روزانه 100 تن گوشت مرغ در استان زنجان مصرف می شود

روح الله حسنی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان تولید گوشت مرغ در استان زنجان بیش از میزان مصرف آن است و مازاد تولید به سایر استان ها صادر می شود.

روح الله حسنی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان تولید گوشت مرغ در استان زنجان بیش از میزان مصرف آن است و مازاد تولید به سایر استان ها صادر می شود.

وی ادمه داد: روزانه حدود 170 تا 180 تن گوشت مرغ گرم در استان زنجان تولید می شود.

حسنی اظهار کرد: گوشت مرغ از طریق سامانه ستکا با کنترل و نظارت دقیق در سطح استان توزیع می شود و به طور معمول قیمت گوشت مرغ در زنجان پایین تر از استان های همجوار است.

وی افزود: در زمان حضار قیمت مصوب گوشت مرغ گرم برای مصرف کننده در استان زنجان هر کیلو 890 هزار ریال تعیین شده است.

حسنی با بیان اینکه ماه گذشته رکورد جوجه ریزی در استان در واحدهای مرغداری با سه میلیون و 400 هزار قطعه شکسته شد، گفت: با مجموع تدابیر و تمهیدات پیش بینی شده و با لحاظ واحدهای تولیدی در دست ساخت به سمت افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان حرکت می کنیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: بیش از 250 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیتی بالغ بر هفت میلیون و 700 هزار قطعه در استان در حال فعالیت هستند که در سال جاری تاکنون بیش از 21 میلیون قطعه جوجه ریزی با پیش بینی تولید بیش از 38 هزار تن گوشت مرغ در آنها انجام شده است.

نظرات

captcha