احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد

رشت _ استاندار گیلان با تاکید بر لزوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به فعالین حوزه خوراک گفت: احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حق شناس عصر جمعه در بازدید از نمایشگاه ملی بزرگ ترین نمایشگاه کافه، رستوران و صنایع وابسته با رویکرد شهر خلاق خوراک شناسی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی برای معرفی هر چه بهتر قابلیت های گردشگری و مهمان پذیری رشت است.

استاندار گیلان با تقدیر از تلاش های برگزار کنندگان نخستین رویداد و نمایشگاه کافه رستوران رشت اضافه کرد: تنوع غذایی و خوراک گیلان و رشت در این نمایشگاه به وضوح دیده شد.

حق شناس با بیان اینکه تنوع غذایی گیلان نشان دهنده فرهنگ اصیل این استان است، گفت: رنگ و طعم غذاهای گیلانی هویت و اصالت مردمان این را به نمایش می گذارد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به غذاهای محلی و سنتی افزود: توجه به غذاهای سنتی و محلی سلامت اجتماعی را تقویت می کند.

استاندار گیلان با اشاره به تنوع غذایی در جهان و صنعتی شدن این حوزه تصریح کرد: احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد.

حق شناس، برپایی مکان دائمی عرضه محصولات کافه رستوران را از مطالبات به حق برشمرد و بیان کرد: شناسایی و معرفی این محصولات و تسهیل گری در عرضه آن بسیار اهمیت دارد.

وی با تاکید بر لزوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به فعالین حوزه خوراک افزود: دامنه فعالیت کافه رستوران ها گسترش پیدا کند و محصولاتشان باید به تولید انبوه برسد.

استاندار گیلان با اشاره به ساخت 5 پل در شهر رشت بیان کرد: فعالیت های فرهنگی شهرداری رشت ماندگارتر از ساخت پل است.

نظرات

captcha