معاون بازرسی صمت استان اعلام کرد:

برخورد جدی و قانونی با گران فروشان شب یلدا در فارس

ایسنا/فارس معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان صمت استان فارس اخطار جدی داد و گفت: با گران فروشان شب یلدا شدیدا برخورد جدی و قانونی می شود.

مهدی حسنی امشب، 29 آذرماه در حاشیه بازدید از وضعیت بازار شب یلدا با تأکید بر بازرسی مستمر، موثر، منظم و مداوم تیم بازسی صمت و سایر ادارات ذیربط بر بازار سراسر استان در فضای تعامل و همکاری گفت: از 15 آذرماه سال جاری طرح نظارتی ویژه شب یلدا و روز مادر در دستور کار بازرسان اداره صمت فارس قرار گرفته است.

وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح ویژه نظارتی شب یلدا و روز مادر گفت: به منظور تسریع در رسیدگی به تخلفات بازار شب یلدا و سایر تخلفات اقتصادی، مردم می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف از جمله گران فروشی، عدم درج قیمت و عدم صدور فاکتور را از طریق سامانه 124 گزارش کنند تا در اسرع وقت رسیدگی، تشکیل پرونده و به مراجع ذیصلاح از جمله تعزیرات حکومتی ارجاع و حقوق تضییع شده احقاق حق و حقوق شود.

حسنی با تأکید بر تمرکز سیاست گذاری، راهبری، برنامه ریزی و ساماندهی امور مرتبط با بازرسی در جهت پایش وضعیت بازار کالاهای مشمول و برخورد با متخلفین یادآورشد: طبق قانون انتزاع، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف متولی نظارت بر بازار کالاهای اساسی از جمله میوه و تره بار دربرخورد با متخلفین هستند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شب یلدا و روز مادر تقریباً همزمان شده است بنابراین طرح نظارتی شب یلدا و روز مادر را با هم و با همکاری بازرسان اتاق اصناف، سازمان جهاد کشاورزی و بسیج اصناف با قوت و به صورت شبانه روزی اجرا کرده ایم که این نظارت ها تا سوم دی ماه به صورت جدی با اعمال قانون ادامه دارد و درصورت مشاهده هرگونه تخلف و اجحاف به مشتریان در بازار استان برخورد جدی خواهد شد.

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان  صنعت، معدن و تجارت فارس اظهار کرد: صنوف هدف اجرای این طرح شامل آجیل و خشکبار، قنادی، میوه و تره بار، عمده فروشان مواد غذایی، خرازان، پوشاک و گل فروشان هستند.

حسنی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون 2455 بازرسی از صنوف یاد شده به عمل آمده است که طی آن 463 واحد متخلف شناسایی و برای آن ها پرونده تخلف تشکیل و برای طی مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

وی با بیان اینکه از زمان اجرای طرح تاکنون تعداد 152 مورد شکایات مردمی مورد رسیدگی قرار گرفته است، گفت: از تمام صنوف و تولیدی های مرتبط تقاضا دارم با رعایت حال مشتریان نسبت به درج قیمت بر روی کالا، صدور فاکتور رسمی، رعایت درصد سود قانونی، ثبت اطلاعات در سامانه جامع انبارها و تجارت، خرید از مبادی تولید با هدف کاهش قیمت تمام شده و حذف واسطه ها اقدام کنند چراکه بازرسان این موارد را کنترل خواهند کرد.

حسنی افزود: مراکز توزیع و واحدهای صنفی ملزم به ارائه فاکتور خرید کالا به بازرسان هستند و در صورت عدم ارائه، ضمن ثبت تخلف نمونه کالا توسط کارشناسان معتمد کارشناسی و پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام

نظرات

captcha