صادرات روزانه 250 تن سیب مراغه

مدیر جهادکشاورزی شهرستان مراغه گفت: کیفیت و ماندگاری سیب مراغه آن را به محصولی قابل رقابت با بزرگ ترین تولیدکنندگان سیب در جهان تبدیل کرده است.

خبرگزاری تسنیم از تبریز، هادی خرسندی اظهار کرد: روزانه نزدیک به 250 تن سیب با کیفیت از سردخانه های این شهر به کشورهای همسایه، هندوستان، ازبکستان و حاشیه خلیج فارس بارگیری می شود.

وی افزود: حدود 150 هزار تن از محصول سیب شهرستان در سردخانه های این شهرستان ذخیره شده و به تدریج روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.

مدیر جهاد کشاورزی مراغه اضافه کرد: به خاطر قرار گرفتن باغ های سیب مراغه در دامنه های سهند ماندگاری این محصول بیشتر از هفت ماه است.

خرسندی گفت: سیب مراغه به خاطر شب های خنک و روزهای گرم منطقه از لحاظ رنگ و طعم بی نظیر است.

وی افزود: مراغه بیش از 16 هزار هکتار باغ سیب دارد و امسال حدود 270 هزارتن محصول از این باغ ها برداشت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی گفت: امسال حدود 50 درصد محصول تولیدی ممتاز و حدود 20 درصد درجه 1 و مابقی درجه 2 و 3 و صنعتی است.

خرسندی افزود: برنامه ریزی برای شناسایی بازار ها و فرصت های صادراتی جدید برای سیب مراغه و ساماندهی سیب صنعتی زیردرختی با هدف بهره وری و فرآوری از این محصول از اولویت های جهاد کشاورزی در منطقه است.

به گزارش تسنیم، شهرستان مراغه رتبه نخست تولید سیب را در آذربایجان شرقی دارد.

انتهای پیام/

نظرات

captcha