اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
آوارگان فلسطینی که از شمال غزه و بنا به درخواست ارتش اسرائیل خود را به منطقه المواصی رسانده اند، اکنون در شرایط وخیمی از لحاظ کمک های اولیه و امنیتی قرار دارند.
به گزارش مشرق ، خبرنگار الجزیره گزارش داد که تانک های اسرائیلی در منطقه المواصی در غرب شهر رفح، خانواده های آواره فلسطینی را در میان تیراندازی شدید محاصره کرده اند و تعدادی زخمی برجای گذاشته است.خانواده های آواره فلسطینی که در محاصره هستند از صلیب سرخ و نهادهای مربوطه درخواست کمک برای تخلیه از منطقه المواصی کرده اند.در این راستا، تصاویر ویدئویی صبح امروز (سه شنبه)، تلاش برخی فلسطینیان برای پناه گرفتن در میان صدای تیراندازی شدید در نزدیکی آنها در منطقه المواصی رفح را نشان می دهد.
شهروندان در میان چادرهای آوارگان از تیراندازی شدید پناه گرفته اند.المواصی منطقه ای ساحلی در جنوب غربی نوار غزه است که پیش از این به خاطر زمین های کشاورزی و آب های زیرزمینی شیرینش مشهور بود، اما در اثر سیاست های اشغالگری اسرائیل از «سبد غذایی نوار غزه» به سرزمینی خشک و کانون آوارگی در این منطقه تبدیل شده است.
با تشدید تجاوز اسرائیل به نوار غزه پس از عملیات «طوفان الاقصی» که در هفتم اکتبر 2023 آغاز شد، حملات نظامی اسرائیل به مناطق مختلف نوار غزه، به کشته شدن هزاران غیرنظامی و زخمی شدن ده ها هزار نفر منجر شده است.
از سوی دیگر بیانیه های نظامی متعددی از سوی ارتش اشغالگر اسرائیل صادر شده که از ساکنان نوار غزه می خواهند به سمت جنوب، به مناطق باز غرب خان یونس و به ویژه به منطقه المواصی که اسرائیل آن را «منطقه امن» خوانده بود، بروند.
اسرائیل اعلام کرده بود که در صورت نیاز، کمک های بین المللی به این منطقه ارسال خواهد شد.به نوشته الجزیره پس از اطلاعیه های ارتش اسرائیل، آوارگان به سوی این منطقه سرازیر شدند، اما هنگام ورود، نه پناهگاهی یافتند و نه کمکی بشردوستانه دریافت کردند. طبق این گزارش منطقه المواصی، چه از نظر زیرساخت ها و خدمات و چه از نظر تعداد ساختمان های مسکونی، برای پذیرش آوارگان مناسب نیست.
الجزیره گزارش داد، کسانی که به این منطقه آمده بودند مجبور شدند در مناطق خشک و در فضای باز و در شرایطی که فاقد حداقل شرایط زندگی انسانی بود، مستقر شوند؛ آب، برق، سرویس بهداشتی و کمک های بشردوستانه کافی برای تعداد رو به افزایش آوارگان وجود نداشت.
از سوی دیگر سازمان ملل متحد نیز از پذیرفتن منطقه المواصی به عنوان منطقه امن خودداری و اعلام کرده است که این منطقه فاقد شرایط اساسی امنیتی و سایر نیازهای اولیه بشردوستانه است و مکانیزمی برای نظارت بر اجرای منطقه امن در آن وجود ندارد. سازمان ملل اعلام کرده که تنها به برپایی اردوگاه چادری برای آوارگان در این منطقه بسنده می کند.
{{name}}
{{content}}