اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
یک مسلمان انگلیسی از یک مشروب فروشی به خاطر تابلویی که توهین آمیز توصیف شده بود، شکایت کرد.
به گزارش ایکنا به نقل از وبگاه العرب فی بریطانیا، یک مرد مسلمان انگلیسی علیه یک مشروب فروشی در شهر آمرشام در باکینگهام شایر شکایت و صاحبان آن را به گسترش نژادپرستی، تبعیض نژادی و تحریک خشونت از طریق نام و علامت این مشروب فروشی متهم کرده است .
خالد بقعه، 60 ساله، گفت: وقتی از کنار بار می گذشت احساس کرد که به شدت به او توهین است.
وی افزود: در این مکان بنری آویزان بود که مردی عرب یا ترک را با ریش و عمامه به تصویر می کشد و عبارت «سر سارسین» زیر آن نوشته شده است که نشان دهنده نفرت و خشونت است و نژادپرستی علیه بیگانگان به حساب می آید.
وی دادخواستی را به دادگاه منطقه ارائه کرد و خواستار غرامت مالی 1850 پوندی از صاحب بار شد. وی توضیح داد که چهار بار به کافه شکایت کرده و شخصاً برای درخواست حذف تابلو به آن مراجعه کرده است. اما کارگران محل گفته اند که هیچ سابقه ای در این زمینه ندارند .
در مقابل، رابی هیز، مالک 52 ساله بار، این شکایت را یک شوخی مضحک توصیف کرد و اشاره کرد که این میخانه 500 سال است که با همین نام فعالیت می کند.
هیز گفت: نام بار بخشی از تاریخ ماست و ما هیچ نژادپرستی را در این علامت نمی بینیم. ما به دلیل کسی که به دنبال ایجاد مشکل است، تسلیم فشار برای تغییر میراث چند صد ساله خود نخواهیم شد .
درخصوص چرایی این شکایت لازم به ذکر است که اصطلاح «ساراسین» اولین بار در متون یونانی و رومی در قرن پنجم میلادی مطرح شده است؛ نامی که برای اشاره به قبایل عرب که در شمال شبه جزیره عربستان و صحرای سوریه زندگی می کردند، استفاده می شد .
با گسترش اسلام و آغاز فتوحات اسلامی در قرن هفتم پس از میلاد، «سارسن» اصطلاحی شد که مخصوصاً به مسلمانان عرب اطلاق می شد و سپس گسترش یافت و همه مسلمانان را بدون توجه به ریشه هایشان در بر گرفت .
نام «سر ساراسن» در انگلستان و برخی کشورهای اروپایی برای اشاره به مهارت و شجاعت رزمندگان عرب و مسلمان در طول جنگ های صلیبی به کار می رفت .
امروزه، این اصطلاح به ندرت استفاده می شود، اغلب در زمینه های تاریخی یا ادبی ظاهر می شود، اما اگر برای اشاره به افرادی با تبار عرب یا مسلمان استفاده شود، ممکن است توهین آمیز یا نژادپرستانه تلقی شود .
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}