رسانه ها بازوی مشورتی دولت محلی هستند

اردبیل- استاندار اردبیل گفت: رسانه های رسمی و دارای مجوز می توانند با ارائه راهکار، به حل مسائل و کمک به مسئولان در جهت رفع موانع و نارسایی ها کمک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود امامی یگانه عصر چهارشنبه در دیدار با مدیران صداوسیمای مرکز اردبیل، با تأکید بر نقش مهم رسانه ها در جامعه، اظهار کرد: رسانه ها، به ویژه رسانه ملی، وظیفه سنگین فرهنگی بر عهده دارند و باید با رعایت جوانب مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، به مطالبه گری منصفانه و نقد سازنده در راستای جلب رضایت مردم بپردازند.

وی با اشاره به علاقه شخصی خود به حوزه رسانه و ارتباط نزدیک با آن از ابتدای دوران کاری، افزود: انجام هرگونه فعالیت فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بدون توجه به نقش رسانه ها امکان پذیر نیست.

امامی یگانه با بیان اینکه باورهای درونی، تقوا و اعتقادات قلبی، مسیر فعالیت هر مدیری را ترسیم می کند، تصریح کرد: در حوزه رسانه نیز عرق ملی و احساس مسئولیت، ما را در مقابل جنگ رسانه ای دشمن پیروز خواهد کرد.

استاندار اردبیل با اشاره به شرایط خاص و حساس کشور، تنوع و منحصر به فرد بودن فعالیت های صداوسیمای مرکز اردبیل را با توجه به موقعیت جغرافیایی خاص استان، ضروری دانست و تأکید کرد: این تنوع و تمایز می تواند در مقابل تهاجمات فرهنگی، مردم را اقناع کند.

وی با تأکید بر لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت ها برای توسعه استان، فارغ از مرزبندی های سیاسی، ادامه داد: شعار وفاق ملی باید به معنای واقعی در رسانه ملی محقق شود و مطالبه گری ها در راستای رضایت مندی مردم و رفع موانع صورت گیرد.

امامی یگانه با تأکید بر پاسخگویی مسئولان در پیشگاه مردم، صداوسیما را بهترین ظرفیت برای این امر دانست و افزود: مدیران دولتی نباید رسانه گریز باشند و رسانه ها نیز باید به نقد منصفانه بپردازند.

وی رسانه ها و صداوسیما را بازوی مشورتی دولت محلی خواند و گفت: رسانه های رسمی و دارای مجوز می توانند با ارائه راهکار، به حل مسائل و کمک به مسئولان در جهت رفع موانع و نارسایی ها کمک کنند.

استاندار اردبیل با اشاره به فاصله ایجاد شده بین برخی اقشار مردم و حاکمیت، بر لزوم پژوهش، آسیب شناسی و پاسخ به مطالبات مردم و بهبود معیشت آنان تأکید کرد و این امر را نیازمند وفاق، همدلی و تلاش همگانی دانست.

وی در پایان با تأکید بر تولید برنامه های فرهنگی متنوع و متناسب با علاقه جامعه، اجرای این برنامه ها در مدارس، ورزشگاه ها، اماکن عمومی، روستاها و محلات را راهی برای کاهش فاصله مردم با حاکمیت و افزایش شادی در جامعه برشمرد.

نظرات

captcha