اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
استاندار ایلام با بیان اینکه نقش رسانه ها در توسعه استان حائز اهمیت است، گفت: ماهیت رسانه مطالبه گری است و می توان از ظرفیت رسانه ها برای توسعه و پیشرفت استان بهره جست.
استاندار ایلام با اشاره به وجود رسانه های قدرتمند در استان، گفت: بی شک می توان از ظرفیت رسانه ها در مسیر توسعه و پیشرفت استان بهره جست.
کرمی بر لزوم مدیریت سرمایه تأکید کرد و حل مشکل اشتغال را کلید رفع سایر مشکلات اقتصادی دانست.
استاندار ایلام با بیان اینکه رشد اقتصادی باید به توسعه و رفاه اجتماعی منجر شود، افزود: رسانه ها به عنوان چشم بینا و زبان گویا می توانند در بسترسازی زیرساخت ها نقش کلیدی ایفا کنند.
وی به اهمیت نقد مشکلات به جای نقد اشخاص پرداخت و خاطرنشان کرد: رضایت مردم برای وی به عنوان فرزند استان ایلام از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
کرمی با بیان اینکه منصب ماندگار نیست، گفت: باید تلاش کرد مسائل و مشکلات با اولویت بندی صحیح و اقدامات اساسی حل و فصل شوند.
استاندار نقش رسانه ها را در نظارت و کمک به توسعه استان بسیار مهم دانست و پیشنهاد تشکیل شورای وفاق رسانه ای استان مطرح کرد.
وی همچنین بر اهمیت نقش رسانه ها در حوزه های آسیب های اجتماعی و نشاط اجتماعی تأکید کرد و تاکید کرد: خانه مطبوعات به عنوان بازوی مشورتی می تواند در حوزه های مختلف یاریگر باشد.
رییس خانه مطبوعات ایلام نیز در این دیدار، گفت: حاکمیت قانون، تقویت کارآمدی و مسئولیت پذیری مسئولان از عوامل اصلی توسعه هستند.
علی حیدربیگی با بیان اینکه علمای بزرگ علوم اجتماعی و انسانی عصر کنونی را عصر اطلاعات و فناوری ارتباطات و عصر رسانه ها می دانند افزود: نقش عمده رسانه ها در شکل دادن به ذهنیت، هویت و رفتار انسان امروزی یک واقعیت مسلم است.
وی ادامه داد: ارتباطات پایه اصلی و بستر تحولات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دنیای کنونی است و بنابراین انتظار می رود که دولتمردان بیش از گذشته به عنصر رسانه در تمشیت امور استفاده کنند.
حیدربیگی گفت: سه موضوع عمده که باید به صورت جد مورد توجه قرار گیرد عبارت است از حاکمیت قانون، کارآمدی و پاسخگوئی و شفافیت که بی توجهی یا کم توجهی به این مقولات سرمنشاء بسیاری از مشکلات کنونی است که استان ما با آنها درگیر است.
رییس خانه مطبوعات عنوان کرد: حجم چشمگیر چند هزار نفری نیروی مازاد عملکردی ضمن اینکه ریشه در ضعف حاکمیت قانون دارد خود به عامل تشدید کننده ناکارآمدی نظام اداری و تعارضات درون سازمانی تبدیل شده است و می توان آن را از عوامل اصلی عدم موفقیت برنامه های توسعه دانست.
حیدربیگی با بیان اینکه وجود بسیاری از طرح های نیمه تمام که عمدتاً توجیهات عینی فنی، اقتصادی و اجتماعی ندارد، ریشه در عدم حاکمیت قانون و اعمال نفوذ نیروهای قدرتمند سیاسی و اجتماعی دارد، افزود: ناکارآمدی اداری و اجرایی مانع اصلی تحقق برنامه های توسعه است و بدون رفع این نقیصه بهترین برنامه ها هم دچار انحراف از مسیر می شوند .
وی وام های اشتغال زایی را نمونه این ناکارآمدی ها عنوان کرد و گفت: درصد بالایی از این وام ها در جاهای دیگر هزینه می شوند و عدم پذیرش مسئولیت، قصورها و تقصیرهای مدیران نیز نشان از عدم مسئولیت پذیری مدیران و مسئولان است.
حیدربیگی در پایان گفت: امیدواریم در دوران مسئولیت خود به این مسائل بنیادین که به نوعی ام المسائل امروز ما هستند توجه جدی داشته باشید.
انتهای پیام/180/
{{name}}
{{content}}