اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
دو ماه پس از تجاوز زمینی صهیونیست ها به لبنان و ناکامی ارتش این رژیم در تحقق اهداف مشخص شده، آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی به صورت رسمی آغاز و ارتش این رژیم، مجبور به عقب نشینی شد.
سرویس جهان مشرق - همزمان با آغاز حمله غافلگیرانه مقاومت فلسطین در 7 اکتبر 2023 ، حزب الله لبنان در حمایت از جنگ آزادسازی رزمندگان مقاومت فلسطین، اقدام به هدف قرار دادن ارتش رژیم صهیونیستی و مواضع آن در شمال سرزمین های اشغالی کرد. تبادل آتش میان حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی مرز در طی ماه ها در روند کنترل شده ادامه داشته و دو طرف اقدام به زیر پا گذاشتن خطوط قرمز برای تشدید درگیری نکردند. اما ین حملات، خسارات سنگینی به شمال سرزمین های اشغالی وارد کرده و منجر به آواره شدن صدها هزار صهیونیست شد.
حملات راکتی به سرزمین های اشغالی
در 27 ژوئیه 2024 رژیم صهیونیستی مدعی شد که حزب الله لبنان طی حمله به شمال فلسطین اشغالی، یک زمین بازی را هدف قرار داده است که طی آن، چندین کودک کشته شده اند. علی رغم وجود شواد و همچنین تاکید صریح حزب الله مبنی بر اینکه حادثه مجدل شمس بر اثر حمله حزب الله نبوده است و اتفاق مذکور به دلیل سقوط موشک سامانه های اسرائیلی است، سران این رژیم از این فرصت استفاده کرده و با هدف قرار دادن ضاحیه بیروت در 30 ژوئیه 2024 ، فرمانده ارشد حزب الله لبنان، فواد شکر را به شهادت رساند و از این رو، سطح درگیری ها میان حزب الله و رژیم صهیونیستی وارد فاز جدیدی شد.
انفجار پیجرها در لبنانحزب الله لبنان در پاسخ به ترور شهید فواد شکر، در 25 آگوست 2024 نیز طی یک حمله موشکی و پهپادی غافلگیرانه، مواضع رژیم صهیونیستی و از جمله مقر یگان 8200 رژیم صهیونیستی را هدف قرارداد. تنش و درگیری میان حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی وارد سطح جدیدی شده بود، با عملیات تروریستی صهیونیست ها موسوم به عملیات پیجرها طی دو روز متوالی در 17 و 18 سپتامبر 2024 که منجر به زخمی شدن تعداد بالایی از مردم و نیروهای حزب الله و شهادت تعدادی از آنها شد، وارد نقطه اوج خود شده و در رسانه های جهان، به نوعی اعلان غیر رسمی جنگ از سوی رژیم صهیونیسی قلمداد شد. دبیرکل وقت حزب الله لبنان، شهید سید حسن نصرالله در واکنش به عملیات پیجرها اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تمام خطوط قرمز را رد کرده و پاسخ شدیدی دریافت خواهد کرد.
لحظه ترور شهید فواد شکر در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بیروت
در حالی که حزب الله خود را آماده پاسخ شدید به عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی میکرد، صهیونیست ها در 20 سپتامبر 2024 ، با حمله به ضاحیه بیروت، سردار ابراهیم عقیل، فرمانده یگان ویژه رضوان و جایگزین شهید فواد شکر به عنوان رئیس ستاد فرماندهی حزب الله را در هنگام برگزاری یک جلسه، همراه با جمعی (که بین 10 تا 15 نفر گفته میشود) از فرماندهان ارشد حزب الله به شهادت رساند.
