مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان:

اقدامات فرهنگی برای معرفی نخبگان باید مستمر و دارای عمق باشد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: نیاز است اقدامات فرهنگی برای معرفی نخبگان باید مستمر و دارای عمق باشد.

محسن شاهرضایی، امروز کشنبه 27 آبان در همایش ملی ابن حسام اظهار کرد: بنیاد ملی یکی از خلاء هایی را که مطرح کرده است نشناختن مفاخر به عنوان یک موضوع هویت ساز است.

مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: خوشبختانه برای بزرگان خراسان جنوبی و معرفی آنان اقدامات برجسته ای انجام شد که نمونه آن رونمایی از کتاب«از مود تا لاهه» زندگینامه پرفسور بلالی مود است.

شاهرضایی ادامه داد: شایسته نیست که به عنوان مثال یک جوان و دانش آموز اهل خوسف دیوان ابن حسام را در دسترس نداشته باشد و با این شخصیت آشنا نباشد.

وی افزود: چرا باید اینگونه باشد که ما بسیاری از شخصیت های خود را نشانسیم.

مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر اینکه اقدامات فرهنگ ساز برای معرفی فرهیختگان باید مستمر و دارای عمق باشد، گفت: امروزه باید به این سوال پاسخ بدهیم که چه اقداماتی باید انجام دهیم که شخصیت های ایرانی در خارج از کشور مصادره نشود.

شاه رضایی با تأکید بر اینکه در راستای تکریم و الگوسازی همچنان پای کار هستند، ادامه داد: امیدواریم از این جلسات و همایش ها در راستی هویت بخشی به جامعه بهره ببریم.

وی تأکید کرد البته در خراسان جنوبی مردم قدردان شخصیت های خود هستند و بارها دیده ایم که مراسمی برای تکریم شخصیت های خود برگزار کرده اند.

انتهای پیام

نظرات

captcha