اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سیدرسول حسینی» روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان ملایر اظهار کرد: با تقویت وحدت، همدلی و همسو بودن و بهره گیری از تمامی ظرفیت ها باید برای توسعه و پیشرفت شهرستان ملایر تلاش کنیم.
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سیدرسول حسینی» روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان ملایر اظهار کرد: با تقویت وحدت، همدلی و همسو بودن و بهره گیری از تمامی ظرفیت ها باید برای توسعه و پیشرفت شهرستان ملایر تلاش کنیم.
وی ضمن تاکید بر لزوم پیگیری مدیران از هم اکنون برای بودجه سال 1405، افزود: درصد تخصیص بودجه این شهرستان در حوزه ها و منابع مختلف باید ارتقاء یابد و مدیران از طریق نمایندگان و مدیران کل مربوطه استانی، برای جذب اعتبارات ملی و استانی تلاش کنند و در صورت برگشت بودجه دستگاهی، با مدیران مرتبط برخورد می شود.
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر با بیان اینکه 85 درصد اعتبارات در کلان کشوری و تنها 10 درصد اعتبارات برای جابجایی در اختیار ماست، بیان کرد: مدیران موظف هستند اطلاعات لازم را از دستگاه های مربوطه خود را جمع بندی و ارسال کنند.
حسینی بر لزوم تشکیل و راه اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره مبل و منبت، حضور به موقع مدیران در جلسات، ارتباط با رسانه های جمعی، مطبوعات و صدا و سیما، پرهیز از ارائه آمار و اطلاعات غیرواقعی به مردم، آگاه سازی مردم از اقدامات و عملکرد دستگاه های اجرایی از طریق روابط عمومی ها را از دیگر الزامات مدیران عنوان کرد.
وی ضرورت به روزرسانی دانش و اطلاعات مدیران، اشراف اطلاعاتی و دفاع از مقر اداری را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: مدیران باید خدمت رسانی به مردم، ارباب رجوع و پرسنل خود سعه صدر داشته باشند و تمام توان خود را ارتباط سازنده با مردم، ائمه جمعه، نمایندگان مجلس، مجموعه شهرستان، شوراهای اسلامی شهر و روستا و مدیران کل خود به کار گیرند، چراکه در پیشبرد امور بسیار می تواند کمک کننده باشد.
لزوم راه اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره مبل و منبت
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر بر لزوم پیگیری اعتبارات، تجهیزات و امکانات و رعایت دقت در مکاتبات اداری، پرهیز از حاشیه ها و منفی بافی از سوی مدیران شد و افزود: امید را در مردم احیا کنید و مشارکت های اجتماعی، مشارکت در انتخابات پیش رو، همفکری با مردم و استفاده از توان و ظرفیت اقشار مختلف مردم باید در دستور کار مدیران باشد.
حسینی تاکید کرد: ظرف یک هفته آینده مدیران دستگاه های اجرایی موظف هستند اطلاعات اولیه از وضع موجود، تنگناها، مشکلات و راهکارهای دستگاهی خود را به فرمانداری ارسال کنند.
وی خواستار آماده باش کامل اعضای اعضای مدیریت بحران و اشرافیت مدیران در حوزه سایبری شد و اظهار کرد: علاوه بر ضرورت برگزاری جلسات مختلف، ارسال دعوتنامه در موعد مقرر، موضوعات و مصوبات این جلسات، پیگیری مصوبات از مهمترین الزامات مدیران است که به جد باید مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر همچنین صرفه جویی در حامل های انرژی را از اولویت های کنونی کشور دانست و گفت: مدیران از هم اکنون نسبت به احصاء پروژه های عمرانی، تنگناها و موانع موجود در مسیر اجرایی شدن طرح ها و پروژه ها اقدام کنند، چراکه تولید، اشتغال و سرمایه گذاری از اولویت های مهم در توسعه شهرستان به شمار می رود.
