ایتالیا: ماسک نقشی در آزادی خبرنگار ایتالیایی در ایران نداشت
«آنتونیو تایانی» وزیر خارجه ایتالیا روز جمعه اعلام کرد «ایلان ماسک» در مذاکرات میان رم و تهران برای آزادی «چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی از ایران هیچ نقشی نداشته است
بر اساس پاسخ وزارت اقتصاد فدرال آلمان به یک درخواست پارلمانی، حجم صادرات تسلیحات این کشور به رژیم صهیونیستی مجددا از اوایل اکتبر سال جاری میلادی روند افزایشی گرفته است.
بر اساس پاسخ وزارت اقتصاد آلمان به درخواست «سویم داگدلن»، نماینده حزب تازه تاسیس سارا واگنکنشت BSW ، دولت فدرال تاکنون صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی را به مبلغ حداقل 131 میلیون یورو در سال جاری تایید کرده است.
بر اساس اطلاعات فعلی وزارت اقتصاد آلمان دولت فدرال از 18 اکتبر تا 19 نوامبر به رژیم صهیونیستی اجازه ارسال تسلیحات به ارزش 23.6 میلیون یورو را داده است.
پاسخ های قبلی به سوالات پارلمانی نشان می دهد که حداقل 107.5 میلیون یورو صادرات به اسرائیل تا 17 اکتبر تصویب شده است. این رقم از ابتدای سال تاکنون در مجموع 131.1 میلیون یورو بوده است.
البته آخرین تاییدیه ها برای تسلیحات نظامی مربوط به ماه فوریه است که این دسته شامل سلاح های کوچک، اما تانک های جنگی و زیردریایی ها نیز می شود.
چندین ماه است که بخصوص در سایه جنگ غزه و لبنان و جنایات رژیم صهیونیستی در این مناطق، در دولت ائتلافی و عرصه سیاسی آلمان بر سر تحویل تسلیحات به اسرائیل اختلاف نظر وجود دارد. سال گذشته، دولت ائتلافی موسوم به چراغ راهنمایی تحویل تسلیحات به این رژِیم را به مبلغ 326.5 میلیون یورو، از جمله تسلیحات جنگی به مبلغ 20.1 میلیون، تایید کرد.
بیشتر مجوزهای صادراتی برای اسرائیل پس از طوفان الاقصی در 7 اکتبر صادر شد که پس از آن هم جنگ غزه آغاز شد. در چند ماه اول سال جاری میلادی در سایه جنایات رژیم صهیونیستی در این منطقه مجوزهای صادراتی به این رژیم به شدت کاهش یافت و از ابتدای اکتبر مجدداً افزایش یافت.
در این میان شکایتی از کشور نیکاراگوئه آمریکای لاتین در دیوان بین المللی دادگستری لاهه در جریان است که آلمان را به کمک و مشارکت در نسل کشی غزه به دلیل صادرات تسلیحات خود به اسرائیل متهم می کند.
در ماه آوریل، قضات این دیوان بین المللی درخواست فوری در این پرونده برای توقف تحویل صادرات به رژیم صهیونیستی را رد کردند. اما آنها به خواسته آلمان مبنی بر رد کامل دعوی نیکاراگوئه عمل نکردند. روند اصلی این دادگاه ممکن است سال ها به طول بینجامد.
داگدلن از این واقعیت انتقاد کرد که دولت آلمان به رهبری اولاف شولتز، صدر اعظم و رابرت هابک، معاون وی صادرات تسلیحات به این رژیم را در حالی تأیید می کردند که جامعه بین المللی اسرائیل را به جنایات جنگی متهم کرده و حکم بازداشت نخست وزیر (بنیامین) نتانیاهو را صادر کرده است. وی تاکید کرد: BSW همانند اکثریت قریب به اتفاق جمعیت آلمان، خواهان تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل است.
وزیر خارجه آلمان: نتانیاهو باید انتظار بازداشت را داشته باشد «اولاف شولتز» مجددا نامزد صدر اعظمی آلمان شدانتهای پیام/
{{name}}
{{content}}