اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سرانجام پس از گمانه زنی ها و پیش بینی های متعدد در روزهای اخیر، استاندار سمنان مشخص و «محمدجواد کولیوند» جایگزین «سیدمحمدرضا هاشمی» شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سرانجام پس از گمانه زنی ها و پیش بینی های متعدد در روزهای اخیر، استاندار سمنان مشخص و «محمدجواد کولیوند» جایگزین «سیدمحمدرضا هاشمی» شد.
کولیوند متولد سال 1346 در روستای باباکمال تویسرکان همدان و دانش آموخته رشته مدیریت صنعتی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته مدیریت بحران و از سال 1389 تاکنون عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج است.
وی برادر سه شهید است. «محمدصفا» و «محمدباقر» در دوران دفاع مقدس به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و برادر دیگر «حسن» جانباز 70 درصد بود که پس از سال ها تحمل دردهای یادگار جنگ تحمیلی، سال 1393 شربت شهادت نوشید.
استاندار جدید سمنان خود نیز در زمره جانبازان انقلاب اسلامی محسوب می شود.
کولیوند سال 1387 از سوی استاندار وقت تهران و با حکم مصطفی پورمحمدی وزیر وقت کشور، به عنوان فرماندار ویژه کرج منصوب شد.
فعالیت در شرکت مخابرات استان تهران ـ شهرستان کرج، مدیرکلی حراست شرکت مخابرات تهران و مدیرکلی تدارکات و بازرگانی شرکت مخابرات استان تهران، معاونت استاندار تهران و فرماندار ویژه کرج، معاونت پست بانک ایران، و مدیرکلی اموال، پشتیبانی و ساختمان وزارت خارجه از جمله سوابق اجرایی کولیوند است.
وی در دوره نهم و دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس در استان البرز به مجلس شورای اسلامی راه یافت و نایب رییس اول کمیسیون سیاست داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی در دوره نهم و رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی دوره دهم بود.
کولیوند در دوره ای از سوی عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر وقت کشور به قائم مقامی او در امور مجلس منصوب شد و در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز رییس ستاد کشوری یاران مسعود پزشکیان بود.
کولیوند یکشنبه چهارم آذر 1403 با معرفی وزیر کشور به هیات دولت و با رای اعتماد دولت چهاردهم، به عنوان استاندار جدید سمنان، جایگزینِ سیدمحمدرضا هاشمی شد.
هاشمی که از مهر 1400 به عنوان استاندار سمنان در دولت سیزدهم فعالیت داشت، روز چهارشنبه سی ام آبان 1403 با تصویب هیات وزیران دولت چهاردهم، به عنوان استاندار خراسان جنوبی منصوب شد.
مرتضی اقتصاد، احمد هومن، علی ثقفی، محمدحسن اصغرنیا، محمدجواد سهلانی، محمدتقی زمانیان، محمدباقر نویسی، سیدمحمد جهرمی، محمدرضا بهمنی، سیدمحمد طهایی، سیدمحمود میرلوحی، محمدعلی پنجه فولادگران، محمدرضا حسن پور، حمید حاجی عبدالوهاب، علی عبداللهی، عباس رهی، محمد وکیلی، محمدرضا خباز، سیدشهاب الدین چاوشی، سعید ناجی و علیرضا آشناگر، دیگر استانداران و سرپرستان استانداری سمنان پس از انقلاب اسلامی بودند.
سمنان را بیشتر بشناسیم
به گزارش ایرنا، سمنان با مساحت نزدیک به 97 هزار و 500 کیلومتر مربع، یکی از پهناورترین استان های کشور ایران است و با پنج و 9 دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می شود.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال 1400، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع 757 هزار و 200 نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از 200 هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.
این خطه از جانب شمال به استان های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
استان سمنان به دلیل موقعیت جغرافیایی گلوگاه اتصال استان های شمالی به استان های جنوبی کشور است و به عبارتی می تواند به عنوان حلقه اتصال دریای شمال به مناطق مرکزی و جنوبی نقش آفرین باشد.
سمنان با سابقه تاریخی کهن، مهد پرورش چهره های شاخص ملی در حوزه های علمی، فرهنگی و مسوولان ارشد کشوری بوده و به دلیل موقعیت جغرافیایی از دیرباز به دارالمرحمه مشهور است. قرارگیری سمنان در مسیر چهارراه ارتباطی غربی-شرقی و شمالی-جنوبی، در کنار قرارداشتن بخش قابل توجهی از منابع معدنی و واحدهای تولیدی، سمنان را به قطب صنعت در دروازه شرقی کشور تبدیل کرده است.
بر اساس گزارش ها، در استان سمنان 42 نوع ماده معدنی شناخته شده و بیش از 626 معدن وجود دارد و سالانه بالغ بر 22 میلیون تن مواد معدنی استخراج می شود که ذخیره قطعی معادن این استان حدود 600 میلیون تن و ذخیره احتمالی آن ها حدود یک میلیارد تن است، البته بر اساس شواهد زمین شناسی پیش بینی می شود ذخیره معدنی این استان بیش از 2.5 میلیارد تن باشد، این میزان ذخیره چشمگیر و در کشور کم نظیر و قابلیت سرمایه گذاری به وسیله بخش خصوصی دارد.
این دیار با کسب امتیازها در شاخص های مختلف از جمله اهتمام حداکثری مجموعه مدیریتی فعالان شهری و مردمی و ارایه برنامه ها و طرح های خلاقانه، نهم آبان ماه به عنوان «پایتخت کتاب ایران» معرفی شد تا برگ زرینی در تاریخ استان مهد فرهنگ سمنان در سال 1402 ثبت شود.
بیش از یک هزار و 833 اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی در استان سمنان شناسایی شده و ثبت 934 اثر از این تعداد در فهرست آثار ملی ظرفیتی بزرگ برای جذب سرمایه گذاران، رونق گردشگردی و اقتصادی است.
انتخاب سمنان به عنوان تنها نماینده ایران در «اتحادیه بین المللی شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم» گواه دیگری بر سبقه این دیار نقشی مهم در توسعه روابط فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، گردشگری و اقتصادی دارد و ظرفیتی برای معرفی صنایع دستی و گردشگری به شمار می رود که نباید از آن غافل شد.
رهبر معظم انقلاب در سفر آبا 1385 به سمنان از این استان به عنوان «نگین عرفان شرق کشور» یاد کردند.
دوران هشت ساله دفاع مقدس برگ افتخاری در دفتر غیرت و مردانگی ایرانیان رقم زد، مردم استان سمنان با اعزام تعداد قابل توجه رزمندگان به این نبرد، جزو سه استان برتر در تقدیم بیشترین تعداد شهید در کشور است؛ مدالی که از هر رنگی بالاتر و آرمانی جاودان را یادآور است.
به گزارش ایرنا، استان سمنان به دلیل موقعیت جغرافیایی، شرایط آب و هوایی و برخورداری از ظرفیت های طبیعی مانند معادن، گردشگری و زیرساخت های لازم برای ایجاد کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، و راهگشایی برای تولید، قابلیت جذب سرمایه گذران دارد.
{{name}}
{{content}}