اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، رویترز در گزارشی، حل بحران اقتصادی آلمان را محور اصلی تبلیغات انتخاباتی احزاب این کشور در آستانه انتخابات زودهنگام فوریه اعلام کرد و افزود: احزاب اصلی آلمان، امروز از طرح های خود برای نجات بزرگترین اقتصاد اروپا از رکود اقتصادی رونمایی کردند.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، رویترز در گزارشی، حل بحران اقتصادی آلمان را محور اصلی تبلیغات انتخاباتی احزاب این کشور در آستانه انتخابات زودهنگام فوریه اعلام کرد و افزود: احزاب اصلی آلمان، امروز از طرح های خود برای نجات بزرگترین اقتصاد اروپا از رکود اقتصادی رونمایی کردند.
این رسانه غربی، حل بحران عمیق اقتصادی را آزمون امروز آلمان ارزیابی کرد و نوشت: امسال نیز مثل سال گذشته، اقتصاد آلمان کوچک تر شده و غول های صنعتی این کشور مانند فولکس واگن با تهدید وجودی از سوی رقبای خارجی روبرو هستند و نگرش های سیاسی نسبت به مهاجران بدتر شده است.
براساس این گزارش، تحقیق موسسه بررسی فضای کسب و کار آلمان(ایفو) نشان داد که امید به آینده صاحبان کسب وکار در این کشور، در ماه دسامبر، نسبت به ماه های قبل، بدتر شده است.
«فردریش مرز» رهبر مخالفان در پارلمان آلمان که انتظار می رود پیروز انتخابات آینده شود در یک نشست حزبی، وضعیت کنونی اقتصاد این کشور را نتیجه اقدامات «اولاف شولتس» صدر اعظم فعلی این کشور ارزیابی کرد و افزود: از سال ها پیش، شولتس اعتماد سرمایه گذاران را از دست داد و آنها آلمان را ترک کردند.
امروز و با شروع برنامه های تبلیغاتی احزاب آلمان، ائتلاف «اتحادیه دموکرات مسیحی» به رهبری مرز وعده داد که با تقویت رشد اقتصادی و کاهش برخی یارانه های رفاهی، مالیات بر درآمد و شرکت ها و همچنین قیمت برق را برای تقویت اقتصاد کاهش خواهد داد.
مرز همچنین اعلام کرد که به قانون «ترمز بدهی» وفادار خواهد بود؛ قانونی که مخالفان معتقدند با محدودسازی سرمایه گذاری، باعث کاهش رشد اقتصادی خواهد شد.
شولتس و حزب سبزها خواهان اصلاح قانون ترمز بدهی هستند.
در مقابل، «رابرت هابک» وزیر کنونی اقتصاد آلمان از حزب سبزها با اشاره به برنامه های بلندپروازانه مرز، وی را متهم به ندیدن واقعیت های اقتصاد آلمان کرد.
وزیر کنونی اقتصاد آلمان که گزینه پیشنهادی ائتلاف حاکم برای جانشینی شولتس است، اعلام کرده که بازسازی اقتصاد آلمان، میلیاردها یورو نیاز دارد و دهه های متمادی زمان می برد.
شولتس که به تعبیر رویترز، نامحبوب ترین رهبر آلمان در دوران مدرن است، در حال مبارزه برای به دست آوردن مجدد ابتکار عمل است و تشویق سرمایه گذاری خصوصی و نوسازی زیرساخت ها را با یک صندوق 100 میلیارد یورویی، خارج از بودجه پیشنهاد کرده است.
رویترز به نقل از کارشناسان مدعی شد که آنچه، امروز احزاب آلمان به عنوان برنامه اقتصادی مطرح کردند بیشتر یک فهرست آرزو بود و بیشتر آنها در چارچوب شرایط اقتصادی کنونی این کشور، قابلیت اجرایی ندارند.
این رسانه غربی، جنگ اوکراین و مهاجران را بعد از اقتصاد، از دیگر موضوعات انتخابات این روزهای آلمان عنوان کرد و نوشت: به جز حزب «آلترناتیو برای آلمان»، دیگر احزاب خواهان تداوم سیاست کنونی آلمان در حمایت تسلیحاتی از کی یف در جنگ علیه روسیه هستند.
به گزارش ایرنا، پارلمان آلمان روز دوشنبه با رای عدم اعتماد به دولت شولتس زمینه انحلال دولت کنونی آلمان و برگزاری انتخابات زودهنگام در 23 فوریه(5 اسفند) را فراهم کرد.
شولتس و دولت اقلیت او که شامل حزب چپ میانه «سوسیال دموکرات» و «سبزها» می شود، تا زمان برگزاری انتخابات در قدرت باقی خواهند ماند. اما نمی توانند تا روی کار آمدن پارلمان جدید، قانونی را در پارلمان به تصویب برسانند.
نشریه انگلیسی «اکونومیست» نیز پیش بینی کرد که حزب «دموکرات مسیحی» در انتخابات زودهنگام آلمان پیروز انتخابات خواهد شد.
این نشریه انگلیسی در گزارشی از چرخش دولت آلمان به سمت راست خبر داد و پیش بینی کرد که مرز صدراعظم بعدی آلمان شود.
این رسانه انگلیسی، ائتلاف با سبزها یا سوسیال دموکرات ها را دو گزینه پیش روی «مرز»، در صورت پیروزی دانست و نوشت: اگرچه بیشتر محافظه کاران از سبزها متنفرند اما «مرز در شرایط پیچیده سیاسی و اقتصادی داخلی و بین المللی، به پشتیبانی هر دو برای تشکیل دولت نیاز خواهد داشت.»
{{name}}
{{content}}