آغاز پویش ملی «سلامت» در البرز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از آغاز رسمی پویش ملی سلامت در این استان خبر داد. این پویش همزمان با سراسر کشور آغاز شده و تا 30 آذر ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایکنا از البرز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز، شهرام صیادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار کرد: پویش ملی تغذیه سالم با شعار «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم» از روز شنبه 17 آذر ماه در استان البرز آغاز شده وهدف این پویش، ارتقای سطح آگاهی خانواده ها درباره انتخاب روغن های سالم و تاثیر آن ها بر سلامت عمومی است.

وی افزود: در رژیم غذایی مطلوب ایرانی، پیش بینی می شود که حدود 26 درصد انرژی روزانه از چربی ها و روغن ها تأمین شود که معادل 40 گرم روغن یا 360 کیلوکالری است.

صیادی بر اهمیت توجه به نوع روغن مصرفی تأکید کرد و هشدار داد:  استفاده بیش از حد از روغن های جامد و حیوانی می تواند خطرات جدی برای سلامت، از جمله بیماری های قلبی و عروقی به دنبال داشته باشد. وی پیشنهاد کرد که برای پخت و پز از روغن های کانولا، مخلوط و زیتون استفاده شود.

این مسئول همچنین با اشاره به اینکه مصرف غذاهای سرخ کرده باید محدود شود، توصیه کرد که در صورت لزوم از روغن های مخصوص سرخ کردنی استفاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز بیان کرد: برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، بهتر است خانواده ها روغن هایی مانند کانولا، مخلوط، زیتون و کنجد را در برنامه غذایی خود بگنجانند و تنها به روغن های ذرت یا آفتابگردان اکتفا نکنند.

صیادی در پایان گفت: اسید چرب ترانس یکی از مضرترین نوع چربی ها برای بدن است که می تواند موجب انسداد شریان ها و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی شود. سالانه بیش از 278 هزار نفر در سراسر جهان به دلیل مصرف این نوع چربی ها جان خود را از دست می دهند.

انتهای پیام

نظرات

captcha