پس از عملیات تروریستی پیجرها و ترور جمعی از فرماندهان رده بالای حزب الله، فرماندهان و سران رژیم صهیونیستی که در محاسبات خود، شرایط را مناسب در نظر میدیدند، در 23 سپتامبر 2024، مصادف با 2 مهر 1403 ، دستور آغاز حملات گسترده هوایی به لبنان را صادر کردند که طی این حملات جنون آمیز، صدها نقطه مسکونی در مناطق مختلف لبنان بمباران شده و براساس آمار رسمی وزارت بهداشت فلسطین، چندهزار نفر از مردم لبنان از جمله صدها کودک را به شهادت رسیدند.
بنابر گفته صهیونیست ها و کارشناسان و رسانه های جهان، این حملات رژیم صهیونیستی آغاز رسمی جنگ علیه مردم و مقاومت لبنان بود که طی آن، حملات بسیار شدید و وحشیانه ای علیه لبنان انجام شد. در پاسخ حزب الله لبنان با شدت دادن به حملات خود، در سطح بالا و گسترده ای اقدام به هدف قرار دادن مواضع ارتش رژیم صهیونیستی و شمال سرزمین های اشغالی کرد.
هفت روز پس از آغاز رسمی جنگ رژیم صهیونیستی علیه لبنان و حملات گسترده رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی لبنان و حملات متقابل حزب الله، در تاریخ 27 سپتامبر 2024 ، رژیم صهیونیستی طی یک حمله وحشیانه و سنگین، دبیر کل حزب الله لبنان، جناب سید حسن نصرالله را به همراهی جمعی از فرماندهان و همراهان ایشان، به شهادت رساندند. همزمان با بمباران محل حضور شهید سید حسن نصرالله، ضاحیه جنوبی بیروت نیز هدف حملات وحشیانه قرار گرفت.
لحظه بمباران محل حضور شهید سید حسن نصرالله
به فاصله 3 روز پس از ترور دبیر کل حزب الله لبنان و همچنین گذشت 7 روز از آغاز حملات گسترده هوایی به لبنان که منجر به شهادت هزارن نفر از مردم لبنان شده بود، رژیم صهیونیستی که تصور میکرد طی حملات هوایی بخش قابل توجهی از توانایی های حزب الله نابود شده است، در تاریخ 1 اکتبر 2024 ، در کنار ادامه عملیات هوایی، آغاز عملیات زمینی در لبنان را اعلام کرد. لازم به ذکر است که پیش از آغاز عملیات زمینی، درگیری ها در مرز لبنان و فلسطین اشغالی میان رزمندگان حزب الله و ارتش رژیم صهیونیستی به شکل شدیدی در جریان بود.
دو روز پس از آغاز عملیات زمینی، رژیم صهیونیستی در ادامه عملیات هوایی خود، در تاریخ 3 اکتبر 2024 ، محل حضور شیخ هاشم صفی الدین، جانشین سید حسن نصرالله را هدف حمله قرار که طی این حمله، جناب شیخ هاشم صفی الدین به همراه جمعی از مقامات و فرماندهان حزب الله، به شهادت رسیدند. در نهایت در تاریخ 29 اکتبر 2024 ، شیخ نعیم قاسم، قائم مقام دبیر کل حزب الله لبنان، به عنوان دبیر کل جدید این سازمان انتخاب شد.
حملات شدید حزب الله به سرزمین های اشغالی
با ادامه حملات رژیم صهیونیستی، مقاومت لبنان همزمان با دفاع گسترده و شدید در برابر تجاوز زمینی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و وارد کردن تلفات به نظامیان صهیونیست و انهدام ادوات زرهی ارتش این رژیم، به حملات راکتی، موشکی و پهپادی گسترده خود به سرزمین های اشغالی از جمله حیفا و تل آویو، به عنوان دو شهر مهم رژیم صهیونیستی نیز ادامه داد که در این بین، خسارات مالی و جانی گسترده ای به صهیونیست ها و مناطق صهیونیست نشین وارد شد، به طوری که شمال سرزمین های اشغالی از جمله شهر حیفا تا حد زیادی خالی از جمعیت شده و دیگر مناطق سرزمین های اشغالی خصوصا تل آویو و نقاط اطراف آن، به شکل روزانه و بعضی از نقاط به شکل ساعتی، شاهد حملات گسترده حزب الله بودند.
