کارگاه های بالای 50 نفر مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می شوند

به گزارش ایرنا از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس علی حسین رعیتی فرد روز سه شنبه در آئین تکریم و معارفه مدیر واحد کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس با اشاره به ضرورت کاهش ورودی پرونده ها افزود: با اجرای این طرح، تحول بزرگی ایجاد شده و در پرداخت ها در حوزه کارگری عدالت برقرار می شود.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس علی حسین رعیتی فرد روز سه شنبه در آئین تکریم و معارفه مدیر واحد کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس با اشاره به ضرورت کاهش ورودی پرونده ها افزود: با اجرای این طرح، تحول بزرگی ایجاد شده و در پرداخت ها در حوزه کارگری عدالت برقرار می شود.

وی با اشاره به مزیت طرح طبقه بندی مشاغل اظهار داشت: کارگر باید با توجه به طبقه بندی مشاغل، تجربه تحصیلی و سوابق احساس کند که حقش پایمال نمی شود.

رعیتی فرد یادآور شد: به طور میانگین سالانه 400 هزار پرونده دعاوی بین کارگر و کارفرما در کشور بررسی شده که حداقل 800 هزار نفر شاکی و متشاکی دارد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: باید به وسیله سازش پرونده ها را حل و فصل کنیم و اجازه ندهیم که پرونده ای تشکیل شود.

وی یادآور شد: تمهیدات لازم برای جلوگیری از تشکیل پرونده های تجمیعی و دلال معابانه اندیشیده شده است.

رعیتی فرد تصریح کرد: در جلسه مشترک با معاونت توسعه مدیرریت و سرمایه انسانی وزارت نفت در مورد مناطق ویژه اقتصادی انرژی پارس و ماهشهر بحث و تبادل نظر شد و قرار شد موضوع طبقه بندی مشاغل توسط وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران تهیه شده و با اصلاح و بازنگری به روزتر شود تا دغدغه کارگران کمتر شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که اجرای طرح طبقه بندی مشاغل به استان ها تفویض شده است، افزود: آموزش های لازم به استان ها برای اجرای این طرح داده شده است.

رعیتی فرد یادآور شد: ایمنی و جلوگیری از حوادث ناشی از کار بسیار با اهمیت و ضروری است که این مهم در حوزه صنعت نفت به دلیل رعایت اصول ایمنی دغدغه ها کمتر هست.

وی ادامه داد:کوچکترین سهل انگاری توسط کارگران یا کارفرمایان باعث ایجاد حوادث جبران ناپذیری برای سرمایه انسانی شده و علاوه بر آن موجب پیامدهای اجتماعی برای کشور می شود که این مهم، زیان مادی برای سرمایه گذار و کارفرما را به همراه دارد.

این مقام مسوول با اشاره به درگذشت حدود 700 کارگر در سال بر اثر حوادث متعدد بر اهمیت ایمنی تاکید کرد و گفت: امیدواریم در فصل جدید همکاری مدیریت واحد کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر تعامل و همکاری بیشتری داشته باشند.

وی اضافه کرد: منطقه ویژه به لحاظ گستردگی ای که دارد قطعا می تواند الگویی برای کشور باشد.

رعیتی فرد با بیان این که فعالیت در واحد کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس نسبت به سایر مناطق در کشور بسیار سخت است، افزود: در حال حاضر در مناطق دیگر کشور مشکل نیروی کار داریم.

رعیتی فرد با تاکید بر لزوم تنظیم بازار کار اظهار داشت: اگر بازار کار تنظیم نبوده و قوائد به طور یکطرفه به سمت کارگر یا کارفرما سوق پیدا کند، تعادل بازار کار برهم خورده و دچار چالش جدی می شویم.

وی دغدغه اول مسئولان و مردم را اشتغال دانست و گفت: پس از اشتغال، حق و حقوق افراد مهم ترین دغدغه است.

وی با اشاره به اشتغال حدود 90 هزار نفر در منطقه ویژه پارس گفت: در حوزه روابط کار باید بتوانیم علاوه برجبران خدمت نیروی کار تنظیم رابطه کارگر و کارفرما را به خوبی انجام بدهیم.

نظرات

captcha