اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/گیلان رئیس اداره پارک ملی بوجاق، با بیان اینکه حدود 110 هکتار از پهنه تالابی بوجاق را با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان احیا کردیم، گفت: شاهد میزبانی از قو و پلیکان و آنقوت و انواع مرغابی سانان هستیم.
احسان باقری پور امروز، 28 آذرماه در حاشیه بازدید فرماندار آستانه اشرفیه از پارک ملی خشکی - دریایی بوجاق، با اشاره به وسعت 160 هکتاری پهنه تالابی پارک ملی بوجاق، اظهار کرد: با اقدامات احیایی انجام گرفته از سوی اداره پارک ملی بوجاق و با حمایت های اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان، حدود 110 هکتار از پهنه تالابی بوجاق را با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان احیا کردیم.
وی با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال میزبان 25 هزار قطعه پرنده مهاجر در حوزه پارک ملی بوجاق باشیم، افزود: 257 گونه در این پارک زندگی می کنند.
رئیس اداره پارک ملی بوجاق با اشاره به وجود پنج اکوسیسم ارزشمند تالاب، دریا، خشکی، جنگل و ساحل در این عرصه طبیعی، اضافه کرد: این ویژگی ها، پارک بوجاق را به یک منطقه خاص و ارزشمند تبدیل کرده است.
باقری پور پارک ملی بوجاق را نخستین پارک ملی خشکی - دریایی ثبت شده در کشور دانست و ادامه داد: مصب رودخانه سفیدرود در این منطقه تلاقی دارد.
وی با اشاره به افزایش حدود پنج هزار قطعه ای فرود پرندگان مهاجر در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، یادآور شد: شاهد میزبانی از قو و پلیکان و آنقوت و انواع مرغابی سانان هستیم و برای نخستین بار گونه خروس کولی شکم سفید که جزو پرندگان در معرض خطر انقراض است، به پارک ملی بوجاق آمده است.
رئیس اداره پارک ملی بوجاق این پهنه طبیعی را دارای طرح جامع و تفصیلی دانست که شامل زون بندی زیستگاه هاست و تاکید کرد: چهار زون حفاظت، امن، دریایی و تفرجگاهی دیده شده تا بتوانیم عملکرد بهتری در رابطه با پارک بوجاق داشته باشیم.
وی از اجرای زون بندی طرح جامع خبر داد و متذکر شد: همه الزامات محیط زیستی این پارک طبیعی به ویژه جلوگیری از ورود خودروهای شخصی به داخل پارک دیده شده تا بتوانیم هم حفاظت را با سهولت انجام دهیم و هم حضور گردشگران را داشته باشیم، زیرا باید جلوی ورود بی ضابطه مردم و گردشگران به زون امن را بگیریم.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}