اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، حضور در مسابقات کتاب آسمانی آن هم در مرحله کشوری که مزین به نام قرآن و شهدای خدمت است، توفیقی است که امسال بر جانب صدها چهره جوان و با تجربه قرآنی کشور نائل آمده است.
به گزارش ایرنا، حضور در مسابقات کتاب آسمانی آن هم در مرحله کشوری که مزین به نام قرآن و شهدای خدمت است، توفیقی است که امسال بر جانب صدها چهره جوان و با تجربه قرآنی کشور نائل آمده است.
از متسابق جوان و بی تجربه ای که برای نخستین بار پا به عرصه رقابت های کشوری گذاشته تا متسابق و استاد قرآنی که پس از 20 سال آمده تا توانایی های خود را محک بزند.
یکی از نعمت چشم دنیایی محروم است اما نور قلبش برای حفظ کلام الهی کفایت کرده و توانسته قرآن کریم را حفظ کند، دیگری تجربه گرانبهایی از اجرا در محضر رهبر معظم انقلاب دارد و چه توفیقی والاتر از این که شب عید و ولایت امام علی (ع) در نجف اشرف، صدایت را فدای امیرالمومنین(ع) کرده است.
رقابت های چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در محل مصلای تبریز برگزار می شود که درست در قلب تبریز قرار دارد و نوای قرآنی را بر قلب شهر اولین ها گسترده است.
بینایی ندارد اما روزی 13 صفحه قرآن کریم را حفظ می کرد
علیرضا خدابخش را می توان یکی از الگوهای شگفت انگیز خلقت باری تعالی نامید، از بدو تولد بینایی ندارد و درکی از زندگی پیرامونی برایش که تا به امروز چیزی را ندیده است، محالِ محال است اما چه بسا گوش و زبانش برای ادامه زندگی به او نور امید داده اند.
وقتی صحبت می کند، بیان فصیحش را به رخ انسان می کشد، می گوید تا به حال زیاد برای کسی صحبت نکرده ام، من را عفو کنید اگر خوب صحبت نکنم.
صحبتش را با شرح زندگی دوران کودکی اش آغاز می کند، وقتی به دنیا آمدم، هیچ چیزی ندیدم، این ندیدن در طول زندگی اش یک محدودیتی شد که شاید برخی فکر کنند، چند گام از هم سن و سال های خود عقب باشد اما علیرضا دست و پا بسته یکجا ننشست.
درس خواند و خواند تا اینکه به دوران دبیرستان و کنکور رسید، از همان سالی که باید شروع به خواندن برای سرنوشت سازترین رقابت عمرش می کرد، یکی از آشناهایش او را در گرو مسیری انداخت که روزی هزاران بار قدردانش است.
برای نخستین بار به کلاس قرآن رفت و وقتی نوای گوش نواز قرآن کریم را شنید، دل بست و آن قدر در آن غرق شد که توانست یک ساله قرآن کریم را حفظ کند.
به گفته خودش روزهایی بود که 13 صفحه از قرآن را یک روزه حفظ می کرد، آن هم از طریق شنیدن نوای قرآنی استاد منشاوی.
وی درباره تاثیری که حفظ قرآن کریم بر زندگی او گذاشته است، می گوید: نخستین و مهمترین تاثیری که قرآن بر زندگی ام گذاشته است، همان طور که خداوند متعال نیز می فرماید آرامش و اطمینان قلبی است و در مسائل درسی و قوی شدن حافظه ام نیز بسیار تاثیرگذار بوده است.
این حافظ قرآن کریم ادامه می دهد: وقتی قرآن کریم را حفظ می کردم، همزمان برای کنکور نیز درس می خواندم و حفظ قرآن به موفق شدنم در کنکور کمک بسیاری کرد.
