اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رئیس اداره تولید و تأمین محتوای اداره کل فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) تبیین گر اندیشه و گفتمان قرآنی پیامبر(ص) بود، گفت: حضرت فاطمه(س) به عنوان بانوی مسلمان با سبک زندگی، تربیت فرزندان، کلام و کردار خود به بهترین نحو اندیشه های قرآنی را تفسیر کردند.
حجت الاسلام والمسلمین جواد رحیمی، رئیس اداره تولید و تأمین محتوای اداره کل فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در گفت وگو با ایکنا از قم، در پاسخ به چگونگی کنشگری و فعالیت اجتماعی حضرت زهرا(س) اظهار کرد: اگر از کنشگری و حرکت حضرت زهرا(س) به عنوان انسانی شیعه غفلت کنیم این امر نشان دهنده تضعیف جایگاه ولایت است.
وی گفت: حضرت فاطمه(س) در روزگاری که مردان سکوت کرده و زمان زیادی از نجات مردم از گمراهی توسط نبی مکرم اسلام(ص) نگذشته بود و به پلیدی ها روی آورده بودند، ایستادگی کرد که اگر از آن غفلت کنیم، شاهد تضعیف جایگاه ولایت خواهیم بود.
رئیس اداره تولید و تأمین محتوای اداره کل فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بیان کرد: حضرت زهرا(س) به عنوان مهم ترین مدافع حق امیرالمؤمنین(ع) شناخته می شود که نباید مورد غفلت واقع شود، زیرا موجب تفکر انحرافی و وقوع اتفاقاتی بر خلاف ولایت خواهد بود.
وی حضرت زهرا(س) را نماد مخالفت در برابر ظالمان دانست و افزود: اگر فردی از دوران مبارزه این بانوی بزرگ غفلت کند و از ایشان الگو نپذیرد، مبارزه با ظلم و ستم را در جامعه نمی تواند برای خود هضم کند. امام زمان(عج) فرمودند که حضرت فاطمه(س) الگویی کامل برای من است که این جریان سازی تاریخی نباید هیچ گاه فراموش شود.
رئیس اداره تولید و تأمین محتوای اداره کل فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در پاسخ به اینکه وظایف امام جامعه از دیدگاه حضرت زهرا(س) چیست، افزود: هدایت جامعه و حفظ دین بخشی از گفتار حضرت زهرا(س) است؛ در حدیث «و جَعَلَ اللهُ طاعَتَنا نظاماً لِلملَّةِ و اِمامَتَنا اَماناً لِلْفُرَْقَةِ» این برداشت می شود که امام برای حفظ دین و هدایت مردم می آید و خداوند امام را برای جلوگیری از تفرقه قرار داده است.
رحیمی بیان کرد: حضرت فاطمه(س) به شجاعت در خطبه فدکیه به بیان حقایق پرداخته و از حق اهل بیت(ع) دفاع می کنند، بنابراین در کلام ایشان، دفاع از حق اهل بیت(ع) و مبارزه با ظلم و انحراف از وظایف امام آمده است.
رئیس اداره تولید و تأمین محتوای اداره کل فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: در گفتار حضرت فاطمه(س) وظیفه امام، تربیت و رهبری معنوی جامعه است که در خطبه فدکیه آمده و به گفته پیامبر اکرم(ص) اشاره دارد که می فرماید اهل بیت(ع) مانند سفینه نوح هستند که به معنای نسبی نیست و امام جامعه را نیز شامل می شود.
وی اظهار کرد: اگر بخواهیم جایگاه امامت را به خوبی در کلام حضرت زهرا(س) تعریف کنیم، می توانیم به عبارت «مثل الامام مثل الکعب» اشاره کنیم که درست است بیشتر وظایف مردم و مسلمانان نسبت به کعبه بیان می شود، اما قبله بودن کعبه جزو وظایف است.
رحیمی گفت: از کلام حضرت زهرا(س) می توان تلقی کرد که امام وارث پیامبر(ص) است، بنابراین همه اتفاقاتی که برای پیامبر است از جمله پاسداری از دین، حرکت جامعه به سمت کمال، هدایت مردم و... از وظایف امام نیز است.
وی در خصوص اینکه حضرت فاطمه(س) تبیین گر اندیشه و گفتمان قرآنی پیامبر(ص) بود، افزود: حضرت فاطمه(س) به عنوان بانوی مسلمان تفسیر زنده برای قرآن است؛ ایشان با سبک زندگی، تربیت فرزندان و کلام و کردار خود به بهترین نحو اندیشه های قرآنی را تفسیر کردند و در زندگی عملی با ساده زیستی و زندگی پاک بهترین تفسیر آیات قرآن در خصوص زهد و تقواست.
رحیمی بیان کرد: در خطبه ها و سخنرانی ها به ویژه خطبه فدکیه از آغاز در خصوص جایگاه پروردگار عالم، عدالت، ولایت، حقوق زنان و اتفاقاتی که در زندگی سیاسی و اجتماعی حضرت بوده اندیشه قرآنی این بانو است.
رئیس اداره تولید و تأمین محتوای اداره کل فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: حضرت زهرا(س) با صبر و حوصله پاسخگوی شبهات مردم بودند که نشان دهنده تسلط ایشان بر مفاهیم قرآنی است، همچنین تربیت فرزند صالح و باتقوا کاملاً در رفتار حضرت زهرا(س) مشاهده می شود.
وی در پاسخ به این سؤال که حضرت زهرا(س) نقش ولایت را چگونه اثبات کردند، افزود: زنده ترین مورد خطبه فدکیه است که با استناد به آیات قرآن، سخن حضرت رسول(ص) و روایات تاریخی به وضوح در رابطه با ولایت و امامت امیرالمؤمنین(ع) جملاتی واضح دارند و هرگونه انحراف از این اصل را بر خلاف اسلام می دانستند.
رحیمی بیان کرد: حضرت فاطمه(س) به گفت وگو با صحابه می پرداختند که از حق امیرالمؤمنین(ع) غفلت نکنند، برای مبارزه با ظلم و ستمی که بر امیرالمؤمنین(ع) روا داشتند، حضرت فاطمه(س) به میدان آمدند و این مسئولیت سنگین را بر دوش کشیدند که این نشان دهنده حمایت از ولایت در اسلام است.
وی گفت: گفتار صریح پیامبر اکرم(ص) در غدیر که حضرت فاطمه(س) مرتب به آن اشاره می کردند که به صورت مستقیم حضرت علی(ع) را جانشین کردند، همچنین به آیات قرآن و عقل و منطق نیز اشاره می کردند.
گفت وگو از الهام حلاجیان
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}