هدف قرار دادن ادوات زرهی ارتش رژیم صهیونیستی
درحالیکه در 21 اکتبر 2024 ، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از مرحله شکست حزب الله، وارد مرحله نابود کردن کامل شده ایم، در نهایت، پس از ناکامی رژیم صهیونیستی از تحقق اهداف خود از جمله شکست و نابودی حزب الله لبنان و وارد شدن خسارات گسترده به رژیم صهیونیستی در نتیجه حملات حزب الله لبنان، در تاریخ 26 نوامبر 2024 ، دولت رژیم صهیونیستی به صورت رسمی اعلام کرد که توافق آتش بس را میپذیرد.
سرانجام در تاریخ 27 نوامبر 2024 و پس از 66 روز جنگ شدید و سنگین تمام عیار میان حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی، آتش بس از ساعت 4 روز گذشته به وقت بیروت (پنج و نیم به وقت تهران) رسماً به اجرا درآمده و ارتش رژیم صهیونیستی با ناکامی، مجبور به عقب نشینی از جنوب لبنان شد که این امر منجر به انتقادات و حملات بی سابقه ای از سوی شهرک نشینان و مقامات سیاسی صهیونیست به نتانیاهو نخست وزیر این رژیم شد.
سران رژیم صهیونیستی که در ابتدای شروع جنگ و تجاوز گسترده به جنوب لبنان، اقدام به گزافه گویی های متعددی کرده بودند، سرانجام مجبور به پذیرش و تن دادن به آتش بس با لبنان شدند تا بار دیگر، شکست و بی آبرویی دیگری برای خود در چشم جهانیان ثبت کنند.
شادی مردم لبنان از اعلام آتش بس
سوال این است که چرا رژیم صهیونیستی از موضعی که وزیر جنگ آن، مغرورانه اعلام کرد: "از مرحله شکست حزب الله، وارد مرحله نابودی آن شده ایم"، اکنون به موضعی رسیده است که با قبول کردن آتش بس، ارتش خود را از جنوب لبنان بیرون می آورد؟
پاسخ این امر در مقاومت و موازنه ای است که حزب الله لبنان در جنگ 66 روزه در مقابل رژیم صهیونیستی برقرار کرده و در صحنه میدانی، محاسبات سران و فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی را تغییر داد.
طی تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور لبنان در سال 2006 و در دوره ای که حزب الله لبنان چندان قدرت نظامی چشمگیری پیدا نکرده بود، طی یک روز، حدود یک سوم لبنان را تصرف کرد و جنگ به بخش گسترده ای از مناطق لبنان کشیده شد و مناطق زیادی در لبنان ویران شد. علیرغم آنکه رژیم صهیونیستی در پایان جنگ 33 روزه با پذیرش شکست خود از لبنان عقب نشینی کرد، اما در طول جنگ، توانست پیشروی قابل توجهی را از خود برجای بگذارد.
اما در جنگ 66 روزه سال 2024، شرایط جور دیگری رقم خورد. رژیم صهیونیستی با حمایت کامل آمریکا، ناتو و چند کشور عربی و با در اختیار داشتن بهترین تجهیزات و حمایت های لجستیکی و اطلاعاتی و... علی رغم تمام این تجهیزات و سرمایه گذاری کلان برای ویرانی و نیز علی رغم حضور نظامی گسترده صهیونیست ها در مناطق مرزی جنوب لبنان، در طی 66 روز بمباران مداوم و پشتیبانی آتش 24 ساعته، در نهایت بیشتر از تصرف چند روستای نقطه صفر مرزی، دستاورد دیگری نداشت! این مسئله در حالیست که ارتش رژیم صهیونیستی با حدود سه برابر میزان نیرویی که در جنگ 33 روزه وارد لبنان شده بود، در این جنگ وارد درگیری با حزب الله شد، یعنی 50000 نیروی نظامی آموزش دیده و تا دندان مسلح.