وی که فارغ التحصیل رشته ادبیات عرب از دانشگاه تهران است، اظهار می کند: یکی از بهترین توفیقات قرآن و اجراهایی که داشتم در شهرمان سبزوار بود که پس از اجرایم در یک مسجد، عزیزی لطف داشتند و سفر 2 نفره کربلا به همراه مادرم را به ما هدیه دادند.
خدابخش درباره آرزویی که دارد، می گوید: آرزو دارم بتوانم باعث ترویج کلام الهی به خصوص حفظ قرآن کریم شوم و به کسانی که مشکل من را دارند می گوید که همیشه به دنبال هدف های خود بروند و ناامید نشوند.
پای ثابت مسابقات سراسری قرآن کریم/از سال 84 در خدمت مسابقات هستم
ابوذر کرمی یکی از کهنه سربازان عرصه مسابقات سراسری قرآن کریم است یا به قول خودش، پیرترین شرکت کننده این مسابقات را می توان از نظر تجربه حضور به او لقب داد هرچند متولد 1368 است
معلم مدرسه است و وقتی 16 ساله بود وارد مسابقات شده است.
وی می گوید: اکنون شرایط متسابقین به مرحله ای رسیده است که دیگر نمی توان به راحتی تشخیص داد چه کسی رتبه می آورد درحالی که در گذشته با نحوه اجرای یک متسابق می توانستیم وضعیت او را بفهمیم.
کرمی می افزاید: نمرات متسابقین صدمی با هم اختلاف دارند و کسانی که به مرحله کشوری می رسند، گلچین شده هستند به طوری که نیمی از متسابقینی که در مرحله مقدماتی بودند، بخش حفظ کل را بدون غلط خواندند.
وی ادامه می دهد: یکی از خاطره انگیزترین اجراهایم در عید سال 98 بود که برای زیارت به عتبات عالیات رفته بودیم و شب سال تحویل و ولادت امام علی(ع) در نجف تلاوت کردم.
وی می گوید: خواهر، همسر و برادر همسرم حافظ قرآن هستند که برادر همسرم رقیبم در مسابقات امسال بود اما بنا به دلایلی نتوانست خودش را به مسابقات برساند.
این حافظ قرآن تاکید می کند: امیدوارم حفظ قران وابسته به مسابقات نباشد و حتی اگر فردی نتوانست در مسابقات شرکت کند و موفق شود باز هم مسیر قرآنی خود را ادامه دهد چرا که آرامش را برای زندگی اش به ارمغان می آورد.
وی درباره خاطره به یادماندنی از اجرایش نیز می گوید: سال 84 که نوجوان 16 ساله بودم برای مسابقات بین المللی به لیبی رفتم و اجرا داشتم. به نظر خودم تلاوتم معمولی بود ولی یکی از داوران که اهل سنگال بود آنقدر تحت تاثیر اجرایم قرار گرفت که گریه کرد و در پایان مسابقات آمد و به من گفت تو دعا کن من آمینت را می گویم. به او گفتم این اجرایی که به دلش نشسته است، کار خدا بود که بر روحش تاثیر گذاشته است.
دانشجوی ترم یک پزشکی که حافظ قرآن کریم است
امیرمحمد عادلیان، یک دهه هشتادی و دانشجوی ترم یک پزشکی و از حافظان قرآن کریم است که از تاثیر حفظ قرآن در زندگی شخصی و تحصیلی خود می گوید.
وی ادامه می دهد: از کودکی در دامان خانواده با قرآن آشنا شدم و به طور تخصصی نیز از کلاس اول شروع به حفظ قرآن کردم کردم. پدر و مادرم عاشق و علاقه مند به قرآن کریم بودند.
وی شروع به حفظ قرآن را از ابتدای مقطع ابتدایی عنوان کرده و می افزاید: در پایان مقطع ابتدایی نیز موفق به حفظ کل شدم.
عادلیان که دانشجوی ترم اول رشته پزشکی است، در خصوص تاثیر انس با قرآن در حوزه تحصیلی نیز می گوید: قطعا حفظ قرآن توانایی ذهنی انسان و فراگیری دروس را بیشتر می کند. از سوی دیگر به واسطه حضور در مجامع، مسابقات و کنفرانس های مختلف قرآنی، زمینه آشنایی و ارتباطات گسترده برای فرد فراهم می شود.