حسینی با تاکید بر اینکه مدیران تا حد امکان پاسخگوی مطالبات و مشکلات ارباب رجوع در دستگاه های اجرایی خود باشند، افزود: جلسه هایی همچون شورای فرهنگ عمومی، شورای اقامه نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر، تسهیلات ازدواج، امور جوانان، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید با قوت پیگیری شود.
ادعای مالکیت مهمترین آسیب مدیران است
امام جمعه ملایر نیز خود را مالک چیزی دانستن و ادعای برتری کردن را مهمترین آسیب برای پست های مدیریتی دانست و گفت: تمام امور در دست خداوند است و مدیران باید تمام کوشش خود برای امر خدا تدبیر کنند.
حجت الاسلام «محمدعلی ارزنده» با تاکید بر اینکه انجام وظیفه نسبت به امورات و نیازهای مردم و جلب رضایت مردم در دستور کار مدیران قرار گیرد، افزود: جلسات شورای فرهنگی عمومی، زکات، امر به معروف و نهی از منکر و شورای قرآنی ضعیف برگزار شده و باید در موعد خودش برگزار شود.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه عمده اعتبارات در تهران است، گفت: مدیران باید روی میز خود یک بودجه سنواتی برای گنجاندن ظرفیت های موجود داشته باشند تا دست آنها باز باید که از این ظرفیت ها در سال پیش رو استفاده کنند.
ضرب الاجل راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر
حجت الاسلام «احد آزادیخواه» با بیان اینکه مدیران نباید منتظر ابلاغیه از ادارت کل خود و یا تعریف بودجه برای آنها باشند، افزود: ابلاغ اعتبارات باید جدی گرفته شود و از ظرفیت نمایندگان مجلس برای تخصیص اعتبارات کمک گرفته شود تا جایی که لازم باشد با وزارتخانه و مدیر کل وارد مذاکره می شویم.
وی با بیان اینکه حداقل 19 درصد از سهم بودجه مربوط به ملایر است و حداقل هشت درصد خلا داریم، بیان کرد: انتظار می رود مدیر دستگاه مربوطه برای جذب بودجه مورد نظر پیگیری کند تا این موضوع به نتیجه برسد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اولویت سنجی برای حل مشکلات، امیدآفرینی، ارائه گزارش درست به مردم، همراهی با اصحاب رسانه را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: تلاش حداکثری برای حل مشکلات مردم انجام شود و به مردم کمک کنیم تا کارشان روی زمین نماند.
حجت الاسلام آزادیخواه همچنین ایجاد دائمی دبیرخانه جشنواره مبل و منبت، ایجاد پروژه های صنایع تبدیلی در حوزه انگور، تسهیل در روند صنایع معدنی، تسریع در روند افتتاح مرکز آنژیوگرافی، افتتاح بیمارستان خیرساز گوراب، هتلینگ بیمارستان امام حسین(ع)، حمایت از تولید داخلی را از دیگر الزامات در این شهرستان برشمرد.
مدیران وعده های نشدنی به مردم ندهند
دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز بر لزوم حفظ و ارتقای جایگاه این شهرستان از سوی مجموعه مدیران تاکید کرد و افزود: مدیران در مراودات از سلائق شخصی پرهیز کنند و با دید و نگاه قانونی در خدمت قانون و انجام مسئولیت های اداری خود باشند.
«احمد آریایی نژاد» با تاکید بر اینکه برای توسعه ملایر باید همراه و همدل باشیم، بیان کرد: مدیران وعده ای که نشدنی است، به مردم ندهند و برای وعده ها زمان مشخص کنند و پیگیر امور باشند.
وی ادامه داد: مدیران دستگاه های اجرایی موظف هستند به اندازه حق شهرستان و بالاتر، از استان و کشور مطالبه کنند و برای مطالعه و خدمت به مردم شب و روز نداشته باشند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: کارنامه مدیران این شهرستان بررسی شود و مدیران توانمند و شایسته تشویق و تثبیت شوند و مدیرانی که توانایی برآورده کردن نیازهای مردم و رفع مشکلات را ندارند، افراد شایسته و توانمند جایگزین شود.
{{name}}
{{content}}