برخورد با تولیدکنندگان دوربین مخفی و چالش های اینستاگرامی

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از اجرای طرح ارتقاء امنیت روانی در فضای مجازی و برخورد با عاملین آزار و مزاحمت شهروندان به بهانه دوربین مخفی و چالش های اینستاگرامی خبر داد.

خبرگزاری تسنیم، سردار داود معظمی گودرزی؛ رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: اخیرا طی رصدهای انجام شده و گزارشات مکرر مردمی مشخص شد افرادی فرصت طلب برای مطرح شدن و جذب دنبال کننده در فضای مجازی با عناوین مختلفی از جمله ساخت دوربین مخفی و ویدیوهای چالشی برای شهروندان ایجاد مزاحمت می کنند و در موارد بسیاری نیز این مزاحمت ها تبدیل به درگیری های خیابانی می شود.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: در همین راستا و پس از تحقیقات اولیه بیش از 40 نفر در این خصوص شناسایی و در چرخه رسیدگی قرار گرفتند و پس از تشریفات قضایی همه این افراد به پلیس فتا احضار و صفحات کاربری آنها مسدود شد.

سردار معظمی گودرزی با اشاره به اینکه این افراد در مجموع بیش از 5 میلیون نفر دنبال کننده داشتند، افزود: پلیس فتا با کسانی که بدون هیچ خط قرمزی و صرفا برای دیده شدن و جذب دنبال کننده آرامش و امنیت روانی شهروندان را برهم بزنند مطابق با قانون و به شدت برخورد خواهد کرد و اجازه نخواهد داد فرصت طلبان مجازی به هر بهانه ای مردم عزیز کشورمان را بازیچه اهداف شوم خود قرار دهند.

افزایش کلاهبرداری به روش اسکیمر؛ هشدار پلیس فتا

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشابه و افرادی که به بهانه های مختلف نظیر دوربین مخفی، چالش های اینستاگرامی و .. برای آنها ایجاد مزاحمت می کنند مراتب را از طریق مرکز فوریت های سایبری با شماره تلفن 096380 و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir با ما در میان بگذارند.

انتهای پیام/

نظرات

captcha