استاندار اصفهان:

وقتی شهر را تعطیل می کنیم، یعنی راهکاری نداشتیم / باید به دنبال راهکارهای میان بر باشیم

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان گفت: متاسفانه بسیاری از پژوهش هایمان کاربردی نبوده و نتوانسته چالش های شهر و استان را کاهش بدهد. وقتی شهر، مراکز آموزشی، ادارات، مغازه ها و ... را تعطیل می کنیم، یعنی بن بست، یعنی راهکاری نداشتیم که ناچار شده ایم شهر را تعطیل کنیم.

مهدی جمالی نژاد در حاشیه بازدید از نمایشگاه پژوهش شهر که توسط شهرداری اصفهان و در یکی از ایستگاه های مترو برگزار شده است، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: معمولا نمایشگاه هایی که درباره پژوهش برگزار می شود، در محیط های خاص و بسته است، اما امروز شاهد برگزاری نمایشگاه پژوهش در محل تردد مردم در مترو هستیم.  خوشبختانه همه اقشار مردم چه کسانی که تحصیلات آکادمیک دارند و چه آن هایی که ندارند، در این نمایشگاه با مشکلات اصفهان آشنا می شوند.

وی افزود: متاسفانه مسائل و مشکلات شهر و استان اصفهان بسیار زیاد است، علیرغم سال ها فعالیت پژوهشی، ولی مشکلات مان حل نشده و به همین دلیل باید با یک نگاه نو به این مسائل نگاه کنیم و راهبردهای تازه ای را به کار ببریم. البته خوشبختانه دوستان ما در پژوهش شهر، یک سری راهبردهای جدیدی در پیش گرفته اند که باید دید این راهبردها تا چه اندازه می تواند راهگشای مشکلات و مسائل استان باشد.

استاندار اصفهان ادامه داد: باید ببینیم چقدر فرهنگسرا در شهر اصفهان ساختیم، ولی چرا مسائل فرهنگی مان هنوز وجود دارد و یا درباره دیگر موضوعات فرهنگ شهروندی به ایده آلی که باید می رسیده ایم، نرسیده ایم. باید دید چقدر زیرگذر و روگذر و تقاطع ایجاد کرده ایم، ولی چرا مسائل ترافیکی هنوز حل نشده است.

جمالی نژاد افزود: متاسفانه بسیاری از پژوهش هایمان کاربردی نبوده و نتوانسته چالش های شهر و استان را کاهش بدهد. وقتی شهر، مراکز آموزشی، ادارات، مغازه ها و ... را تعطیل می کنیم، یعنی بن بست، یعنی راهکاری نداشتیم که ناچار شده ایم شهر را تعطیل کنیم. به نظر من نیاز است و باید همه دست به دست هم بدهیم و تمام دستگاه های اجرایی کمک کنند و به دنبال راهکارهای عملیاتی و اجرایی برویم.

استاندار اصفهان بیان کرد: من نگران هستم و  اگر راهکارهای کاربردی پیدا نکنیم و نتوانیم مسائل شهر اصفهان را حل کنیم، با شرایطی مواجه خواهیم شد که شهر و زندگی به خطر خواهد افتاد. به همین دلیل باید همه دست به دست هم بدهیم. من خوشیین هستم و آینده را روشن می بینم که اگر دست به دست هم بدهیم خیلی از مسائل همچون ترافیک، فضای سبز، آلودگی هوا و ...را می توانیم حل کنیم.

وی تصریح کرد: خیلی از موضوعاتی که امروز مطرح می.شود اگر در دهه های گذشته به آنها فکر شده بود، به اینجا نمی رسید، به عنوان مثال اگر سال های قبل به مسائل انرژی فکر می شد، الان وضعیت قطعی گاز و برق نداشتیم، در نتیجه باید در هر حوزه مطالعات جامع داشته باشیم و باید برای مسائلی که چندین دهه است وجود داشته و هنوز حل نشده، دنبال راه های میان بر برویم.

خبرنگار: لیلا قیصری

انتهای پیام

نظرات

captcha