وظیفه سنگین نظارت بر نانوایی ها بر دوش سازمان جهاد کشاورزی قزوین

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسین عطایی روز یکشنبه در ستاد کارگروه امنیت غذایی استان اظهار کرد: یکی از اولویت های اصلی در ستاد تنظیم بازار و کارگروه امنیت غذایی، سبک کردن فعالیت های سازمان و یا تامین نیروی انسانی در حوزه نانوایی ها است تا بتوانیم در حوزه های دیگر اعمال مدیریت کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسین عطایی روز یکشنبه در ستاد کارگروه امنیت غذایی استان اظهار کرد: یکی از اولویت های اصلی در ستاد تنظیم بازار و کارگروه امنیت غذایی، سبک کردن فعالیت های سازمان و یا تامین نیروی انسانی در حوزه نانوایی ها است تا بتوانیم در حوزه های دیگر اعمال مدیریت کنیم.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و 963 تخلف صنفی در استان کشف شده است، اظهار کرد: بالاترین میزان تخلف عدم اجرای تکالیف صنفی بوده است.

به گفته وی، نظارت بر یک هزار و 800 واحد نانوایی با انواع تخلفاتی که از سوی سامانه های هوشمند و گزارش های مردمی دریافت می شود، با وجود نیروی انسانی پایین، به خوبی امکان پذیر نبوده که برای افزایش سطح رضایت مردم باید در این رابطه از ظرفیت سایر دستگاه ها هم استفاده شود.

عطایی به ذخایر استراتژیک استان قزوین نیز اشاره کرد و یادآور شد: عملیات ذخیره سازی سالانه 116 هزار تن گندم، 1400 تن برنج، یک هزار و 243 تن شکر، 253 تن مرغ منجمد و 114 تن گوشت قرمز از عمده ذخایر استراتژیک استان در راستای تعادل بخشی به بازار اقلام خوراکی محسوب می شود.

به گفته این مسوول، وجود کارخانه قند با هدف تامین شکر و همچنین مصرف روزانه 100 تا 120 تن مرغ گرم در استان سبب شده تا قزوین در حوزه تامین برخی اقلام خوراکی وضعیت بسیار خوبی داشته باشد.

عطایی به ذخیره سازی گوشت قرمز منجمد تا 114 تن در استان اشاره کرد و یادآور شد: این میزان ذخیره گوشت قرمز برای استان بسیار ناچیز بوده و درخواست کرده ایم تا 400 تن گوشت به استان تخصیص داده شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی قزوین خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 262 مصوبه در حوزه کارگروه امنیت غذایی به تصویب رسیده که 90 درصد آن اجرایی شده است.

نظرات

captcha