برپایی جشن های هفته زن با شعار «زندگی کن که زندگی بخشی»

مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران از انتخاب شعار «زندگی کن که زندگی بخشی» برای هفته زن خبر داد و گفت: جشن های متعدد و تخفیف های ویژه را برای بانوان و خانواده ها در روز و هفته زن و مادر در تهران به اجرا خواهیم گذاشت.

به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست خبری مریم اردبیلی، مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران امروز سه شنبه 27 آذرماه به صورت برخط در آستانه هفته گرامیداشت مقام زن و روز مادر با هدف تشریح برنامه های این هفته برگزار شد.

وی جشن روز مادر و هفته زن را جشنی فراگیر برای همه مردم ایران دانست و گفت: امسال «زندگی کن که زندگی بخشی» شعار هفته زن است و کمپینی با محوریت همین شعار در سراسر تهران اجرا می شود.

اردبیلی درباره مجموعه خدمات رایگان در سطح شهر تهران طی این هفته گفت: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران این خدمات رایگان با کیفیت بالا برای بانوان در شهر تهران اتفاق می افتد. مجموعه زیرساخت های شهرداری از حمل و نقل تا تفریحی آماده خدمات رسانی به مادران و زنان هستند و تردد بانوان در روز یکشنبه دوم دی ماه رایگان است.

وی افزود: سازمان ورزش نیز خدمات تفریحی در استخرهای تحت پوشش خود در سانس های تفریحی رایگان کرده و در روز مادر (دوم دی) و یکم و سوم دی ماه نیز این استخرها نیم بها خواهد بود. خانه موزه هایی مثل خانه «سیمین و جلال» و «اخوان» نیز از یکشنبه به مدت یک هفته برای بانوان و خانواده ها رایگان است.

مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران گفت: موزه های تحت نظر شهرداری و شهربازی معارفی در منطقه 20 در روز ولادت حضرت فاطمه(س) برای خانواده ها رایگان است. تورهای رایگان تهرانگردی ویژه بانوان برگزار خواهد شد و بانوان می توانند برای ثبت نام به مدیران گردشگری مناطق مراجعه و ثبت نام کنند.

وی اضافه کرد: تالارهای هفت گانه و گانورما از یکشنبه تا آخر هفته و بازدید از موزه خوشنویسی و همچنین برج میلاد نیز تخفیف هایی را در روز و هفته در نظر گرفته اند.

اردبیلی از برپایی مجموعه جشن های مفصل، متعدد و متکثر در شهر تهران خبر داد و گفت: با حضور منتخبی از پرسنل شهرداری و شهردار تهران مراسم تجلیل از بانوان برگزیده شهرداری تهران را نیز داریم که در همه مناطق برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: جشن هایی با دو شیوه در مناطق برگزار می شود؛ جشن های متمرکز 500 تا هزار نفری در همه مناطق داریم که در این جشن ها تمرکز بر روی گروه های خاصی است، مثلاً با تمرکز بر حضور مادربزرگ ها، مادرانی که فرزند اتیسم یا سندرم داون دارند و ... . در محلات شهر تهران و نواحی نیز جشن هایی با تمرکز بر کنشگران فعال حوزه زنان برپا خواهد بود.

اردبیلی خاطرنشان کرد: جشن های ویژه زنان سرپرست خانوار در برج میلاد برگزار خواهد شد. همچنین در برج میلاد یک جشن بزرگ برای خانم های خانه دار برپا می شود. مجموعه بازارچه های محصولات بانوان و کسب وکارهای بانوان نیز در ایستگاه های منتخب مترو تهران برپا می شود و 300 کسب و کار در طول این مدت محصولات خودشان را به معرض نمایش و فروش می گذارند.

وی از همکاری با سایر نهادها برای برگزاری برنامه های هفته زن خبر داد و گفت: تلاش کردیم برنامه هایی را به صورت مشترک با شبکه های سیما از جمله برنامه «خونه مادری» و «شب شعر» برگزار کنیم که بخشی از توانمندی های شهر تهران و مجموعه کارهای ارزشمندی که در محلات و کوچه ها اتفاق افتاده به نمایش گذاشته شود.

مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران از برپایی ایستگاه های زندگی کن که زندگی بخشی و «کاروان های زندگی کن که زندگی بخشی» خبر داد و گفت: این کاروان در قالب ون هایی است که اقلام فرهنگی مرتبط با پویش را به صورت وسیع پخش می کنند و تلاش می کنیم حداقل خیابان های مرکز شهر تحت پوشش این ون ها قرار گیرد. همچنین مجموعه هدایای شهرداری تهران به عنوان «شهر به تو لبخند می زند» تقدیم می شود. در تمام مجموعه های ویژه بانوان نیز جشن ها، نشست ها و نمایشگاه ها به صورت متعدد و متکثر خواهد بود.

وی به برگزاری رویداد هنری «خوشه پروین» با تمرکز بر معرفی منتخبی از چهره های زنان اثرگذار در طول تاریخ در تهران تهران اشاره و خاطرنشان کرد: روزهای پنجم، ششم و هفتم دی ماه این رویداد هنری برگزار و مجموعه هنرمندان گرد هم می آیند تا در مورد این چهره های اثرگذار تولید محتوای هنری کنند و بعد نمایشگاهی از آثار تولید شده برپا می شود و قطعه موسیقی با نام مادر و با اجرای معتمدی در برج میلاد هشتم دی ماه رونمایی می شود.

اردبیلی از افتتاح مجموعه های جدید از جمله افتتاح شهربانوی جدید در منطقه 11 افتتاح شهردخت جدید در منطقه 14 و 13 خبر داد و گفت: برنامه های مربوط به روز مادر و هفته زن برای بانوان آسیب دید اجتماعی ه نیز توسط مراکز مرتبط با آنها و همکاری ما برگزار می شود.

وی تشریح کرد: سازمان خدمات رفاهی مشارکتی مسئول رسیدگی به این بانوان است و فضاهای ویژه خانم های آسیب دیده از جمله مددسراها، گرمخانه ها و ... وجود دارد. در حل مسائل این بانوان ما هم مشارکت داریم. مثلاً در یاورشهر منطقه پنج که معتادان متجاهر خانم نگه داری می شوند، پس از سم زدایی و شش ماه نگهداری از این بانوان آنها را وارد فضای شغلی و روند بازگشت به خانواده و جامعه می کنیم.

اردبیلی با اشاره به اینکه بالغ بر 230 نفر از خانم های زندانی رأی باز در مجموعه های شهرداری تهران اشتغال و شرایط بازگشت به خانواده برای آنها ایجاد شده است، گفت: 20 هزار خانم سرپرست خانوار در تهران با شهرداری تهران در ارتباط هستند و اولویت ما حضور آنها در غرفه های عرضه محصولات تولیدی غرفه است، ولی در نمایشگاه های بزرگ سعی می کنیم به بانوان شهرستان های دیگر نیز اختصاص دهیم.

انتهای پیام

نظرات

captcha