادران در مورد تربیت فرزندان گفت: اگر ضعفی در این زمینه باشد، ناشی از خود ماست و باید به همان روشی که پدران و مادران بر پایه دین مبین اسلام ما را تربیت کردند، در پیش بگیریم.

وی عنوان کرد: دشمن همچون گذشته در حال دشمنی است و این روزها در فضای مجازی تلاش دارد تا نسل جوان را تحت تاثیر القائات خود قرار دهد و از جمله بانوان را نسبت به استفاده از نام های غیراسلامی برای فرزندانشان ترغیب کند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل تصریح کرد: اگرچه به کوری چشم دشمنان به ویژه در استان اردبیل که به دارالارشاد شهره است، همچنان نام های محمد، علی، فاطمه و زهرا فراوانی دارد، امید است که از این پس هم به موضوع توجه داشته باشیم، چرا که یکی از شکایت های فرزندان از پدران و مادران در روز قیامت در مورد نام گذاری نامناسب خواهد بود.

وی افزود: همه ما در برابر تهاجم فرهنگی عجیبی که از سوی دشمن در حوزه های گوناگون به جامعه پمپاژ می شود مسئولیت و وظیفه داریم، اگرچه حاکمیت هم در زمینه هدایت جامعه وظیفه دارد اما این مانع نیست که ما به عنوان پدر و مادر وظیفه خود را انجام دهیم.

وی ادامه داد: دشمن با حدود 300 سایت، برنامه و فضای مجازی در این زمینه ورود کرده و خواسته یا ناخواسته از طریق همین تلفن همراه درون خانواده ها برای خود جا باز کرده است، ولی اگر بخواهیم برای جامعه و خانواده دل بسوزانیم و خود و فرزندانمان را نجات دهیم، باید در این فضا برای خودمان جا باز کنیم.

وی تاکید کرد: باید به نحوی در فضای مجازی حضور داشته باشیم که خود را از تهاجم فرهنگی دشمن نجات دهیم که با پمپاژ ناامیدی می خواهد بنیان خانواده ها را یک بار به بهانه مساله زن، یک روز به بهانه مشکل های اقتصادی و روزی با اغتشاش ها نابود کند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: بر همه ما وظیفه است که در این زمینه تعهد اخلاقی داشته باشیم و بر اساس سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری و مطالب بسیار دقیقی که در مورد بانوان مطرح کردند، ضمن تبیین موضوع به آنها عمل کنیم.

وی اضافه کرد: کسی عمیق تر، دلسوزتر و فنی تر از رهبر معظم انقلاب برای ما نیست و ایشان بیش از همه به مساله کودکان حساسیت دارند اما مسائل را در چارچوب جهاد تبیین در قالب های جوان پسند و سازگار با روحیه بانوان مطرح کنیم.

حجت الاسلام کثیرلو بیان کرد: گاه انسان در برابر فشارهای کار و زندگی دچار ناامیدی می شود اما در سرتاسر سخنان رهبر معظم انقلاب امیدواری وجود دارد و وقتی ایشان صحبت می کنند، تا مدت ها آرامش و امیدواری در جامعه حاکم می شود که باید از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: شیطان برای پمپاژ ناامیدی خلق شده و اگر انسانی خواسته یا ناخواسته به سمت ناامیدی برود، شیطان و یا شیطان صفت است و تنها با روحیه امیدواری می توانیم در سال های آینده نیز جشن هایی چنین باشکوه برگزار کنیم.

تلاش دشمن برای متزلزل کردن نقش مادری و همسری بانوان

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اردبیل نیز در این آیین گفت: خداوند هر خیری که بر روی زمین آفریده، منشاء آن اهل بیت (ع) بوده است و اگر حضرت زهرای اطهر (س) نیز در این زمان حضور داشتند، کمک به آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد جزو اولویت های ایشان قرار می گرفت.

حجت الاسلام سیدمحمد سیدسیاح افزود: اگرچه همه از ما در زمینه مقابله با بی حجابی، امر به معروف و نهی از منکر انتظار دارند اما چنان که مقام معظم رهبری نیز در سخنرانی اخیر خود بیان کردند، بانوان نیز در مسائل و ارزش های مربوط به خودشان موظف هستند.

وی بیان کرد: یک دست صدا نمی دهد و از بانوان می خواهیم در این زمینه ورود کنند، زیرا آنهایی که بی حجابی را ترویج می دهند در واقع ارزش های آنها در بحث حجاب و عفاف و نقش مادری و همسری را تار و مار می کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اردبیل اضافه کرد: بهشتی که هیچ چشمی ندیده و هیچ قلبی درک نکرده را خداوند زیرپای مادران قرار داده است و چنین ارزش و جایگاهی در هیچ مکتبی برای بانوان وجود ندارد اما دشمن تلاش می کند تا نقش مادری و همسری را متزلزل کند.

وی عنوان کرد: کجای این ارزش است که غرب تلاش دارد تا یک زن خود را به مرد شبیه کند، در حالی که حضرت زهرا (س) برای زن بودن خود ارزش قائل بودند و به آن افتخار می کردند.

سیدسیاح هدف از برگزاری این آیین را بازگرداندن آرامش به خانواده دانست و گفت: وقتی خداوند در قرآن از آرامش بحث می کند، روی خانم ها دست می گذارد اما جنایتکاری که حتی به زنان باردار رحم نمی کند، برای ما شعار زن، زندگی، آزادی می دهد.

وی یادآور شد: خداوند در 169 آیه به طور مستقیم در خصوص زنان صحبت کرده است و دنیا باید این را قبول کند که اسلام با نگاه عزت و کرامت به زنان می نگرد؛ حتی مقام معظم رهبری نیز در سخنرانی اخیر خود با اشاره به زنان مجتهده عنوان کردند که خانم ها باید مسائل زنانه از آنها تقلید کنند.

سرهنگ علی حبیب زاده، فرمانده سپاه ناحیه مقاومت شهرستان اردبیل نیز در ادامه به برگزاری جشن گلریزان بانوان نیکوکار همزمان با زادروز حضرت فاطمه (س) با مشارکت بانوان نیکوکار اشاره داشت و برنامه های تدارک دیده شده به این مناسبت از جمله جشنواره حریم زیبایی، دیدار با مادران شهدا، تجلیل از زنان برگزیده در بحث فرزندآوری و سبک زندگی اسلامی، روشنگری و آگاه سازی بانوان در برابر تهاجم فرهنگی، شناخت ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه (س)، اصالت محوری و تربیت فرزند با الگوگیری از شخصیت ایشان را تشریح کرد.

به گزارش ایرنا، در این مراسم 25 نفر از مادران شهدا و بانوان نیکوکار استان اردبیل تجلیل شدند.

نمایندگی ستاد مردمی دیه در استان اردبیل سال 1381 تاسیس شده است ، از بدو تاسیس با کمک مالی نیکوکاران و این ستاد افزون بر پنج هزار نفر با مجموع مبلغ بدهی یا محکومیت غیرعمد و مالی نزدیک به 10 هزار میلیارد ریال از زندان آزاد شدند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و 280 هزار نفر در شمال غربی ایران همجوار با استان های آذربایجان شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

نظرات

captcha