مدیر اداره میراث فرهنگی و گردشگری استان خبر داد

تنوع غذایی تبریز فرصتی برای جذب گردشگران

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تبریز ضمن اشاره به برخورداری کلانشهر تبریز از تنوع غذایی، این شهر تاریخی را مقصدی ایده آل برای گردشگری خوراک دانست و بر لزوم بهره برداری از ظرفیت های آن تأکید کرد.

سید رامین اسبقی در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به تنوع کم نظیر غذاهای تبریز اظهار کرد: تبریز با پیشینه فرهنگی و تاریخی خود، ظرفیت های ویژه و ناشناخته ای در حوزه گردشگری خوراک دارد که می توان با بهره برداری از این ظرفیت ها این کهن شهر تاریخی را به مقصدی ایده آل برای علاقه مندان به گردشگری خوراک تبدیل کرد.

وی افزود: گردشگری خوراک به عنوان مکمل سایر حوزه های گردشگری نظیر گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعت گردی عمل می کند و فرصت ایجاد بسته های متنوع گردشگری را فراهم می سازد. ترکیب تجربه غذاهای سنتی با بازدید از جاذبه های تاریخی، تجربه ای متمایز و به یادماندنی برای گردشگران خواهد بود.

وی با بیان این که گردشگری خوراک عامل رونق اقتصادی است، افزود: گردشگری خوراک به دلیل ارتباط مستقیم با صنایع غذایی، خدمات رستورانی و تجربه های بومی می تواند به رشد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی هویت فرهنگی شهر کمک کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، مدیر اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تبریز در پایان بر الزامات بهره برداری از این ظرفیت تأکید کرد و گفت: برای استفاده بهینه از این ظرفیت، توسعه زیرساخت های مرتبط، برگزاری رویدادهای بین المللی و معرفی غذاهای تبریز در سطح جهانی ضروری است. همچنین همکاری بین دستگاه های مرتبط و بخش خصوصی نیز می تواند زمینه ساز تحقق این اهداف باشد.

انتهای پیام

نظرات

captcha