روزی برای مادر

به گزارش ایرنا، زنان زیادی در تاریخ بشر نقش آفرینی کردند اما هیچ زنی جایگاه فاطمه زهرا (س) را به دست نیاورده چرا که این بزرگوار در عمر کوتاه خود آثار و برکات ارزشمندی را به یادگار گذاشته که از جمله آن ایستادگی در مقابل ظلم و ستم و دفاع از حقیقت است.

به گزارش ایرنا، زنان زیادی در تاریخ بشر نقش آفرینی کردند اما هیچ زنی جایگاه فاطمه زهرا (س) را به دست نیاورده چرا که این بزرگوار در عمر کوتاه خود آثار و برکات ارزشمندی را به یادگار گذاشته که از جمله آن ایستادگی در مقابل ظلم و ستم و دفاع از حقیقت است.

حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان الگوی معرفت و شناخت در عرصه های توحید، بندگی خدا و قیام علیه ظالمان و ستمگران در طول تاریخ شناخته می شود که نقاب دورویی را از صورت ظالمان برداشت و راه دفاع از حقیقت و درس ولایت مداری را به همگان آموخت و در نهایت در راه مقابله با ظلم جان خود را فدا کرد.

زنان و مادران ایران اسلامی بیش از پیش در همه امور از زهد، تقوا و عبادت گرفته تا همسرداری، ولایت پذیری و ایثارگری از این بزرگ بانوی جهان اسلام الگو می گیرند و تامین آرامش در کانون خانواده را در اولویت خود قرار دادند که نتیجه آن تربیت فرزندانی پرورش یافته در مکتب حسینی است.

زن یا مادر که در مرحله نخست به عنوان دختر یک خانواده پا به جهان هستی گذاشته از همان ابتدای کودکی تا زمانی که فرصت های انتخاب و تصمیم گیری اش بیشتر می شود رویاهای فراوانی را در ذهن دارد از اینکه در آینده دوست دارد در چه رشته ای تحصیل کند، چه شغلی را برای خود برگزیند و چه زمانی یک زندگی مشترک تشکیل دهد.

نگرانی دختران و پسران به عنوان فرزندان یک خانواده با احساس وجود فردی به اسم مادر که با عشق و محبت خالصانه برای رشد و تعالی آنان زحمت می کشد و از جان خود مایه می گذارند و همچنین پدری که با درایتش مسیر درست را نشان می دهد، به کمترین حد می رسد و می توانند بهترین تصمیم را برای رسیدن به تمام این آرزوها بگیرند.

دخترانی که خود پرورش یافته آغوش مادری آشنا به فضایل اخلاقی بزرگ بانوی جهان اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) باشند نقش پررنگ تری در این راه می تواند ایفا کند و در نهایت آینده ای روشن پیش روی فرزندان آنان خواهد بود.

به اعتقاد کارشناسان، پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای ارتقای جایگاه زنان تلاش هایی صورت گرفته که امروز بسیاری از بانوان در عرصه های ورزشی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در بالاترین جایگاه و پیشتاز و سرآمد هستند.

بخشی از زنان با انتخاب شغل خانه داری تمام وقت خود را صرف مدیریت خانواده و تربیت فرزندان می کنند اما مادرانی دیگر خارج از منزل اشتغال دارند و برای رسیدن به موفقیت در جایگاه اجتماعی، و تامین بخشی از هزینه های زندگی و گرمابخشیدن به محیط خانواده زندگی تلاش می کنند.

زنان شاغل در کنار دغدغه هایی که برای رسیدگی به امور خانه تا نحوه تربیت و رشد فرزندان دارند با قبول مسوولیت اجتماعی در محیط کاری همپا و حتی جلوتر از مردان گام برمی دارند که نتیجه آن کسب رتبه های بالای شغلی از سوی آنان است و برای نمونه می توان به حضور چهار زن در هیات وزیران دولت چهاردهم اشاره کرد.

انتخاب «فاطمه مهاجرانی به عنوان سخنگوی دولت، شینا انصاری به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست، زهرا بهروز آذر به عنوان معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده و فرزانه صادق مالواجرد به عنوان وزیر راه و شهرسازی» در دولت چهاردهم به یک راهبرد و سیاست تبدیل شد و اکنون در ادامه مسیر، زنان بسیاری در پست های مختلف مدیریتی جای گرفته اند و به نظر می رسد این روند ادامه دار باشد چرا که زهرا بهروز آذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در اظهاراتی اعلام کرد که زنان باید در سیاست گذاری ها و تصمیم گیری ها حضور بیشتری داشته باشند.

در گلستان هم استفاده از زنان توانمند در مسولیت های مهم و راهبردی، از گذشته مورد توجه قرار گرفته و به نظر می رسد با اهتمام دولت چهاردهم برای بکارگیری از افرا متخصص، زنان شایسته گلستان فرصت بیشتری برای نمایش قابلیت های فنی و تخصصی خود برای نقش آفریین در ساختن ایرانی آباد ایفا کنند.

این روزها برگزاری نشست هایی مختلف در نهادها و سازمان ها برای گرامیداشت سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن، نشان دهنده توجه دولتمردان به جایگاه آنان دارند و انگیزه را برای ادامه فعالیت بانوان در امور سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بیشتر می کند.

تجلیل از بانوان کارمند در فرمانداری گنبدکاووس

همچنین شلوغی گلفروشی ها، شیرینی فروشی ها و فروشگاه های پوشاک زنانه و سایر اقلام مصرفی آنان در این روزها نشان دهنده توجه همسر و فرزندان به زنان و مادران در روزی که به اسم آنان نامگذاری شده، است.

علاوه بر آن با توجه به دسترسی همگانی مردم به فضای مجازی، شاهد سیل پیام های تبریک روز مادر با متن ها جذاب و زیبا در کنار پخش عکس و فیلم از مادران ایران زمین در اپلیکشن ها و کانال های مختلف هستیم.

30 آذرماه امسال هم پویش درختکاری در سایه مادری در 440 نقطه کشور اجرا شد که به اعتقاد کارشناسان، افزایش 2 برابری این نقاط برای سال آینده، نقش مهمی در ترغیب بیشتر خانواده ها به مشارکت در این پویش و کاشت نهال به نام مادران زمینی و آسمانی شان به عنوان یک کار فرهنگی در مسیر توسعه فضای سبز محیط پیرامونی دارد.

نظرات

captcha