اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رقابت مقدماتی متسابقان در رشته های حفظ کل و قرائت تحقیق در هفتمین روز از این دوره از مسابقات در بخش آقایان به پایان رسید و باید منتظر بود تا فینال این بخش برگزار و برگزیده ها معرفی شوند.
به گزارش خبرنگار ایکنا، مرحله نهایی چهل وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن که هم اکنون در شهر تبریز در حال برگزاری است، کم کم به روزهای پایانی نزدیک می شود و رقابت مقدماتی متسابقان در رشته های حفظ کل و قرائت تحقیق بزرگسالان در هفتمین روز از این دوره از مسابقات به پایان رسید و باید منتظر بود تا فینال این بخش برگزار و برگزیده ها معرفی شوند.
نوبت بعد از ظهر دوشنبه، 26 آذرماه، اولین اجرا در بخش ترتیل به محمدمهدی انکالیان از استان بوشهر رسید. وی در کارنامه خود قاری برگزیده در مسابقات کشوری قرآن و عترت جوانان هلال احمر در تهران را دارد. او متولد سال 1366 و فارغ التحصیل رشته کارشناسی ارشد تعلیم و تربیت اسلامی است و هم اکنون به عنوان معاون پرورشی در یکی از مراکز آموزش و پرورش مشغول به فعالیت است.
در ادامه اجراهای این روز نوبت به محمدرضا عباسیان از استان تهران رسید. محمدرضا متولد سال 73 است و از سنین خردسالی به کمک مادرش در مسیر قرآنی قرار گرفته است. او استاد اصلی خود در حوزه قرآن را حاج حسن ربیعیان معرفی کرد. عباسیان در ابتدا در وادی حفظ قرآن فعال بوده و پس از حفظ کل، شروع به فعالیت در بخش قرائت و تفسیر قرآن کرده است. عباسیان دارای مدرک کارشناسی علوم قرآن و حدیث بوده و در حال حاضر کارمند است.
اجرای نفر سوم بخش ترتیل در روز هفتم مسابقات را محمد جوزی از استان قزوین به عهده داشت. محمد 25 سال دارد و حدود 15 سالی است که قرآن را تلاوت می کند، اما به گفته خودش از 10 سال پیش به شکل حرفه ای در این وادی فعالیتش را آغاز کرده است. او پدر و مادرش را مشوق اصلی او در این مسیر دانسته است.
این قاری قزوینی در کارنامه افتخارات قرآنی اش در مسابقات ملی دانشجویان رتبه دوم و سومی را کسب کرده و همچنین در مسابقات مُدهامَتان نیز رتبه اول و دوم را دارد. وی در حال حاضر کارشناس حقوق بوده و هم اکنون مشغول به مشاوره های حقوقی است.
روز هفتم مسابقات در نوبت بعد ازظهر، با بخش حفظ 20 جزء ادامه پیدا کرد و رضا عنایتی از چهارمحال وبختیاری و سیدحسین مقدم سادات از آذربایجان شرقی در این مرحله به رقابت پرداختند. بخش قرائت امروز نیز در نوبت بعد ازظهر با اجرای محمدحسین نقی زاده از آذربایجان شرقی آغاز شد. نقی زاده کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث دارد و به گفته او با زمزمه تیتراژ سریال «یوسف پیامبر» به سمت تلاوت سوق پیدا کرده و سپس تشویق خانواده، حضور در محافل قرآنی مسجد محله و کمک های استاد قربانی باعث شکوفایی استعداد او شده است. نقی زاده دارای رتبه از مسابقه تلویزیونی اسراء، مقام اولی و دومی مسابقات استانی اوقاف در رشته قرائت تحقیق و یک رتبه نخست در مسابقات کشوری دارد.
نوبت بعدی تلاوت در این بخش به سیدپارسا انگشتان از مازندران رسید. او متولد 28 مهرماه سال 78 در بابل است و از آنجا که در ساری زندگی می کند، اغلب او را به عنوان قاری ساروی می شناسند. پارسا در چهار دوره در مسابقات داخلی وزارت بهداشت مقام اول را کسب کرده است و در مسابقات دانشجویی به میزبانی ارومیه رتبه دوم را به دست آورد. او در کارنامه قرآنی خود رتبه اول در مسابقه مدهامتان، رتبه سوم در مسابقات تلاوت و کسب مقام اول در مسابقه تلویزیونی اسراء در سال 95 را دارد.
عدنان مؤمنین از خوزستان، دیگر متسابقی بود که این روز اجرای خود را ارائه داد. عدنان، دارای رتبه دوم رشته قرائت تحقیق در هفتمین دوره مسابقات حفظ، قرائت و ترتیل قرآن کریم مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است. عدنان در جشنواره کشوری قرآن و عترت وزارت بهداشت رتبه دوم را در رشته قرائت ترتیل به دست آورده است و در رشته قرائت تحقیق در جشنواره کشوری این وزارتخانه هم رتبه اول را از آن خود کرده است.
حمید حق طلب از خراسان رضوی، دیگر شرکت کننده بخش قرائت در روز هفتم بود. حمید متولد سال 1363 در مشهد است. او از کودکی به همراه پدر خود در محافل قرآنی شرکت کرده است. پدرش با صوت زیبایی قرآن را تلاوت می کرد و اولین استاد حمید در زمینه آموزش قرائت قرآن کریم بوده است. کسب رتبه نخست مسابقات قرآنی نیرو های مسلح، مقام اول استانی در مسابقات اوقاف و رتبه سوم این رقابت ها را در کارنامه دارد. او در سال 1399 در بخش مسابقات قرآنی فرهنگیان کشور که در مشهد به طور مجازی برگزار شد، شرکت کرد و رتبه اول در رشته قرائت تحقیق را به دست آورد.
