اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
با توجه به اینکه امروزه ساخت بناهای با نمای سنتی بسیار افزایش یافته و افراد زیادی...
با توجه به اینکه امروزه ساخت بناهای با نمای سنتی بسیار افزایش یافته و افراد زیادی به دنبال ساخت محیط های سنتی هستند خرید کاشی سنتی نیز افزایش یافته است. اما با توجه به اینکه تولیدات این محصول در کشور ما خیلی گسترده نیست و تولید کنندگان محدودی دارد خرید آن کمی با چالش همراه است چرا که در بسیاری از شهر ها این محصولات به سختی پیدا می شود و قیمتی بسیار بالا نیز دارد.
در این مطلب قصد داریم به صورت جامع اطلاعات کاملی درباره کاشی سنتی به شما بدهیم و در آخر بزرگترین تولید کننده آن در ایران را به شما معرفی کنیم تا بتوانید به راحتی بهترین متریال را با مناسب ترین قیمت ایران خریداری کنید.
نحوه تولید کاشی سنتی
تولید کاشی سنتی مراحلی بسیار جالب و جذاب دارد که با روش های مختلفی انجام می شود. اولین و قدیمی ترین روش برای ساخت این کاشی که در مشهد ابداع شد روش معرق است. در روش معرق هنرمندان با استفاده از تکه های بسیار کوچک و ریز کاشی های رنگی طرح را می سازند و کامل می کنند. به دلیل زحمت بسیار زیاد و مقرون به صرفه نبودن روش معرق، بعد ها در مشهد روش دیگری با نام هفت رنگ ابداع شد که بسیار مقرون به صرفه تر بود.
در روش هفت رنگ هنرمندان بدنه های ساده کاشی را کنار هم می گذاشتند و با استفاده از قلم و لعاب شروع به طراحی و رنگ آمیزی کاشی می کردند و سپس آن را در کوره های سنتی می پختند.
امروزه نیز روش های مدرنی برای ساخت کاشی سنتی ابداع شده و به نوعی دستگاه های صنعتی وارد حوزه تولیدات این متریال شده است. البته که روش های سنتی مانند معرق و هفت رنگ نیز در کنار روش های امروزی پا بر جاست و همچنان از آن ها استفاده می شود.
انواع کاشی سنتی
کاشی های سنتی انواع بسیار مختلفی دارند که هر کدام برای محیط های مختلفی استفاده می شوند. برای مثال کاشی هایی با طرح های ختایی اسلیمی یا همان گل و مرغ تولید می شوند که برای کافه ها و رستوران های سنتی و هتل ها می توانند کاربردی باشند، از جهتی کاشی هایی با نوشته های احادیث امامان و آیات قرآنی نیز تولید می شود که برای بناهای مسجد بسیار مناسب است.
طیف زیادی از انواع متریال های سنتی مربوط به دسته بندی کاشی مسجد می شود که به صورت مخصوص برای مساجد ساخته می شوند و از نمونه آنها می توان به کاشی های نره گنبد، کاشی های کتیبه خط، کاشی های ازاره و محراب اشاره کرد.
عوامل تاثیر گذار بر قیمت کاشی سنتی
در قیمت کاشی سنتی عوامل بسیار مختلفی وجود دارد که می توانند تاثیرات بسیار زیادی داشته باشند و در این قسمت به صورت کامل به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
اولین و مهمترین مورد روش ساخت کاشی است. اگر کاشی سنتی با روش معرق تولید شود، قیمت آن بر حسب متر مربع می تواند حدودا 14000000 تومان باشد. در حالی که روش هفت رنگ قیمت را بسیار پایین تر می آورد. در روش های نوین هم قیمت کاشی سنتی بسیار ارزان تر از روش های سنتی است.
موضوع مهم دیگر در قیمت، ابعاد کاشی هاست. ابعاد کاشی نیز یکی از موضوعات مهم و تاثیرگذار بر قیمت کاشی سنتی است که بر خلاف تصور بسیاری از عزیزان، هر چه ابعاد آن بزرگتر شود قیمت پایین تر می آید و هر چه ابعاد کوچکتر می شود قیمت بالاتر می رود.
جنس بدنه نیز در قیمت کاشی سنتی می تواند تاثیر زیادی بگذارد. برای مثال اگر بخواهید از طرح های سنتی برای قسمت کف محیط خود استفاده کنید احتمالا بدنه کاشی خیلی مناسب نباشد و باید از سرامیک با طرح های سنتی استفاده کنید که قیمت را بالاتر می برد. برای قسمت های بدنه و دیوار های محیط نیز می توانید از بدنه های کاشی استفاده کنید. برای قسمت هایی که در معرض آب و رطوبت هستند باید از بدنه های سرامیکی یا بدنه های کاشی بهداشتی که در برابر آب مقاومت بالایی دارند استفاده کنید.
در نهایت قیمت کاشی سنتی به جزئیات سفارش و درخواست های شما بستگی دارد و عوامل بسیار زیادی در قیمت آن تاثیرگذار هستند.
بزرگترین تولیدکننده کاشی سنتی در ایران
همانطور که در بخش اول مقاله قول دادیم، در این بخش قصد داریم بزرگترین تولیدکننده کاشی سنتی در ایران را به شما معرفی کنیم تا اگر قصد خرید این متریال را دارید به راحتی خرید خود را انجام دهید.
گروه آرچی لرن با بیش از 50 سال سابقه بزرگترین تولیدکننده انواع کاشی های سنتی در ایران است که بزرگترین خط تولید با حجم تولید بیش از 5000 متر مربع در ماه را داراست. از طرفی این گروه متریال های خاصی مانند کاشی های مسجدی را نیز تولید می کند و دپارتمانی مربوط به اجرای بناهای مسجدی نیز دارد که می توانید به راحتی برای اجرای بناهای تخصصی از آنها مشاوره رایگان دریافت کنید.
برای ارتباط با گروه آرچی لرن می توانید کلمه کاشی سنتی آرچی لرن را در گوگل جستجو کنید و وارد وبسایت این گروه شوید.
"این مطلب تبلیغاتی است"
{{name}}
{{content}}