این حافظ قرآن در مسابقات امام علی (ع) و در رده سنی زیر 18 سال موفق به کسب رتبه اول شده و از قرائت های استاد مصطفی اسماعیل لذت خاصی می برد و همواره به آن ها گوش می دهد.
کار داوران به خاطر نزدیکی سطح متسابقین بسیار سخت شده است
رئیس هیات داوران چهل و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم درباره سطح مسابقات و شرکت کنندگان می گوید.
استاد عباس سلیمی اظهار می کند: سطح شرکت کنندگان بسیار خوب بوده و کار هیات داوران را با مشکل مواجه کرده است زیرا وقتی همه در حال ارتقا هستند و در طول سال تلاش می کنند، قضاوت سخت می شود به طوری که در مرحله قبلی با فاصله امتیازی چهار صدم درصد رتبه متسابقی تغییر کرد.
وی ادامه می دهد: جمعی از بهترین و مجرب ترین کارشناسان بنام کشور که دارای کرسی تدریس، درجه ممتازی و تجارب سرشار و جزو چهره های دانشگاهی و روحانی هستند، قضاوت مسابقات را برعهده دارند.
سلیمی می افزاید: امسال سطح مسابقات خوب بود و نیروهای جوان و چهره های قرآنی پا به عرصه رقابت گذاشته اند که امیدواریم در ساحت فرهنگی کشور خوش بدرخشند.
وی ادامه می دهد: مسابقات بر اساس آیین نامه پیش می رود و با توجه به این که همواره مسائل در حال تحول هستند، در جلسه ای که با دکتر مجیدی مهر، رئیس امور قرآنی سازمان اوقاف داشتیم، مقرر شد بعد از پایان مسابقات با تشکیل گروه کارشناسی، آیین نامه مسابقات مورد بازنگری قرار گیرد.
وی اظهار می کند: نحوه اجرا، مسائل فنی و آیین نامه انضباطی که تمامی متسابقین، داوران، اعضای ستاد و عوامل اجرایی را دربرمی گیرد، در راستای این گروه کارشناسی ارزیابی می شود تا برای سال های آتی بتوانیم مسابقات را همچنان پرقدرت ادامه دهیم.
رئیس هیات داوران چهل و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم می گوید: در شرایط اسکان، پذیرایی و برنامه ریزی های برگزاری این دور مسابقات مشکل خاصی وجود ندارد و ساختار هیات داوران و نحوه داوری نیز با دقت قابل توجهی درحال پیگیری است.
وی با اشاره به رقابت تنگاتنگ متسابقین در بخش حفظ، قرائت و ترتیل، می افزاید: بچه ها باید با همین روحیه جلو بیایند تا روند پیشرفت و تکامل ادامه یابد.
وی تاکید دارد: تعداد 14 داور در این رقابت ها قضاوت می کنند و برای هر بخش 2 داور در نظر گرفته شده و متوسط نمرات آن 2 داور لحاظ می شود بر این اساس درصد خطا بسیار کاهش می یابد.
به گزارش ایرنا، چهل وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از 12 تا 19 آذر در بخش بانوان و از 19 تا 29 آذر ماه در بخش آقایان و در رشته های حفظ 20 جزء قرآن کریم، حفظ کل قرآن، قرائت تحقیق و قرائت ترتیل، دعاخوانی، تواشیح و اذان در محل مصلی امام خمینی(ره)تبریز برگزار می شود.
اکنون حدود 300 نفر در رشته های مختلف همخوانی، دعاخوانی، اذان، قرائت، ترتیل، حفظ کل و حفظ 20 جزء بخش آقایان این دور از مسابقات سراسری قرآن کریم به رقابت می پردازند.
{{name}}
{{content}}