اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
در فرهنگ متعالی سوره مبارکه کوثر، معیار جاودانگی رسالت توحیدی پیامبر(ص) داشتن کوثر است و کوثر در برابر ابتر قرار می گیرد یعنی رسول خدا(ص) جاودان است چون خداوند به ایشان کوثر عطا کرد، دشمنان ایشان اما ابتر و ناپایدار هستند.
به گزارش ایکنا از چهارمحال وبختیاری، ناهید سبزیان، مدرس تدبر در قرآن به مناسبت ولادت پرنور و سرور حضرت فاطمه زهرا(س) به بیان مطالبی از تدبر در آیات نورانی سوره مبارکه «کوثر» پرداخته است که تقدیم مخاطبان گرامی ایکنا می شود.
خداوند متعال «کوثر» یعنی وجود مقدس حضرت فاطمه مرضیه(س) را مایه جاودانگی نسل، فکر و رسالت پیامبر(ص) می داند و این کوثر است که مایه جریان یافتن ذریه پیامبر اسلام(ص) شد و کوثر مصداق خیر کثیر جاری و ضامن پایداری است.
دشمنان بدخواه پیامبر(ص) همواره حضرت را چون فرزند پسر نداشتند، ابتر خطاب می کردند و سوره مبارکه کوثر پاسخی به این بدخواهان استو خداوند متعال در آیه «إنّ شانِئَک هُو الأَبتَرُ» صراحتاً اعلام می کند دشمن پیامبر(ص) یعنی کافران ابتر هستند. آنان حتی اگر پسران فراوان داشته باشند و نسلشان چند صباحی ادامه یابد، اما یاد و نام و راهشان هرگز جریان نخواهد یافت بلکه به زباله دان تاریخ سپرده می شوند.
کوثر به معنای خیر فراوان و کثیر تنها یک بار در قرآن کریم آمده است که بر طبق تفاسیر متقن و متعدد، مراد از کوثر، نسل کثیر پیامبر(ص) است که بدون شک از طریق حضرت زهرا(س) تداوم می یابد. در تفسیر نور می خوانیم که این نسل پر برکت از طریق حضرت خدیجه(س) نصیب پیامبر اکرم(ص) شد و خدیجه مال کثیر داد و کوثر گرفت، ما نیز تا از کثیر نگذریم به کوثر نمی رسیم. این سوره مبارکه با تأکید بر نسل فراوان رسول خدا(ص) برای همیشه بر هر تصور باطلی مبنی بر ناپایداری نسل حضرت و نیز دوام و ماندگاری دشمنی بدخواهان با ایشان خط بطلان می کشد.
کوته فکران در صدر اسلام با ایجاد یک فضای مسموم تبلیغاتی قصد داشتند تهمت نابجای ابتر را به شخصیت پیامبر(ص) نسبت دهند و امیدوار بودند که با رحلت حضرت، دعوت توحیدی ایشان نیز پایان یابد و با تحلیل های مادی خودشان به ناپایداری و منقطع بودن جریان رسالت امید بستند چرا که ملاک جاودانگی را با ملاک های خودشان یعنی داشتن فرزندان پسر، می سنجیدند. آنان قائل بودند که فرزند پسر وارث پدر و ادامه دهنده راه اوست و پیامبر(ص) چون پسری ندارند پس راهشان منقطع خواهد شد و پس از رحلت، همه چیز به حالت قبل از بعثت ایشان با خواهد گشت.
واژه «ابتر» به معنی منقطع ماندن نسل است که از دیدگاه دشمنان و مخالفان پیامبر(ص) مساوی با ناپایداری و منقطع ماندن رسالت حضرت بود. با این تبلیغات کفار، آینده اسلام در هاله ای از ابهام قرار می گرفت غافل از آنکه خداوند متعال که پیوسته پشتیبان رسولش بود سوره مبارکه کوثر را به میدان حق علیه باطل فرستاد و در سه آیه کوتاه خطاب به حضرت، آرامش را بر قلب پیامبر(ص) و پیروان ایشان به ارمغان آورد. این سوره مبارکه درواقع برای همیشه ملاک های مادی جاودانگی را بین برد.
بی شک قرآن کریم به عنوان کتاب جاودان هدایت و عترت طاهره(س) به عنوان یادگاران و میراث گرانبهای پیامبر(ص) در میان امت مسلمان سبب پایداری و ماندگاری رسالت ایشان در طول تاریخ شد و حضرت مسلمانان را به تمسک و تبعیت از این دو ثقل گرانبها دعوت کردند. پس کتاب آسمانی و عترت پاک بزرگ ترین و مهم ترین مصادیق کوثری هستند که خداوند بزرگ از اعطای آن به رسولش سخن گفته است و حضرت زهرا(س) مادر عترت پاک رسول خدا(ص) و سبب تدوام جریان جانشینان ایشان در طول تاریخ شدند لذا حضرت زهرا(س) نیز مصداق کوثر هستند. تاریخ و آمار بهترین شاهد بر کوثر بودن این عطیه الهی است چرا که هیچ نسلی از هیچ قومی در جهان، به اندازه نسل حضرت فاطمه(س) رشد و شکوفایی و پایداری نداشته است.
آیه «فَصَلِّ لِرَبّکَ وَانْحَرْ» بار دیگر به ما یادآوری می کند که نعمت های الهی برای همه حتی پیامبر اسلام(ص) مسئولیت آور است و باید شکر آن را به جای بیاوریم که نماز جامع ترین و کامل ترین نوع عبادت و شکرگزاری برای نعمت است. مراد از واژه «وَانْحَرْ» در این آیه در بسیاری از روایات به معنی بالا بردن دست ها در هنگام نماز و قرار دادن در برابر صورت است که بسیار به آن سفارش شده است. همچنین توصیه شده که در هنگام تکبیر دست ها را تا بالای گلو بالا ببریم که نماد پشت سر انداختن دنیا و مسائل آن در پیشگاه خداوند است و برای پیامبر(ص) این پیام را دارد که هر چند هم که دشمنان ایشان بخواهند جریان رسالت را منقطع نشان دهند اما خداوند کوثری را عطا فرموده که حضرت به شکرانه آن باید همه این تبلیغات و حرف و حدیث اهل دنیا را پشت سر انداخته و رو به خدا به نماز بایستند.
دشمنان بدخواه و کینه توز پیامبر(ص) که مسیر عداوت با رسول خدا(ص) را پیش گرفته و گمان می کنند خط رسالت توحیدی ناکام می ماند، خودشان ابتر و ناکام خواهند ماند و جبهه باطل از جانب خداوند محکوم به ناکامی، ناپایداری و نابودی در این عالم است. در فرهنگ متعالی سوره مبارکه کوثر، معیار جاودانگی رسالت توحیدی پیامبر(ص) داشتن کوثر است و کوثر در برابر ابتر قرار می گیرد یعنی رسول خدا(ص) جاودان است چون خداوند به ایشان کوثر عطا کرد و دشمنان ایشان ابتر و ناپایدار هستند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}