راهکار استاندار مازندران برای رفع مشکلات مالی تولیدکنندگان چیست

به گزارش ایرنا، سیزدهمین نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان امروز یکشنبه با بررسی پرونده های مربوط به عوامل موانع تولید برخی بنگاه ها سطح استان برگزار شد.

به گزارش ایرنا، سیزدهمین نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان امروز یکشنبه با بررسی پرونده های مربوط به عوامل موانع تولید برخی بنگاه ها سطح استان برگزار شد.

در این نشست یوسف نوری اظهار کرد: جدای از رسیدگی به پرونده های گذشته، بررسی به پرونده های خارج از نوبت که نیاز به مساعدت این کارگروه بود، انجام شد.

استاندار مازندران، علت ضعیف بودن پایه های کاری و ورشکستگی برخی از بنگاه های اقتصادی استان را مالی و مدیریتی توصیف کرد و افزود: بررسی اهلیت و مشخص کردن تراز مالی برای انجام کار بنگاهی و تولیدی باید ابتدا صورت بپذیرد تا در چنین زمان هایی خسارت آنان گردن بانک ها و موسسات نیفتد.

نوری تصریح کرد: شراکت به جای دریافت وام راهکاری برای جلوگیری از مقروض شدن چنین بنگاه های تولیدی است که با تشکیل تعاونی و آموزش های لازم می توان تولید و سود حاصل آن را تضمین کرد.

رئیس کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مازندران، در ادامه از رسیدگی به موانع کاری برخی از بنگاه ها پایانه ای مانند گل و گیاه و برنج بعد از بازدید در هفته پیش رو خبر داد.

مقام عالی دولت در مازندران تصریح کرد: مازندران به واسطه دارا بودن بنادر و دانشگاه ها، ظرفیت های جذب مسافری و استعدادهای خدادادی دیگر نباید درگیر طرح های کوچک و محدود شود و ما مصمم هستیم برای استان طرح های با مقیاس بزرگ، چون دارو سازی، گردشگری و محصولات صادرات محور راه اندازی شود.

به گزارش ایرنا، صنعت همواره در مازندران از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و 15 درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغال زایی مستقیم 80 هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد 461 واحد صنعتی در بخش ماشین آلات و فلزات اساسی، 139 واحد در بخش برق و الکترونیک، 115 واحد در بخش نساجی، 408 واحد در بخش محصولات شیمیایی، 216 واحد در بخش سلولزی، 530 واحد در بخش کانی غیرفلزی و 367 واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت چهاردهم در دست اجرا است.

مازندران با 22 شهرستان، 39 شهرک و ناحیه صنعتی و 2 هزار و 600 واحد تولیدی دارد که حدود 80 هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند. سهم صنعت از مجموع اشتغال های موجود در مازندران 30 درصد است.

نظرات

captcha