اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان با اشاره به اینکه در سال 1402 با همکاری مسکن و شهرسازی استان دو قطعه زمین برای پارک علم و فناوری جانمایی شده است گفت که بعد از واگذاری زمین به پارک، طی سال های آتی در یکی از قطعات شهرک دانش بنیان استان را تأسیس خواهیم کرد و قطعه دیگر بین شرکت های متقاضی تقسیم خواهد شد.
به گزارش ایکنا از کردستان، بابک سوری، رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان امروز، 19 آذر در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان گفت: هفته پژوهش فرصتی برای تجدید دیدار با اعضای زیست بوم فناوری است یکی از این اعضا رسانه های گروهی هستند.
وی با اشاره به اینکه یکی از حوزه های کمتر مورد توجه قرار گرفته رسانه ها هستند، افزود: کشور ما جایگاه خوبی دارد و زیرساخت های فیزیکی و نرم افزاری خوبی دارد و مسیر کشور رو به پیشرفت است اما در حوزه جوانان گپ داریم و فاصله داریم.
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان با اشاره به اینکه یکی از بخش های مهم توسعه کشور جوان است چراکه فکر نوآورانه از نسل جوان شروع می شود لذا باید آنان را وارد مسیر کرد که این امر با روش سنتی محقق نخواهد شد و نیازمند بهره مندی از روش های به روز است.
وی با اشاره به اینکه ما باید بتوانیم جوانان را با امکانات پارک علم و فناوری و ظرفیت های آن آشنا کنیم که در این بخش نیازمند رسانه ها هستیم، ادامه داد: در سال گذشته از محل منابع پارک 8.5 میلیارد تومان و از محل منابع خارجی81 میلیارد تومان تسهیلات به واحد های فناور استان اعطا شد.
سوری با اعلام اینکه براساس برنامه های ابلاغی پارک علم و فناوری باید برای هزار و 200 نفر طی سال 1402 اشتغالزایی ایجاد می کرد، افزود: با تلاش همکاران ما در پارک و شرکت های فناور و دانش بنیان زیر مجموعه موفق به اشتغالزایی برای هزار و 280 نفر شده است.
وی اظهار کرد: از ابتدای تأسیس پارک افزایش فضای فیزیکی برای پارک مسکوت مانده بود که در سال 1402 به همت همکاران پارک و همکاری مسکن و شهرسازی دو قطعه زمین برای ما جانمایی شده است که بعد از اتمام استعلام در شورای برنامه ریزی مطرح و مراحل واگذاری زمین به پارک انجام خواهد شد که امیدواریم طی سال های آتی در یکی از قطعات شهرک دانش بنیان استان را تأسیس خواهیم کرد و قطعه دیگر بین شرکت های متقاضی تقسیم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در آموزش و شرکت در نمایشگاه آیین نامه نیز اقدامات خوبی در پارک صورت گرفته است و افزود: توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری با این شرکت ها آشنایی کافی و وافی نداشتیم.
سوری یادآور شد: ساختمان مجتمع نور در پنج طبقه حدود پنج هزار و 25 متر مربع و امروز زیستگاه 40 شرکت ها فناور است، همچنین ساختمان مرکزرشد مریوان در شش طبقه با زیربنای هزار و 200 متر مربع در سال 1402تأسیس شد.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون میزان هفت میلیارد تومان از منابع داخلی پارک علم و فناوری، 29 میلیارد تومان از منابع خارجی و 13 میلیارد تومان از صندوق نوآوری و شکوفایی کشور تسهیلات به شرکت های فناور و دانش بنیان زیرمجموعه پرداخت شده است.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان اظهار کرد: در برنامه امسال ایجاد اشتغال برای هزار و 500 نفر پیش بینی شده بود که تا پایان آبان برای هزار و 550 نفر به صورت مستقیم و برای 408 نفر به صورت پاره وقت اشتغال ایجاد شده است. و در صورت اختصاص تسهیلات تبصره 18 و سایر تبصره ها اشتغالزایی پارک علم و فناوری بیشتر خواهد شد که در این بخش ها طی امسال تاکنون بلاغیه ای به پارک اعلام نشده است.
وی با اشاره به اینکه 200 شرکت فناور و دانش بنیان در 9 حوزه متنوع فعالیت در زیرمجموعه پارک علم و فناوری فعالیت دارند، افزود: داروسازی و تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات، کشاورزی و صنایع تبدیلی، فناوری مواد معدنی و ... از خوشه های فعالیت شرکت های تحت پوشش پارک هستند.
سوری با اعلام اینکه برای جلوگیری از فساد و رانت ارتباط مالی بین شرکت های زیر مجموعه و بخش دولتی را قطع کرده ایم، اظهار کرد: در این راستا صندوق نوآوری و شکوفایی در کشور و در استان ها صندوق پژوهش و فناوری تأسیس شده است که در حال حاضر یک سوم سرمایه صندوق متعلق به پارک علم و فناوری استان است که این امر موجب از بین رفت زمینه هایی فسادزا و رانت و رانت خواری و افزایش اعتماد شرکت ها به پارک علم و فناوری شده است.
وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری در حال حاضر ریل درست قرار گرفته و تمام فرآیندهای اجرایی آن روشن شفاف بوده است، تأکید کرد: در صورت تخصیص زمین های بیان شده به پارک علم و فناوری رشد قابل توجهی در اشتغالزایی برای جوانان استان خواهیم داشت.
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان افزود: پارک علم و فناوری استان در سطح سه پارک های کشور قرار دارد که با توجه به وجود تمام استانداردها در صورت اختصاص زمین وارد حوزه ارتقای سطح پارک خواهیم شد.
وی با اعلام اینکه در چهار شهرستان استان مرکز رشد را تأسیس کردیم، افزود: مرکز رشد در قروه، مریوان، بیجار و سقز تأسیس شده است که تلاش زیادی شده تا واحد های فناوری در شهرستان های استان مشکل نداشته باشیم در سایر شهرستان ها بنا نداریم واحد مرکزی رشد احداث کنیم مگر اینکه 20 واحد فناور جذب و پذیرش شده باشد و 50 درصد واحدهای رشد یافته باشد، یک نفر از پرسنل دستگاه های اجرایی را به عنوان رابط پارک همکاری داشته باشد.
سوری یادآور شد: برای متصل شدن این واحد های فناور و شرکت های دانش بنیان به بازارهای داخلی با پارک های سایر استان ها هماهنگ شدیم و یک مزیت دیگر استان امکان برقراری ارتباط با بازارهای فرامرز است که در تلاشیم یک نمایشگاه اختصاصی از تولیدات فناورانه پارک در سلیمانیه تأسیس کنیم که امیدواریم با اخذ مجوزها این نمایشگاه را در بهار 1404 برپا کنیم.
وی به اقدامات بین المللی پارک علم و فناوری استان اشاره کرد و افزود: این نمایشگاه محل عرضه تمام تولیدات واحد های فناور و محصولات دانش بنیان جمهوری اسلامی خواهد بود و همچنین این امر موجب میشود تا شرکت های ما با تولیدات فناورانه عراق و نیازهای بازار آن ها آشنا شوند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}