اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/کرمان حضرت فاطمه (سلام الله علیها) را به عنوان نمونه و اسوه زنان می شناسند. ایشان در زندگی ظاهری، جهاد، سخنوری، فداکاری، شوهرداری، مادری و مقام معنوی، الگویی به تمام معناست.
سالروز ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها به عنوان روز زن و مادر نامگذاری شده است.
اهمیت و لزوم توجه به جایگاه مادر در خانواده آن قدر مهم و حیاتی است که نمی توان آن را نادیده گرفت ؛ چرا که نقش مادر در خانواده در تمام جنبه های زندگی فردی و اجتماعی دیگر اعضا تأثیر دارد و بر همه آنها به طور مستقیم و غیرمستقیم اثر می گذارد.
مادرانی که نیروی قدرتمندی برای انسجام و یکپارچگی اجتماعی محسوب می شوند؛ آن قدر که قریب به اتفاق متخصصان حوزه خانواده، معتقدند مادران عامل تربیت، رشد و تعالی انسان و همچنین ترقی و پیشرفت خانواده هستند.
نظام خانواده از ترکیب زن و مرد تشکیل شده که در این میان، نقش زن کلید همه نقش هاست ؛ چرا که بدون زن و بدون مادر خانواده، هیچ نقشی را نمی توان در جامعه تصور کرد. موضوعی که دین اسلام هم بر آن تاکید دارد.
در دین اسلام، زن جایگاه بسیار والایی در اجتماع و خانواده دارد و همان گونه که سازنده خانواده است، در جامعه نیز تأثیر مستقیم داشته و می تواند جامعه را به سمت سعادت و تعالی یا به سمت انحراف و فساد سوق دهد.
سعادت افراد یک جامعه، به منش و رفتار مادران خانواده بستگی دارد و به حال خوب و بد مادران گره خورده است. مادری، یکی از مهم ترین نقش ها محسوب می شود و در حقیقت مادر، آینده جامعه را با تربیت نیروی انسانی تحت تأثیر قرار می دهد.
به گزارش ایسنا، دکتر نوذر نخعی استاد پزشکی اجتماعی با اشاره به جایگاه مادران می گوید: احساس می کنم مادران خیلی مظلوم واقع می شوند و آنطور که باید ارزش خودشان را نمی دانند و سیاست گذاران و مسئولان هم آنطور که باید روی فرهنگ مادری به نحوی که زینبده این نام و جاگاه باشد، کار نمی کنند.
وی با اشاره به فرهنگ غربی بیان می کند: با وجود اینکه قید و بند و روابط خانواده در فرهنگ کشورهای غربی محکم نیست، اما در بررسی ها اعلام شده که هیچ رابطه و گروهی جایگزین خانواده نمی شود.
نخعی تصریح کرد: رکن اصلی خانواده مادر است و نقش اصلی را در تامین عواطف خانواده به ویژه فرزندان دارد و اگر در ماه های اول زندگی مادر کنار کودک نباشد، در آینده تاثیر بسیاری بر زندگی فرد می گذارد و حرف شنوی، شاد بودن و یادگیری بهتر در پیش دبستانی و مدرسه در این افراد بهتر است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان می گوید که کودکان بیش فعال در صورتی که در کودکی توسط مادر با آنها با مهربانی رفتار شود، در دبیرستان تغییر رفتار خوبی خواهند داشت.
وی با اشاره تاثیر بسیار رفتار و اخلاق مادر بر زندگی فرزندان تاکید می کند کتک زدن خفیف مادر تاثیرات بیشتری در مقایسه با تنبیه جدی از سوی پدر دارد.
نخعی تصریح می کند که مادر بر خصوصیات معاشرتی و اخلاقی فرزندانش اثر می گذارد و خصال ذاتی فرزندان 100 درصد تاثیر مادر است.
وی می گوید: دنیای تجربه، علم و تاریخ می گوید مادر یک موجود مقدس و تافته جدابافته است.
این استاد پزشکی اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش تاکید دارد که هرچه مرد، همسرش را بیشتر حمایت کند، عیار محبت مادر، با رضایت او از زندگی زناشویی افزایش می یابد و تاثیرش را در کل خانواده خواهد داشت.
وی در ادامه بیان کرد: در استان کرمان طرح «1000 روز اول زندگی» آغاز شده و در حال اجراست زیرا روزهای نخست زندگی فرد از دوران بارداری تا دو سالگی اهمیت زیادی دارد و در این طرح، فرد محوری مادران هستند.
نخعی گفت: برای تحقق اهداف طرح؛ مسائل تغذیه ای، سلامت جسمی و روحی مادران باردار کنترل می شود و در دو سال ابتدای زندگی کودک مسائل مختلف کنترل و براساس آموزه ها دنبال می شود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}