تامین اعتبار 23 طرح شاخص خوزستان از محل پرداخت مالیات ها هدف گذاری شد

به گزارش ایرنا، علی خورشیدی روز جمعه در نشست بررسی و تکمیل طرح های نیمه تمام شوش در سالن نشست های فرمانداری این شهرستان گفت: طرح نشان دار کردن طرح های شاخص در کشور از خردادماه امسال آغاز شد که با فعال شدن این طرح هر مودی مالیاتی در سامانه امور مالیاتی می تواند تعیین کند که مالیات پرداختی در کدام طرح عمرانی در کشور هزینه شود که این اقدام گام مهمی در تامین اعتبار طرح های شاخص است.

به گزارش ایرنا، علی خورشیدی روز جمعه در نشست بررسی و تکمیل طرح های نیمه تمام شوش در سالن نشست های فرمانداری این شهرستان گفت: طرح نشان دار کردن طرح های شاخص در کشور از خردادماه امسال آغاز شد که با فعال شدن این طرح هر مودی مالیاتی در سامانه امور مالیاتی می تواند تعیین کند که مالیات پرداختی در کدام طرح عمرانی در کشور هزینه شود که این اقدام گام مهمی در تامین اعتبار طرح های شاخص است.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح که بر اساس مجوز هیات وزیران در کشور اجرایی شده است، هر شخص حقیقی در سامانه امور مالیاتی، در هنگام پرداخت مالیات، محل هزینه کرد مالیات خود در طرح های عمرانی ثبت شده در این سامانه را تعیین می کند و مالیات آن فرد در همان طرح هزینه می شود.

مدیرکل امور مالیاتی خوزستان افزود: 23 طرح شاخص و اثرگذار خوزستان با اعتبار چهار هزار و 100 میلیارد ریال در قالب این طرح معرفی و تا کنون سه هزار و 600 میلیارد ریال توسط 16 هزار نفر از سراسر کشور به این طرح ها تخصیص شده است.

وی گفت: 16 هزار نفر از سراسر کشور در سامانه امور مالیاتی، محل هزینه کرد مالیات خود را در طرح های خوزستان تعیین کردند که از این تعداد، 9 هزار نفر خارج از استان بودند که بزرگترین مبلغ مالیاتی تخصیص شده به طرح های خوزستان، 160 میلیارد ریال مالیات یک مودی مالیاتی در تهران برای احداث بیمارستان شوشتر است.

خورشیدی با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی این طرح مهم برای گره گشایی از مسایل شهرستان های مختلف خوزستان گفت: جذب 15 هزار میلیارد ریال از طریق طرح «نشان دار کردن طرح های شاخص» استان هدف گذاری شده است که تحقق آن گام مهمی در تکمیل طرح های اثرگذار خوزستان است.

تامین اعتبار سه طرح مهم و اثرگذار شوش از محل مالیات

خورشیدی با اعلام آمادگی برای نشان دار کردن سه طرح شاخص و اثرگذار شوش در قالب این طرح گفت: تامین اعتبار سه طرح مهم عمرانی و اثرگذار شوش از محل طرح نشان دار کردن طرح های شاخص در دستور کار است.

مدیرکل امور مالیاتی خوزستان گفت: یکی از دغدغه های مردم محل هزینه کرد مالیات پرداختی آنهاست که اطلاع رسانی دقیق از محل هزینه کرد این مالیات و طرح هایی که با این مالیات ها تکمیل و به بهره برداری رسیده اند، می تواند نقش موثری در تشویق مردم برای پرداخت مالیات شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت های خوبی در شهرستان شوش وجود دارد که باید از این ظرفیت ها برای توسعه شهرستان بهره گرفت گفت: امکان اجرای طرح های بزرگ از محل معافیت مالیاتی شرکت ها و کارخانه های مستقر در شوش در این شهرستان وجود دارد که با اجرای آن چهره این شهرستان متحول می شود.

خورشیدی بر پیگیری برای تامین اعتبارات طرح های مهم شوش تاکید کرد و گفت: شهرداری های شهرستان شوش و کرخه هر کدام یک طرح عمرانی اثرگذار را برای تامین اعتبار از محل منابع ملی معرفی کنند تا موضوع به عنوان اولویت پیگیری شود.

اعتبار آلایندگی خوزستان قطع نمی شود

مدیرکل امور مالیاتی خوزستان با بیان اینکه شهرداران خوزستان نگران پرداختی های عوارض ماه های پایان امسال نباشند گفت: روند جذب عوارض آلایندگی و مالیات های ارزش افزوده به خوزستان مطلوب است و تنها در روزهای اخیر 6 هزار میلیارد ریال عوارض جذب استان شد.

وی با اشاره به برخی نگرانی ها برای قطع اعتبارات عوارض آلایندگی خوزستان افزود: سال گذشته کارگروهی در استان تشکیل و تمام صنایع آلاینده استان به کمک اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان شناسایی و اوراق مطالبه عوارض آلایندگی برای آنها صادر شد.