تصاویری از حملات حزب الله مواضع و نظامیان صهیونیست
در هفته های اخیر و پس از آنکه مشخص شد، ارتش رژیم صهیونیستی علیرغم بکارگیری تجهیزات گسترده نظامی و صرف هزینه های بالا، همچنان در مرزهای جنوب لبنان در حال دست و پازدن است، انتقادات گسترده ای از وضعیت جنگ در داخل سرزمین های اشغالی آغاز شد.
یوسی یهوشه، نویسنده و کارشناس نظامی رژیم صهیونیستی، در روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت ضمن انتقاد تند از «عملکرد ضعیف ارتش و کابینه» صهیونیستی در جبهه شمالی و «فرو رفتن در باتلاق یک جنگ فرسایشی»، در مقاله ای تحت عنوان «یا آتش بس و یا جنگ فرسایشی و کمربند امنیتی» به نقل از یک افسر ارشد ارتش رژیم اشغالگر نوشت: «ارتش اسرائیل شروع به تهاجم زمینی در لبنان کرد تا بتواند امنیت را به شهرک های شمالی برگرداند، اما آیا واقعا این اتفاق افتاده است؟»
تصاویری از حملات حزب الله به ادوات ارتش صهیونیستی
این نویسنده صهیونیست سپس به نقل از همان افسر ارتش اشغالگر تأکید کرد که «ارتش اسرائیل بعد از چند هفته تلاش نتوانست حتی یک روستا را هم در جنوب لبنان اشغال کند. اسرائیل یا باید به آتش بس تن دهد، یا اینکه با ادامه جنگ فرسایشی وارد باتلاق شود و مجبور است یک نوار امنیتی ایجاد کند که آوارگان در شهرک های شمالی بتوانند برگردند... اما واقعیت های روی زمین برخلاف تصورات اسرائیل بوده و نشان می دهد که بعد از هفته ها درگیری زمینی، 5 لشکر نظامی اسرائیل با یک تیپ ذخیره، موفق به پیشروی و استقرار در جنوب لبنان نشده اند. ما درباره 50 هزار نظامی اسرائیلی حرف می زنیم؛ یعنی سه برابر تعداد نیروهایی که در جنگ 2006 شرکت کرده بودند.»
با شکست های متوالی نیروی زمینی ارتش صهیونیستی در جنوب لبنان در چند هفته بعد از آغاز عملیات ها، حمایت شهرک نشینان از جنگ با لبنان، از 67 درصد به 46 درصد کاهش یافت که دلیل آن، مقاومت جانانه نیروهای حزب الله در سایه حمایت مردمی لبنان از مقاومت و نیز موضع سیاسی واحد لبنان است که محاسبات اشغالگران را به هم ریخت.
بعد از اینکه انتقاد از کابینه و ارتش صهیونیستی در جبهه شمالی فلسطین اشغالی به دلیل وضعیت وخیم این منطقه بالا گرفت، «اسرائیل کاتز» وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی در ادعایی مضحک گفت که «اسرائیل بر حزب الله پیروز شده است»؛ ادعایی که با تمسخر وزیر جنگ در محافل صهیونیستی همراه شد. ساعاتی بعد از این ادعای بیهوده وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بود که حزب الله حملاتی مرگبار به شمال فلسطین اشغالی انجام داد که طی آن شماری صهیونیست هلاکت رسیده و زخمی شدند.
شکار تانک مرکاوا توسط رزمندگان حزب الله
به مسئله باید تلفات قابل توجه صهیونیست ها در این جنگ و خسارات گسترده ای که به ارتش این رژیم وارد شد اشاره کرد. هلاکت تعداد بالایی از نظامیان تیپ گولانی و هدف قرار گرفتن پایگاه ها و ادوات زرهی باعث فرسودگی شدید در بدنه ارتش این رژیم شد به گونه ای که نتانیاهو در سخنان خود در رابطه با آتش بس، مسئله احیای نظامی ارتش را یکی از دلایل پذیرش این آتش بس خواند.
