اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، طرح جهش تولید که امسال به روال سال های اخیر در دیمزارهای کهگیلویه و بویراحمد در حال اجراست آبی بر آتش کم آبی در روزگار کم بارانی در سال زراعی جاری محسوب می شود.
به گزارش ایرنا، طرح جهش تولید که امسال به روال سال های اخیر در دیمزارهای کهگیلویه و بویراحمد در حال اجراست آبی بر آتش کم آبی در روزگار کم بارانی در سال زراعی جاری محسوب می شود.
آمارهای موجود نشان می دهد که امسال 86 میلیمتر باران در کهگیلویه و بویراحمد باریده است در حالی که میزان بارندگی های بلند مدت استان تا به امروز 168 میلیمتر است.
طرح جهش تولید در دیمزارها از سال زراعی 1400- 1399 با تاکید رهبر معظم انقلاب به صورت نمونه در 670 هزار هکتار از اراضی کشور آغاز شد و در سال زراعی بعد اجرای این طرح به دلیل موفقیت، با وجود خشکسالی شدید در 2 میلیون و 400 هزار هکتار از اراضی کشور عملیاتی شد.
جهش تولید در دیمزارها طرح مشترکی بین وزارت جهاد کشاورزی و ستاد اجرایی حضرت امام (ره) است که اکنون در 6 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی واقع در 25 استان، 255 شهرستان و 22 هزار و 841 روستا اجرا می شود.
اجرای طرح جهش تولید در 85 هزار هکتار مزرعه
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در طرح جهش تولید کشت با ترکیب کود و بذر یا همان نهاده های کشاورزی بذرمال انجام می گیرد که در سال های کم بارانی کاربرد زیادی برای دیمزارها دارد.
اسماعیل احمدی افزود:طرح جهش تولید در 9شهرستان و یکهزار و 643روستای کهگیلویه و بویراحمد در حال اجراست.
وی خاطرنشان کرد:طرح جهش تولید امسال در85هزار هکتار از دیمزارهای کهگیلویه و بویراحمد و برای محصولات علوفه ای،غلات، گیاهان دارویی و حبوبات در این استان برنامه ریزی شده است.
احمدی اظهار کرد: برای تحقق این طرح چهار پایگاه نوآوری در شهرستان های گچساران، باشت، بویراحمد و کهگیلویه راه اندازی شده است.:
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در این پایگاه ها ارقام مختلف محصولات زیرپوشش طرح کشت می شود تا بهترین رقم متناسب با اقلیم و شرایط جغرافیایی مناطق مختلف استان شناسایی شود.
وی تصریح کرد: در پایگاه های نوآوری دایر شده در سطح کهگیلویه وبویراحمد 2 هکتار زمین زیرکشت ارقام مختلف محصولات زراعی رفته است.
احمدی با اشاره به اینکه افزون بر شناسایی رقم متناسب با اقلیم هر منطقه آموزش چهره به چهره بهره برداران مورد نظر سازمان جهاد کشاورزی استان است تاکید کرد: تاکنون حدود 300 بهره بردار از کشت های انجام شده در این مراکز بازدید کرده اند.
وی عنوان کرد: در سال زراعی جاری برش شهرستانی جهت انجام تعهدات کشت انجام گرفته و جلسات ستاد کاشت در مرکز استان و شهرستان ها به منظور تدارک هر چه بهتر مقدمات لازم در راستای ارتقا بهره وری و افزایش تولید برگزار شده است.
وی بیان کرد: 65 کارشناس پهنه های کشاورزی در بخش دولتی و 15 نفر نیز از طریق سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان بر مراحل کاشت، داشت و برداشت نظارت کرده و قدم به قدم در کنار کشاورزان خواهند بود.
احمدی با اشاره به اینکه کشت محصولات زراعی محصولات زراعی در استان پاییز امسال آغاز شده و تا پایان دی ماه ادامه دارد تاکید کرد: تاکنون طرح جهش تولید در 51هزار هکتار از دیمزارهای استان انجام گرفته است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت کشاورزی علمی بر روند کمی و کیفی محصولات اضافه کرد:برای تحقق طرح جهش تولید در مزارع استان به ازای هر یکهزار هکتار یک کارشناس بر کاشت،کاشت و برداشت نظارت می کنند.
اختصاص 120 میلیارد ریال برای اجرای طرح جهش تولید
سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) کهگیلویه وبویراحمد گفت :طرح جهش تولید امسال برای چهارمین سال متوالی در استان و پنجمین دوره اجرایی شده و با تاکید مقام های عالی رتبه نظام جمهوری اسلامی برای پنج سال دیگر تمدید شده است.
صادق انصاری نیا افزود:120 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای استان اختصاص یافته است.
سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) کهگیلویه وبویراحمد گفت: چهار میلیارد و 800 میلیون ریال برای انجام کشت تحقیقاتی در انصاری نیا تصریح کرد:مراکز نوآور طرح جهش تولید،10 میلیارد ریال برای مبارزه با عوامل زیان رسان،10 میلیارد ریال برای آموزش بهره برداران در این طرح اختصاص یافته است.
وی تاکید کرد: همچنین 56 میلیارد ریال اعتبار برای تامین خودروهای استیجاری به منظور جابه جایی کارشناسان به مزارع استان در این طرح در نظر گرفته شده است.
انصاری نیا انجام کمک های بیمه ای و تامین 10 هزار لیتر کود بذر مال از دیگر خدمات پیش بینی شده برای حمایت از بهره برداران زیرپوشش طرح جهش تولید در دیمزارهای استان است.
وی با اشاره به اینکه سطح زیرپوشش طرح جهش تولید در دیمزارهای استان امسال نسبت به پارسال 2 هزار هکتار و شمار پایگاه های نوآور نسبت به پارسال 2 برابر شده ابرازامیدواری کرد: این طرح بتواند تاثیرات قابل توجهی بر کیفیت و کمیت تولید داشته باشد.
سالانه 972 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.این استان 270 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که 160 هزار هکتار آن زراعی است.
استان 726 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران قرار دارد.
{{name}}
{{content}}