در ادامه این رقابت ها نوبت محسن قاسمی، از تهران رسید. محسن 37 سال دارد و حدود سی سالی است که در مسیر تلاوت قرآن است. او از 25 سال قبل نیز تلاوت حرفه ای قرآن را آغاز کرده است. قاسمی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی در گرایش بازاریابی را دارد و به عنوان کارمند وزارت نفت فعالیت می کند.
محمدمهدی شیخ الاسلامی دیگر شرکت کننده اهل تهران است که در این رقابت ها حضور پیدا کرده است. محمدمهدی متولد 1382 در همدان است و از سن 4 سالگی با تشویق مادر به عضویت مؤسسه جامعة القرآن درآمد و کم کم بعد از حفظ قرآن شروع به فراگیری تلاوت قرآن می کند. این قاری جوان در سال 1397 توفیق تلاوت در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی را به دست آورد و توانسته در مسابقات قرآنی بسیاری حائز رتبه شود.
آخرین شرکت کننده بخش قرائت سیدجاسم موسوی از خوزستان بود. جاسم متولد ششم آذرماه سال 63 شمسی از شهر مقدس قم است. وی تلاوت قرآن کریم را با راهنمایی های پدر و کار خود از سن شش سالگی شروع کرد و در ابتدا از تلاوت های استاد مرحوم استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد تقلید می کرد. در سال 72 و در خلال برگزاری مسابقات استانی قرآن کریم اوقاف و امور خیریه در بقعه علی بن مهزیار اهواز با استاد حاج مهدی دغاغله آشنا شد و نقطه عطف زندگی قرآنی او همین آشنایی بود.
موسوی از آن پس ماهی یک بار از شهرستان شادگان، محل زندگی خود به اهواز می آمد و در محضر استاد دغاغله تلاوت می کرد و اشکال های تلاوت خود را رفع می نمود. جاسم در خلال سال های73 الی 76 در مسابقات قرآن کریم اوقاف در مقطع شکوفه ها مقام اول استانی را کسب کرد و در محافل و مناسبت های مختلف مذهبی و دینی در سطح استان به تلاوت قران کریم پرداخت. وی در سال 78 و در شهر قم در مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف کشور در مقطع سنی زیر 16 سال مقام اول را کسب کرد.
وی در خلال سال های 77 الی 80 به کشور های قطر (2 بار)، امارات، فرانسه و بلژیک اعزام شد و در مساجد آن شهر ها برای مسلمان به تلاوت پرداخت. از جمله مقام های قرآنی وی می توان به مقام اول مسابقات بین المللی قرآن کریم شبکه جهانی الکوثر در سال 88، مقام دوم مسابقات سراسری قرآنی مدهامتان در سال 93، مقام سوم مسابقات سراسری قرآن کریم منطقه پنج کشور در کازرون در سال 93 و مقام اول مسابقات سراسری قران کریم منطقه پنج کشور در کرمان در سال 94 اشاره کرد. وی علاوه بر کسب رتبه های برتر در مسابقات داخلی، مقام چهارم تلاوت نخستین دوره مسابقات بین المللی قرآن و اذان عربستان سعودی و مقام اول قرائت تحقیق دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم هلند را نیز کسب کرده است.
همچنین در ادامه این روز در بخش حفظ کل محمدمهدی رضایی از اصفهان، پیمان ایازی از مازندران، امیرحسین عطارزاده از یزد، حسین خانی بیگدلی از اصفهان و مهدی برنده از همدان محفوظات خود را به اجرا گذاشتند.
اجرای افتخاری تلاوت یونس شاهمرادی و حضور پرشور مردم قرآن دوست شهر تبریز که تمام سالن را پر کرده بودند از حاشیه های جذاب این روز بود.
با پایان یافتان این رقابت ها در بخش مقدماتی تبریز آماده برگزاری فینال این مسابقات می شود. البته امروز صبح مرحله مقدماتی بخش قرائت و حفظ زیر 18 سال نیز آغاز خواهد شد و فینال این بخش نیز در نوبت بعد از ظهر با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان خواهد داد.
یادآور می شود، مرحله نهایی چهل وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش آقایان طی روز های 19 تا 29 آذرماه جاری در بخش آوایی در مصلای تبریز در حال برگزاری است و حضور در سالن مسابقات برای عموم آزاد است.
رقابت های بخش آقایان همه روزه به صورت زنده از ساعت 14 تا 21 از رادیو قرآن و شبکه قرآن و معارف سیما نیز پخش می شود. پیش از این در همین محل شاهد رقابت های بخش بانوان طی روزهای 12 تا 19 آذرماه بودیم که نفرات برتر آن طی مراسمی در بخش های نغماتی و آوایی تجلیل شدند. همچنین بخش نغماتی آقایان چهل وهفتمین دوره مسابقات نیز نفرات برتر خود را شناخت.
مخاطبان ایکنا می توانند در پرونده ویژه خبری چهل و هفتمین مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف پیگیر اخبار این رویداد باشند، همچنین مطالب در کانال های ایکنا در شبکه های اجتماعی به نشانی iqnanews قابل مشاهده است.
گزارش از وهاب خدابخشی
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}