مسئله دیگری که باید به آن اشاره کرد، موضوع آوارگان صهیونیست از شهرک ها و شهرهای شمالی سرزمین های اشغالی است. با شروع حملات جنون آمیز رژیم صهیونسیتی به غزه و مناطق مسکونی، حزب الله لبنان با حملات راکتی به شهرک ها و مناطق شمالی سرزمین های اشغالی، تلاش کرد تا از میزان فشار صهیونیست ها بر روی غزه کاهش دهد. در جریان حملات حزب الله لبنان که از فردای هفت اکتبر آغاز شد، شهرک های شمالی به فاصله چند کیلومتر در داخل سرزمین های اشغالی، هدف حملات راکتی و پهپادی مقاومت لبنان قرار گرفت.
در جریان حملات حزب الله، صدها هزار شهرک نشین در شمال سرزمین های اشغالی منازل خود را ترک کرده و تبدیل به آوارگان جنگی شدند که به یک معضل جدی برای دولت رژیم صهیونیستی تبدیل شد و فشار مسئله آوارگان شمال بر سران این رژیم، روز به روز افزایش یافت.
حملات حزب الله به حیفا
مسئله دیگر، از کار انداختن اقتصاد شمال رژیم صهیونیستی بود. شمال سرزمین های اشغالی به دلیل آب و هوای مطلوب خود، محل اصلی اقتصاد کشاورزی رژیم صهیونیستی محسوب میشود که به دلیل حملات راکتی حزب الله لبنان، بسیاری از محصولات باغات و زمین های کشاورزی صهیونیست ها به دلیل ترک منازل و مناطق خود، دچار آسیب جدی شد.
علی رغم ادعای سران رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه در آینده نزدیک، ساکنان شمال به خانه های خود باز خواهند گشت، اما در عمل وضعیت به گونه دیگری پیش رفته و نتایج چیزی متفاوت تر از آن بود که صهیونیست ها انتظارش را داشتند. با ترور فرماندهان ارشد حزب الله و از جمله آنها، شهید سید حسن نصرالله، سران این رژیم تصور میکردند که حزب الله تضعیف شده و با آغاز عملیات زمینی، مقدمات بازگشت آوارگان شمال و احیای اقتصادی این مناطق فراهم خواهد شد، اما در عمل، نتیجه چیزی غیر از این محاسبات صهیونیست ها بود.
حملات حزب الله به حیفا
با آغاز تجاوزات گسترده رژیم صهیونیستی به لبنان، حزب الله، حملات گسترده راکتی، موشکی و پهپادی به سراسر شمال و مناطق مرکزی رژیم صهیونیستی را آغار کرد، موضوعی که نه تنها باعث بازگشت آوارگان شمال نشد، بلکه بر تعداد آوارگان صهیونیست افزود و وضعیت را برای ساکنان سرزمین های اشغالی بیش از پیش بغرنج کرد. طولی نکشید که صهیونیست ها از خروج ساکنان حیفا از این شهر و تبدیل شدن آن به شهر ارواح گفتند.
در یک مورد، «یونا یاهاو» شهردار حیفا بعد از حملات سنگین حزب الله به این شهر اظهار داشت: «حزب الله تهدید کرده که حیفا را شبیه به کریات شمونه خواهد کرد و همه ساکنان آن مجبورند فرار کنند. در حال حاضر، اقتصاد حیفا به شدت در حال فروپاشی است که تأثیر منفی بر همه بخش ها خواهد داشت. بعد از شلیک 100 موشک از سوی حزب الله به سمت مجتمع «کریوت»، وضعیت خلیج حیفا دیوانه کننده شده و وضعیت اقتصاد در سراسر جبهه شمالی به شدت تحت تأثیر قرار گرفته است.»