خورشیدی ادامه داد: اعتبار آلایندگی با به ثمر رسیدن اقدام های انجام شده طی ماه های اخیر، نه تنها قطع نخواهد شد و ادامه دار خواهد بود بلکه ارتقا نیز می یاید و این سهمیه ماهیانه به طور مستمر جذب و توزیع می شود.

شوش همچنان از کمبود برخی زیرساخت ها رنج می برد

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تاکید بر ضرورت اجرای چند طرح مهم و راهبردی در شوش گفت: شهرستان شوش با وجود طرح های اجرا شده و اقدام های انجام شده همچنان از کمبود برخی زیرساخت ها رنج می برد.

محمد کعب عمیر تامین اعتبار را مهمترین چالش طح های شوش دانست و بیان کرد: عملیاتی کردن برخی طرح های بزرگ نیاز به اعتبار دارد و برخی دیگر از طرح ها نیز به دلیل کمبود اعتبار نیمه کاره متوقف شده اند.

وی وضعیت کنونی حرم حضرت دانیال نبی(ع) را نامناسب دانست و گفت: این مکان مقدس که دارای اهمیت ملی و بین المللی است فاقد زیرساخت گردشگری مناسب است که شایسته نیست.

ساحل سازی رودخانه شاوور 2 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت اجرای طرح ساحل سازی و نورپردازی رودخانه شاوور افزود: طرح زیباسازی ساحل رودخانه شاوور بیش از 2 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که تعریف ردیف اعتبار ملی و استانی از جمله مطالبه های مهم است.

وی با بیان اینکه شوش با 85 هزار نفر جمعیت تنها دارای یک استخر است ادامه داد: اجرای طرح زیباسازی شهر شوش، احداث پل نظام مافی و اقامتگاه موقت در مجاورت اثر جهانی چغازنبیل، پل طبیعت بر روی رودخانه شاوور در شوش، استخر و سالن ورزشی چندمنظوره و همچنین احداث پارک میراث از جمله طرح های مهم گردشگری، تفریحی و ورزشی شوش است که عملیاتی کردن این طرح ها مورد تاکید است.

شوش در بخش های مختلف نیازمند توجه و توسعه است

سرپرست فرمانداری شوش نیز در این نشست با بیان اینکه این شهرستان در بخش های مختلف نیازمند توجه و توسعه است گفت: قدمت دیرینه و چند هزارساله شوش سندی مستند از تمدن ایران اسلامی است به همین دلیل باید کمک به حل مسایل مبتلا به این شهرستان به ور ویژه و اولویت دار در دستور کار مسوولان ملی و استانی باشد.

امید صبری پور تاکید کرد: برای پویایی شوش و رفع مسایل و کمبودهای موجود در این شهرستان باید اقدام جدی در بخش های مختلف انجام شود.

وی پیگیری های نماینده مردم شوش و کره در مجلس شورای اسلامی برای گره گشایی از مسایل را قابل تجلیل دانست و گفت: بهره گیری از تمام ظرفیت های موجود برای گره گشایی از مسایل مبتلا به شهرستان به عنوان اولویت در دستور کار است.

به گزارش ایرنا، طرح نشان دار کردن مالیات به مالیات دهندگان این امکان را می دهد که خودشان مشخص کنند مالیاتشان در چه پروژه هایی هزینه شود. این طرح با هدف ایجاد کنترل مردمی بر منابع مالیاتی طراحی شده و توانسته است حدود 2 هزار طرح را در کشور تأمین مالی کند که این طرح ها شامل ساخت و تجهیز مدارس، طرح های آبرسانی و بیمارستان ها می شود.

شهر باستانی شوش از مراکز تمدن قدیم، از معروفترین شهرهای دنیا، پایتخت چند هزارساله تمدن عیلام و همچنین پایتخت زمستانی امپراطوری هخامنشی است. شوش که در شمال خوزستان قرار دارد به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و آثار ارزشمند و منحصر به فرد تاریخی و مذهبی نظیر حرم دانیال نبی(ع)، آرامگاه دعبل خزاعی شاعر شهیر اهل بیت (ع)، آپادانا، آکروپل، شهر شاهی، شهر پیشه وران، کاخ اردشیر دوم، محوطه باستانی و اثر جهانی چغازنبیل در هفت تپه از مقصدهای مهم گردشگری ایران به شمار می رود.

شوش با وجود مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس و نیز مناطق گردشگری طبیعی چون جنگل و بیشه کرخه و نیز حرم حضرت دانیال نبی(ع) همچنین 2 اثر ثبت جهانی چغازنبیل و محوطه باستانی یکی از مقاصد اصلی مسافران نوروزی و کاروان های راهیان نور است.

در این شهر تاریخی عیلامی ها، آشوری ها، هخامنشیان، سلوکیان، پارتیان، بابلی ها و ساسانیان حکمرانی داشته اند؛ شهر باستانی شوش در استان خوزستان در جنوب غربی ایران واقع است و از حدود سال چهار هزار و 200 پیش از میلاد مسیح، نقشی کلیدی در روابط میان بین النهرین باستان و سرزمین ایران داشته است.

نظرات

captcha