زمستان را با این دم نوش ها سپری کنید

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: دمنوش های زمستانه ای که با بهره گیری از گیاهان دارویی استان تولید می شود می تواند گرمابخش و همچنین برای سلامتی افراد مفید باشد.

محسن پویان، در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه دمنوش زنجبیل و زردچوبه، یک دمنوش زمستانی خوشمزه نه تنها شگفت انگیز است؛ بلکه می تواند سیستم ایمنی بدن را در طول فصل زمستان و سرما تقویت کند، گفت: با اضافه کردن کمی عسل و لیموترش به این دمنوش می توان از آن برای تسکین درد معده نیز استفاده کرد.

وی اظهارکرد: در زمستان می توان با بهره گیری از دمنوش های زمستانه از ابتلا و یا پیشگیری از بیماری های این فصل جلوگیری کرد.

این پژوهشگر بیان کرد: اسطوخودوس آرامش بخش و ضدعفونی کننده است که با استرس، اضطراب و افسردگی مقابله می کند و برای تسکین دردهای میگرنی نیز مفید است.

پویان ادامه داد: دمنوش گزنه و دارچین، یک چای تند زمستانی است که حاوی آهن و ویتامین c فراوان است که در صورت ترکیب شدن به راحتی جذب بدن می شود.

وی با اشاره به اینکه چای سیاه و گل محمدی، نیز دارای عطر و طعم فوق العاده ای نیز است که شیرینی آن کاملاً طبیعی بوده و خوراک روزهای سرد زمستان است، بیان کرد: دمنوش نعناع، رازیانه و زنجبیل، یک دمنوش معطر بوده و یکی از بهترین دمنوش های زمستانی برای رفع درد و نفخ های شکمی است.

پویان یادآور شد: بادرنجبویه، یک گیاه درمانگر و معطر برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید بوده و درمان کننده سرماخوردگی و آنفلوانزا است و نقش مؤثری در درمان سرفه های شدید و مشکلات تنفسی دارد.

انتهای پیام

نظرات

captcha