آژیر حملات موشکی و پهپادی به حیفامسئله تنها به این موضوع ختم نشد، آتش حملات حزب الله نه تنها سراسر مناطق شمال از جمله حیفا را در برگرفت، بلکه مناطق مرکزی سرزمین های اشغالی را نیز هدف حملات قرار گرفت تا بیش از 50 درصد صهیونیست های ساکن سرزمین های اشغالی، هرروز مجبور به فرار به پناهگاها باشند، به گونه ای که تبدیل به یک برنامه ثابت در وضعیت روزانه آنها شود.
آتش بس شد، بازهم صهیونیست ها نتوانستند آوارگان را بازگردانند!
دقایقی پس از اعلام برقراری آتش بس، لبنانی ها بازگشت به سوی منازل خود را آغاز کردند. اما در مقابل، شهرک نشینان صهیونیست به خانه هایشان باز نگشتند. حتی سران رژیم صهیونیستی بر این باورند که حتی با چنین توافقی، ساکنان مناطق شمالی حاضر به بازگشت به خانه های خود نیستند و همچنان از اینکه حزب الله در پشت مرزهای شمالی حضور دارد، وحشت دارند.
شادی مردم لبنان پس از آتش بس و عقب نشینی رژیم صهیونیستی
یک کاربر صهیونیست در فضای مجازی در توئیتی کنایه آمیز به دولت نتانیاهو نوشت: لبنانی ها به خانه های خود علی رغم ویران شدنش، بازگشتند چون اهل این سرزمین هستند؛ اما شهرک نشینان مهاجران غریبه ای هستند که از اروپا بدین سرزمین آمده اند. به همین خاطر جز زندگی مرفه در خانه های زیبا را نمی پذیرند. این قضیه در مورد لبنانی ها برعکس است. آنها بازگشتند اما ما باز نگشتیم.
وضعیت شمال سرزمین های اشغالی از نگاه یک شهرک نشین
این وضعیت، در حالیست که رژیم صهیونیستی در حالی وارد به این جنگ و تحمل خسارات و تبعات گسترده آن شد که یکی از اصلی ترین اهداف خود را، فراهم کردن امکان بازگشت آوارگان به مناطق خود عنوان کرده بود، اما با وجود آتش نیز صهیونیست ها حاضر به بازگشت به خانه های خود نیستند!
در روزها اخیر، صهیونیست ها که در صحنه میدانی ناکام مانده بودند، تصمیم به ایجاد موازنه وحشت با بمباران مردم و مناطق عادی بیروت کردند (مناطقی غیر از ضاحیه)، مانند اقدامی که در غزه دست به آن زدند، اما در این رابطه نیز معادلات صهیونیست ها درست از آب در نیامد. نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو که مدعی شده بود زیرساخت و توانایی های موشکی حزب الله را نابود کرده است، شاید تصورش را نمیکرد که ساعتی پس از حمله به مناطق غیر نظامی بیروت، شاهد برخورد موشک های بالستیک و راکت های سنگین حزب الله به قلب تل آویو باشد.
حمله رژیم صهیونیستی به بیروت
فرماندهان این رژیم که در تصور خام خود مبنی بر از بین رفتن زیرساخت های موشکی حزب الله، فضا را برای گسترش بمباران ها مناسب میدیند، شاهد عبور موشک های بالستیک حزب الله از بالای سرخود و برخورد آنها در مرکز فلسطین اشغالی، یعنی تل آویو بودند.
در همین رابطه روزنامه رای الیوم چاپ لندن گزارشی از نقش عملیات های سنگین موشک باران تل آویو توسط حزب الله در معادلات سیاسی، نظامی و پشت پرده تبلیغات پر سرو صدای دستیابی به توافق آتش بس نوشت. این روزنامه نوشت: بعد از چهار موج حملات موشکی روز گذشته به تل آویو، صحبت از نزدیکی آتش بس با لبنان و رسیدن به توافق در اسرائیل داغ شد و شب گذشته رسانه های عبری اخباری در رابطه با نزدیکی توافق و اینکه سطح سیاسی در تل آویو چراغ سبز را به نماینده آمریکا نشان داده، منتشر کردند.
