اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
فرهاد بختیاری فر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در صورت بروز هرگونه حادثه ای، گروه های حوادث شرکت آبفا با تجهیزات مناسب در محل حاضر و حادثه مربوطه با کمترین زمان قطعی خدمات رفع می شود.
فرهاد بختیاری فر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در صورت بروز هرگونه حادثه ای، گروه های حوادث شرکت آبفا با تجهیزات مناسب در محل حاضر و حادثه مربوطه با کمترین زمان قطعی خدمات رفع می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اینکه استفاده از نرم افزارهای اطلاعات مکانی (GIS) در شرکت های آب و فاضلاب اهمیت زیادی دارد، ادامه داد: این فناوری ها امکان مدیریت بهتر، تصمیم گیری دقیق تر و افزایش بهره وری را فراهم می کنند.
وی با بیان اینکه امروزه بیش از 80 درصد داده های دنیا ماهیت مکانی دارند، توضیح داد: شرکت آب و فاضلاب استان همدان در شهر، وظیفه حیاتی تأمین، انتقال، تصفیه و توزیع آب شهروندان را از یک سو و جمع آوری، انتقال، تصفیه و بازگرداندن پساب به طبیعت را از سوی دیگر بر عهده دارند و به دلیل گسترش فراگیر و تعداد زیاد مشترکان، نیازمند به کارگیری سیستم های اطلاعاتی کارآمد و مناسب است تا در حداقل زمان ممکن و با بیشترین کیفیت، دسترسی به اطلاعات سیستم شبکه را فراهم کنند.
بختیاری فر خاطرنشان کرد: استفاده از نرم افزارهای اطلاعات مکانی (GIS) منجر به مدیریت زیرساخت ها و دارایی ها، مدیریت تعمیرات و نگهداری، کاهش هدررفت آب، پاسخگویی به بحران ها، برنامه ریزی توسعه شبکه، مدیریت منابع آبی، ارائه خدمات بهتر به مشترکان و منجر به تحلیل داده ها و تصمیم گیری هوشمند می شود.
وی یادآور شد: به طور کلی، GIS به عنوان یک ابزار قدرتمند، نه تنها بهره وری را افزایش می دهد بلکه هزینه ها را کاهش و رضایت مشتریان را نیز بهبود می بخشد. این امر در بلندمدت به پایداری و توسعه بهتر شبکه های آب و فاضلاب کمک می کند.
بختیاری فر گفت: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، ارزیابی عملکرد شرکت های آب و فاضلاب در چهار گروه A خیلی خوب، B خوب، c متوسط و D ضعیف طبقه بندی کرده است که استان همدان در گروه B قرار دارد.
هم اینک همه 31 شهر استان همدان و 827 روستای این استان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهره مند هستند و به شبکه یکپارچه و سراسری توزیع آب آشامیدنی این استان متصل شده اند.
99 درصد از جمعیت استان همدان از آب سالم لوله کشی و 74 درصد نیز از شبکه فاضلاب برخوردارند.
استان همدان بیش از 680 هزار مشترک آب دارد.
{{name}}
{{content}}