مسئله معادله وحشت بین تل آویو و بیروت، وعده ای بود که شیخ نعیم قاسم، دبیر کل حزب الله وعده آن را داده بود و رزمندگان حزب الله، این وعده در پیش روی چشمان جهانیان عملی کردند.
اصابت موشک حزب الله به تل آویو
در روزهای اخیر نیز «محمود قماطی» نایب رئیس شورای سیاسی حزب الله لبنان در این رابطه اعلام کرد: حملاتی که حزب الله به تل آویو انجام داد ترجمان معادله حمله به تل آویو در برابر حمله به بیروت است. مقاومت به دشمن اجازه استقرار در هیچ جای خاک لبنان را نخواهد داد. نتانیاهو با آتش نمی تواند شروط خود را تحمیل کند و حملات امروز به تل آویو گواه آن است.
سران این رژیم که شاهد وضعیت اسفناک شمال سرزمین های اشغالی و افزایش روزانه تعداد آورگان و فرار شهرک نشینان از شمال فلسطین اشغالی بودند، تحمل این مسئله را نداشتند که تل آویو نیز شرایطی شبیه به حیفا، الجلیل، کریات شمونه و ده ها منطقه شهری و شهرک دیگر پیدا کند. مقاومت لبنان، قلب تپنده رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد، موضوعی که تحمل تبعات سنگین امنیتی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی آن برای صهیونیست ها غیر ممکن و دردناک بود.
آژیر حملات حزب الله به تل آویوجنگ 66 روزه، برگ زرین دیگری در کارنامه افتخارات مقاومت
با وجود حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت و ترور رهبران حزب الله لبنان از جمله شهید سید حسن نصرالله و شهید هاشم صفی الدین و دیگر فرماندهان ارشد مقاومت لبنان و حمایت همه جانبه کشورهای غربی و آمریکا از تجاوز زمینی گسترده به جنوب لبنان، رژیم صهیونیستی با پذیرش ناکامی در رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده خود، تن به آتش بس داد.
جهانیان شاهد این امر بودند که با وجود شهادت بخش بزرگی از کادر فرماندهی و رهبری حزب الله، چگونه مقاومت لبنان از همان ساعات اولیه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی، به شکلی جانانه به مقابله با یک ارتش تا دندان مسلح که دارای حمایت های بی چون و چرای جهانی بود، پرداخت.
بازگشت مردم به منازل خود در جنوب لبنان
رزمندگان شجاع و مقاوم حزب الله لبنان و مردم این کشور، طی 66 روز مقاومت اسطوره ای و تاریخی خود، مفهوم مقاومت را در پیش چشمان جهانیان به تصویر کشیده و ثابت کردند که هیچ سلاح و قدرت بزرگتری از عزم و اراده آنها برای مقاومت وجود ندارد.
بی شک تاریخ جهان، این مقاومت جانانه مردم لبنان و رزمندگان حزب الله را در روایتی پیروزمندانه و با شکوه خواهد ستود. امروز برگ زرین دیگری در کارنامه افتخارات مقاومت و مردم لبنان ثبت شد تا حماسه مقاومت و پایداری لبنان را در کنار پیروزی های دیگر مردم این کشور در جنگ های سال 1942 و 2006 در مقابل ارتش رژیم صهیونیستی، کامل کند. همچنین، رژیم صهیونیستی برای سومین بار در تاریخ، بدون هیچ دستاورد و موفقیتی مجبور به عقب نشینی از خاک لبنان شد تا یک شکست دیگر به سلسله شکست های آن افزوده شود.
{{name}}
{{content}}